ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

9/10/15

EKTAKTO – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ!! “ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…” ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΗΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!

Την απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση της καταγραφής και δημοσιοποίησης συνομιλίας με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα εφετών Αντώνη Λιόγα ο οποίος υποστήριζε ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς η επίμαχη συνομιλία αφορούσε ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, τα οποία θα μπορούσαν να είναι αντικείμενο ενημέρωσης της κοινής γνώμης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός:

“Η επίδικη συνομιλία πραγματοποιήθηκε στο υπηρεσιακό γραφείο του γ.γ της κυβέρνησης και ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή και η είσοδος τρίτων προσώπων σε αυτό, ελεύθερη. Δεν έθιγε και δεν αναφερόταν καν στην ιδιωτική ζωή κάποιου προσώπου. Αντίθετα, αποτελούσε μία προεχόντως επαγγελματική-πολιτική συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια και κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του Τάκη Μπαλτάκου, ως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και η οποία, λόγω της φύσεως και του είδους των εκπληρουμένων αυτών καθηκόντων, υπόκειται σε έλεγχο και κριτική.

Ο εισαγγελικός λειτουργός τόνιζε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης, χρησιμοποίησε το υλικό της συζήτησης που είχε με τον Τάκη Μπαλτάκο όταν η Βουλή, εκτελώντας χρέη δικαστικής εξουσίας, εξέταζε το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του, κατά τρόπο θεμιτό.

«Η επίκληση της συνομιλίας, αποσκοπούσε στην αποτροπή της αιτούμενης δίωξης του για σοβαρό ποινικό αδίκημα που του αποδίδετο… υπήρξε δε κατά την άποψή μας θεμιτή. Ενόψει, μάλιστα, και του ότι η ως άνω υποκλαπείσα συνομιλία αποτελούσε το μόνο αναγκαίο και πρόσφορο μέσο που αυτός διέθετε για την ενίσχυση των ισχυρισμών του» αναφέρει η εισαγγελική πρόταση. 

Και για να μη ξεχνιόμαστε: Το... “απαγορευμένο βίντεο” που αποτελεί πλέον ΝΟΜΙΜΟ αποδεικτικό μέσο κατά του παραδικαστικού κυκλώματος Σαμαρά..

 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑ ΘΑ ΕΚΠΕΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕΣ. 

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

η κατεύθυνση τού πατέρα τού Φύσσα να καταλογίσει τον φόνο στην χρυσή αυγή θα αθωώσει τελικά τον Ρουπακιά.

άσε που θα έρθουν πολλά στο φως σχετικά με το γιατί και το πώς έγινε ο φόνος που βλέπω τον ίδιο τον πατέρα τού Φύσσα να αποσύρεται.

Ανώνυμος είπε...
Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ


Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΡΑΤΣΑΣ

Ο ΣΕΞΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ

Η ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥ

Η ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΑΠΙΣΤΟΥ

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΗ ΟΛΟΚΑΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΟΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ


AN H ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

O ANΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ Ψ.Ε


OI ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ


ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ


ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΡΙΟ

ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΩΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ


Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΚΑΤΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

εχω μια απορια-μηπως και η χα εξυπηρετει το συστημα οντας ας πουμε ενα δηθεν ακραιο κομμα για να εκφραζονται οι πραγματικα απογοητευμενοι και "ψαγμενοι"?
μεχρι να τελειωσει η δικη κλπ δε βλεπω να υπαρχουν ελληνες
και μη μου πεις οτι μπηκαν φυλακη για τις ιδεες τους
ρωταω γιατι βαρεθηκα τα γαυγισματα ρε μαν~~

-=IMAGINOS=- είπε...

10 Οκτωβρίου 2015 - 12:38 π.μ.

Μήπως και η τρύπα του όζοντος εξυπηρετεί επίσης το σύστημα ρε συ σούπερ μαν ευφυίας; Εάν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν Έλληνες μέχρι να τελειώσει η δίκη, για αυτό σίγουρα δε θα φταίει η ΧΑ που την έσυραν σε δίκη... Η ΧΑ δεν εξυπηρετεί κανένα σύστημα. Το σύστημα είναι όλα τα άλλα κόμματα μαζί που θέλουν την ΧΑ στην φυλακή. Εάν εξυπηρετούσε η ΧΑ το σύστημα κανείς δεν θα την κυνηγούσε και δεν θα τη φίμωνε. Για να εκφράζονται οι απογοητευμένοι το σύστημα έχει δημιουργήσει πολλά κόμματα που τα δημιούργησε βασικά για να περιορίσουν τα ποσοστά της ΧΑ όπως το Ποτάμι, ο Λεβέντης κλπ αλλά εσύ είσαι βλάκας εκ γενετής, που να το καταλάβεις...

Ανώνυμος είπε...

καταρχην σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο
και πες και αθωωνονται. και τι εγινε δηλαδη
με το ζορι θα πιασουν 8% στις επομενες
και ο αφανισμος θα συνεχιζεται
εννοουσα πριν πως αν δεν υπηρχαν, μπορει αυτη τη στιγμη να καιγοταν η αθηνα απο τις εξαθλιωμενες μαζες
αλλα τωρα λενε κατσε,ελπιζω και θα ψηφισω χα και θα τους γαμησουν αυτοι για μενα
τον καρακωστα τον ειδατε στη βουλη?α ρε μαλακες με τετοια ψυχοπαθολογικα ατομα θα γινετε κυβερνηση? ωραιο το προγραμμα αλλα δεν εχουν ιδεα απο επικοινωνια στην χα και αντε να γινει και το συνεδριο και καλα κρασια.πιο νορμαλ τυποι δεν υπαρχουν στη χα με πιο επικοινωνιακο προφιλ?
αντε και συ τωρα να κανεις κανα φωτομονταζ να χαρείς ,,

-=IMAGINOS=- είπε...

10 Οκτωβρίου 2015 - 3:23 μ.μ.
Ποιο χαρακτηρισμό ρε βλάκα μου επιστρέφεις; Ψήφισε εσύ τον Μπουμπούκο σου να σε σώσει από τους λαθρομετανάστες και α παράτα μας. Αφού δε σε νοιάζει η ΧΑ και δεν μπορεί να πάρει πάνω από 8% τι μας τα κάνεις τσουρέκια τόσα χρόνια και ασχολείσαι με αυτή; Μάλλον ανησυχεί ο Μπουμπούκος σου όμως μη πάρει παραπάνω και σε βάζει να μας το παίζεις ανήσυχος.. Α στα διάλα βλάκα τράβα σε άλλη παραλία με το κουβαδάκι σου έχουμε πει.