ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/10/15

Εμείς είμαστε πιο έξυπνοι από τις πρώην ανατολικές χώρες της Ε.Ε.;

Η Εσθονία και η Λεττονία έχουν δηλώσει ότι θα δέχονται μόνο Λευκούς και Χριστιανούς μετανάστες.

H Ρουμανία και η Σλοβακία δήλωσαν πως δεν θα δεχτούν στο έδαφός της ούτε έναν "πρόσφυγα"!!!!

Στην Πολωνία γίνονται μαζικές διαδηλώσεις κατά των "προσφύγων" - και φανταστείτε ότι η Πολωνική κυβέρνηση συμφώνησε να δεχτεί μόνο... τετρακόσιους !!!!

Η Ουγγαρία έστειλε τον στρατό της για να φυλάξει τα σύνορά της και μάλιστα με αληθινά πυρά πλέον και όχι πλαστικές σφαίρες...

Όλες οι πρώην κομμουνιστικές χώρες - που βίωσαν επί 50 χρόνια στο πετσί τους τι εστί κομμουνισμός - έχουν γίνει Εθνικιστικές και οι λαοί τους αντιδρούν μαζικά στην λαθροεισβολή.

Αντιθέτως, στην Ελλάδα των εκφυλισμένων ελληνοφώνων ηλιθίων, η αριστερά κυριαρχεί πλήρως παντού και οι κομμουνιστές πάσης φύσεως και αποχρώσεως απαιτούν να γίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι.

Ο λαός των ελληνοφώνων ηλιθίων παρακολουθεί την εξαφάνισή του ξύνοντας τα τέτοια του και διδάσκεται στα σχολεία το πώς οι "καλοί" κομμουνιστές κυνηγήθηκαν από τους "κακούς" δεξιούς στον "εμφύλιο" που οι ίδιοι προκάλεσαν...

Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη χώρα για τους λίγους εναπομείναντες Εθνικά και Φυλετικά συνειδητούς Έλληνες.


Αναγνώστης - σχολιαστής.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

υπερβολικο, οσο υπαρχουν ελληνοφωνοι που αμοιβονται αρκετα καλα για τα δεδομενα τα σημερινα, θα συνεχιζονται οι ιδιες αθλιες "ηγεσιες".