ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/10/15

Ο καλός, ο κακός, ο άσχημος και ο καθυστερημένος...

Εδώ ο κόσμος κυριολεκτικά καίγεται και οι πανίβλακες νεοέλληνες ασχολούνται με τον καθυστερημένο Μπουμπούκο και με το ποιος θα γίνει αρχηγός στην εγκληματική οργάνωση της ΝΔ!! Ξεφτίλα, παρακμή και ηλιθιότητα επικών διαστάσεων...

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ο ηρωικός ελληνόφωνος λαός την ημέρα τών εκλογών πήγε κατά 50% καφετέρια και το υπόλοιπο 50% σχεδόν ψήφισε μνημονιακό τόξο.

Ανώνυμος είπε...

Η Εσθονία και η Λεττονία έχουν δηλώσει ότι θα δέχονται μόνο Λευκούς και Χριστιανούς μετανάστες.

Στην Πολωνία γίνονται μαζικές διαδηλώσεις κατά των "προσφύγων" - και φανταστείτε ότι η Πολωνική κυβέρνηση συμφώνησε να δεχτεί μόνο...τετρακόσιους !!!!

Η Ουγγαρία στέλνει τον στρατό της για να φυλάξει τα σύνορά της.

Όλες οι πρώην κομμουνιστικές χώρες - που βίωσαν επί 50 χρόνια στο πετσί τους τι εστί κομμουνισμός - έχουν γίνει Εθνικιστικές και οι λαοί τους αντιδρούν μαζικά στην λαθροεισβολή.

Αντιθέτως, στην Ελλάδα των εκφυλισμένων ελληνοφώνων ηλιθίων, η αριστερά κυριαρχεί πλήρως παντού και οι κομμουνιστές πάσης φύσεως και αποχρώσεως απαιτούν να γίνει η χώρα ξέφραγο αμπέλι.

Ο λαός των ελληνοφώνων ηλιθίων παρακολουθεί την εξαφάνισή του ξύνοντας τα τέτοια του και διδάσκεται στα σχολεία το πώς οι "καλοί" κομμουνιστές κυνηγήθηκαν από τους "κακούς" δεξιούς στον "εμφύλιο" που οι ίδιοι προκάλεσαν...

Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη χώρα για τους λίγους εναπομείναντες Εθνικά και Φυλετικά συνειδητούς Έλληνες.

Θεωρώ αναπόφευκτο να αναζητήσουμε άσυλο σε μια από τις παραπάνω πρώην κομμουνιστικές χώρες - πιθανότατα τις Βαλτικές - ώστε να ζήσουμε μακριά από τον βόθρο που λέγεται "Ελλάδα", απαλλαγμένοι από κομμουνιστές και τριτοκοσμικούς.

Ξέρω ότι κάποιοι θα ενοχληθούν, αλλά αυτός ο λαός είναι μόνο για φτύσιμο και προσωπικώς θα πάρω την οικογένειά μου και θα φύγω εάν δεν συμβεί κάτι δραματικό στο άμεσο μέλλον.

Έφτασα 41 χρονών και σιχάθηκα πια να ζω σε μια χώρα όπου η Εθνική και Φυλετική υπερηφάνεια αποτελεί έγκλημα και οι προδότες κυριαρχούν παντού.

Πιθανότερος προορισμός μου η Λεττονία - η Ρίγα είναι μια υπέροχη Ευρωπα'ι'κή πόλη, 100% Λευκή.

Έχω μια μικρή κόρη, και δεν μπορώ να ρισκάρω να μου φέρει για γαμπρό έναν Μωχάμεντ ή Αμπντούλ...θέλω όμορφα, Λευκά και κατά προτίμηση ξανθά εγγονάκια.

Οι βλαμμένοι νεοέλληνες μπορούν να πάνε στο διάολο, μαζί με τους "αλληλέγγυους" και τους λαθροεισβολείς που τόσο αγαπούν !