ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/10/15

ΛΟΙΠΟΝ η τσάμπα διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή εκ μέρους μου τελείωσε.

ΛΟΙΠΟΝ η τσάμπα διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή εκ μέρους μου τελείωσε αγαπητοί φίλοι και φίλες γιατί συχαίνομαι την αχαριστία, την οικογενειοκρατία και τα "ιδιωτικά" κόμματα ειδικά αυτά με τα μεγάλα βαρίδια που δεν είχαν και ποτέ την γενναιότητα και τον ανδρισμό να ζητήσουν μία συγγνώμη για τις περίεργες και ύποπτες επιλογές και πράξεις τους (όπως η ανάληψη ευθύνης της δολοφονίας Φύσσα τρεις μέρες προ των εκλογών, βοηθώντας έτσι το Σύστημα να περιορίσει τα ποσοστά της ΧΑ και να βάλει στη Βουλή τους ΑΝΕΛ να εφαρμόσουν το μνημόνιο του Τσίπρα και των λοιπών συστημικών) και οι οποίοι ούτε να κάνουν μία αυτοκριτική δεν τόλμησαν ποτέ αλλά σε θέλουν και αμίλητο μαλάκα χωρίς δικαίωμα κριτικής και διαφωνίας ακόμα και αν είσαι απλός ψηφοφόρος! Φανταστείτε δηλαδή σε τι είδους ψυχαναγκασμό υποβάλουν τα μέλη τους...  Για αμίλητους μαλάκες λοιπόν να ψάξουν αλλού. 

Στο μέλλον την ψήφο μου θα την πληρώσει όποιος την θέλει ακριβά, πολύ ακριβά. Εάν επιθυμούν την ψήφο μου λοιπόν, πρώτα θα πρέπει να έχουν διώξει με τις κλωτσιές τα βαρίδια με πρώτη την Αγία Αρχηγική Οικογένεια, διαφορετικά θα πάρουν τα παπάρια μου. Στο κόμμα που θα ψηφίσω δεν θέλω "Φύρερς" ούτε αμίλητα στρατιωτάκια, ούτε ζήτω ο αρχηγός. Στα αρχίδια μου οι αρχηγοί, οι λοχαγοί και τα στρατιωτάκια τους. Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η Πατρίδα μου. Τα κόμματα τα θέλω για την Πατρίδα, όχι για τους αρχηγούς.  Αυτοί με έχουν ανάγκη όχι εγώ αυτούς. Κανείς πλέον λοιπόν δεν θα τους εμποδίσει να ξαναγυρίσουν στο 0,23% αφού πιστεύουν πως δεν μας έχουν ανάγκη και δεν μας σέβονται ως ψηφοφόρους με συνείδηση αλλά μας θέλουν ακίνητα και αμίλητα στρατιωτάκια σαν αυτά που τους γλείφουν στον περίγυρό τους. Υπάρχουν λοιπόν και αλλού πορτοκαλιές. 

Θα βρεθεί άλλος, αυτή τη φορά υγιής, φιλότιμος και έντιμος εθνικιστικός χώρος, πραγματικά εθνικιστικός και πατριωτικός, που αναγνωρίζει και ξέρει να εκτιμάει τις προσπάθειες των άλλων και κυρίως, δέχεται και την κριτική όταν θα διαπράττει μαλακίες ή ύποπτες και περίεργες πράξεις και επιλογές όπως αυτή 3 μέρες προ των εκλογών όπου ο απερίγραπτος αρχηγός της ΧΑ ανέλαβε την πολιτική λέει ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα για να καταστρέψει και να οδηγήσει στη φυλακή όλη την ΧΑ (και η 17Ν πολιτική ευθύνη ανέλαβε και πήγε σύσσωμη στη φυλακή) και καθιστώντας ταυτοχρόνως όλους εμάς τους απλούς ψηφοφόρους ως επικροτούντες και συναυτουργούς σε ποινικές ευθύνες που απλά δεν υπάρχουν αφού ακόμα δεν έχει καν αποφανθεί το Δικαστήριο για το εάν ο Ρουπακιάς της ΠΟΛΑΝ και του ΚΚΕ, ήταν βαλτός από το σύστημα που θέλει να εξοντώσει την ΧΑ, αν βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα ή το οτιδήποτε άλλο. 

Και θα έπρεπε να ξέρει αυτός ο τύπος που παριστάνει τον αρχηγό πως στο ποινικό μας δίκαιο δεν προβλέπεται πολιτική ευθύνη παρά μόνο ποινική που σημαίνει πως είτε είναι ηλίθιος και δεν κάνει συνεπώς για αρχηγός, είτε εξυπηρέτησε το Σύστημα με κάποια ανταλλάγματα για να εξαφανίσει το κόμμα του προδίδοντας μέλη και ψηφοφόρους. 

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Θα πρέπει να διαλέξει λοιπόν. Η ηλίθιος ή προδότης. Ας τον χαίρονται λοιπόν τα αμίλητα στρατιωτάκια του. IMAGINOS.