ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/9/15

Έχω να κάνω μία βαρυσήμαντη δήλωση.

Έχω να κάνω μία βαρυσήμαντη δήλωση. Να πα να γαμηθούν οι σφήκες, οι σφήγκες, οι πρόσφυγ(κ)ες και όλοι τους. Όλος ο πλανήτης μπορεί να θέλει να μπουκάρει στην Ευρώπη, εμείς δηλαδή τι θα λέμε; Καλωσορίσατε, ελάτε να μας γαμήσετε όλους; Σε λίγο μέχρι και από τα Νησιά του Πάσχα θα μας έρχονται. Δεν θα έχουμε ούτε γωνιά να κλάσουμε. Να πάνε στο πλούσιο Ισραήλ και την πάμπλουτη Σαουδική Αραβία, τι μας φορτώνονται όλοι στο λαιμό μας; Και έχουν και απαιτήσεις κιόλας! Πεινάνε λέει και τους κακοφερόμαστε μάλιστα.. Όταν μπουκάρεις ρε μαλάκα με άλλα 5 εκατομμύρια σε μία πτωχευμένη χώρα, περιμένεις να βρεις και φαί και να σου παρέχουν και ανέσεις ξενοδοχείου 12 αστέρων;; Δεν ήξερες, δε ρώταγες; Α στα διάλα πια. 


Πνίγονται και παιδάκια στο Αιγαίο και φταίμε πάλι εμείς! Είσαι στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας και θέλεις να κατεβείς γρήγορα στο ισόγειο. Από που θα πας; Από τις σκάλες ή θα πηδήξεις από την ταράτσα; Αν διαλέξεις την ταράτσα δεν ξέρεις πως πιο σίγουρο είναι να σκοτωθείς; Φορτώνουν οι πατεράδες και οι μανάδες μωρά μέσα σε φουσκωτές βαρκούλες του σούπερ μάρκετ στην Τουρκία για να διασχίσουν το Αιγαίο και μετά κλαίνε που πνίγονται τα μωρά τους; Και που είναι οι αρχές να συλλαμβάνουν αμέσως όλους αυτούς που εκθέτουν σε κίνδυνο τα παιδιά τους; Και μη μου πει κανείς πως βρίσκουν ότι να ναι για να φύγουν αμέσως μη τους σφάξουν οι Τζιχανστιστές. Στην Τουρκία βρίσκονται και δεν τους κυνηγάει κανείς. Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ...

1 σχόλιο :

Αυτόλυκος είπε...

Απόλυτα σωστή η δήλωσή σου. Έτσι είναι.