ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/9/15

Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΤΗΛΕΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΟΥ ΈΡΙΞΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΥΤ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΒΟΙΔΟΚΟΙΛΙΑΣ.

 ΘΑ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΩ ΣΑΝ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΤΟΝ ΜΟΥΣΧΑΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΡΑΙΝΟ. ΧΑΘΗΚΑΝ 1600 ΒΙΝΤΕΟΣ ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ 8 ΕΤΩΝ! ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ! (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΞΑΝΑ;) ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ...! ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΟΥΤΕ 1% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ YT ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΉΣΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Για τους χρυσαυγίτες ευρωβουλευτές που ψηφίσανε κατά της απαγόρευσης για την παραγωγή και κατανάλωση κλωνοποιημένου κρέατος θα κάνεις κανένα βιντεάκι;

Για τους δήθεν πατριώτες που θέλουνε να μας ταϊσουνε κλωνοποιημένα θα πεις τίποτε; Για να σε δούμε..................

http://www.inewsgr.com/29/i-chrysi-avgi-yper-tou-klonopoiimenou-kreatos.htm
Η Χρυσή Αυγή υπέρ του κλωνοποιημένου κρέατος

Με μεγάλη πλειοψηφία αποφασίστηκε η απαγόρευση για την παραγωγή και κατανάλωσης κλωνοποιημένου κρέατος στην ΕΕ σε ψηφοφορία που έγινε σήμερα Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στην ολομέλεια του ΕυρωπαΪκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Υπέρ της απαγόρευσης ψήφισαν 529 ευρωβουλευτές, κατά 120 και αποχή 57.

Ανάμεσα στους 120 που ψήφισαν κατά ήταν και οι τρεις ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής καθώς άλλοι ευρωβουλευτές που προέρχονται από την ακροδεξιά. Από τη νεοσύστατη ομάδα της Μαρί Λεπέν, οι μισοί κατά της απαγόρευσης με τη Χρυσή Αυγή και οι άλλοι μισοί απείχαν.

-=IMAGINOS=- είπε...

9 Σεπτεμβρίου 2015 - 12:50 π.μ. Γουστάρω το κλωνοποιημένα. Είναι πεντανόστιμα. Πολύ σωστά η ΧΑ ψήφισε υπέρ τους. Τα κλωνοποιημένα κρέατα δεν προέρχονται από ζώα άρρωστα ή με περισσότερες ορμόνες και φάρμακα από τα άλλα. Είναι υγιέστατα και απλά το DΝΑ τους έχει συντεθεί στο εργαστήριο. Από εκεί και μετά γενιούνται κανονικά όπως όλα τα ζώα. Μάλιστα στα επόμενα χρόνια που η τροφή για την ανθρωπότητα θα γίνει δυσεύρετη, τα κλωνοποιημένα κρέατα και τρόφιμα γενικότερα θα αποτελούν το 99% της παγκόσμιας παραγωγής. Μόνο οι αμόρφωτοι και αδαείς νομίζουν πως η κλωνοποίηση είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει βλάβες ή ασθένειες.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή είναι κατά της κλωνοποίησης. Ο λόγος που οι 3 ευρωβουλευτές της ψήφισαν κατά αυτού του νόμου, όπως λέει και ο κ. Λάμπρος Φουντούλης, είναι γιατί αυτή η απαγόρευση είναι προσωρινή. Το "άρθρο" από το σαϊτ του πουτ@ν@ς γιου του κούλογλου μόνο παραπλανητικό είναι

https://www.youtube.com/watch?v=qkvyyf4lW_U
https://www.youtube.com/watch?v=fBPLQElNgBQ