ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/9/15

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Θα σας εξηγήσω κάποια πράγματα με απλό και όχι νομικίστικο τρόπο για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει και τι ισχύει, σχετικά με το νομικό καθεστώς των προσφύγων. 

Το διεθνές και εγχώριο νομικό καθεστώς των προσφύγων είναι δεδομένο και σαφές και το Ελληνικό κράτος τα παραβιάζει ασύστολα και ούτε καν σέβεται τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων όπως θα δείτε παρακάτω. 

Πρόσφυγας λοιπόν νοείται μόνο αυτός που εγκαταλείπει ηθελημένα ή διωκόμενος τη χώρα του για να βρεθεί σε άλλη χώρα που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση. 

Αυτό σημαίνει πως εάν πχ ένα πλοιάριο φύγει από την εμπόλεμη Συρία και φτάσει στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, τότε ναι μιλάμε για πρόσφυγες. Όταν όμως κάποιοι φύγουν από την εμπόλεμη Συρία, πάνε στην μη εμπόλεμη Τουρκία και τελικά περάσουν παρανόμως το Αιγαίο για να βρεθούν στην μη εμπόλεμη Ελλάδα, αυτοί δεν είναι πρόσφυγες αλλά λαθρομετανάστες και έτσι τους αναγνωρίζει ο νόμος. Κακώς και κατά παράβαση του νόμου οι Ελληνικές αρχές και το Ελληνικό κράτος χαρακτηρίζουν όλους αυτούς που μπουκάρουν από την Τουρκία ως πρόσφυγες.

Με λίγα λόγια από τη στιγμή που ο πρόσφυγας καταφύγει σε μη εμπόλεμη χώρα (Τουρκία), παύει και ο κίνδυνος κατά της ζωής του και μόνο αυτή η χώρα οφείλει να του παρέχει την ιδιότητα του πρόσφυγα και να του φερθεί αναλόγως. Όταν η χώρα αυτή (Τουρκία) προωθεί αυτούς τους πρόσφυγες σε άλλη χώρα με παράνομο τρόμο και χωρίς προηγούμενη κοινή συμφωνία, τότε τα άτομα αυτά χάνουν την ιδιότητα του πρόσφυγα και πλέον πρόκειται για λαθρομετανάστες για τους οποίους και υπάρχει σχετική νομοθεσία για την αντιμετώπιση τους που δεν είναι άλλη από την άμεση απέλαση. Δεν τα λέω εγώ αυτά τα λέει το Σύνταγμα και οι σχετικοί νόμοι.


Τα παραπάνω αποτελούν και το λόγο που πριν λίγες μέρες το Συμβούλιο της Επικρατείας, απεφάνθη με απόφαση του Ε' Τμήματος πως δεν επιτρέπεται  το ανεξέλεγκτο κύμα εισόδου προσφύγων καθώς και η παροχή προσωρινής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ δεν επιτρέπεται ούτε η παραμονή στην Ελλάδα ακόμα και προσφύγων που δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν με επίσημα έγγραφα της χώρας τους.

Το ΣτΕ μάλιστα αποφάσισε να επιστρέψει ως μη νόμιμο το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που αφορούσε στην τακτοποίηση με τις απαραίτητες προϋποθέσεις χιλιάδων εκκρεμών από προηγούμενα χρόνια (μέχρι το 2010) αιτήσεων απόδοσης ασύλου σε πρόσφυγες, έρχεται μάλλον σε προφανή αντίθεση με την προσπάθεια όλων των αρμόδιων αρχών να επιταχυνθούν οι διαδικασίες μπροστά στο μεγάλο προσφυγικό ρεύμα των τελευταίων μηνών. Είναι βέβαιο ότι η νέα κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα που παραμένει σε εκκρεμότητα θα πρέπει άμεσα να προβεί σε νέα νομοθετική πρωτοβουλία. Αυτό θα μπορέσει αυτόματα να επιταχύνει και τις νέες περιπτώσεις που αφορούν τις πολλαπλές αφίξεις προσφύγων από τη Συρία.

Το προεδρικό διάταγμα που αρχικά είχε κατατεθεί στο ΣτΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και μετά την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών έγινε αποδεκτό και από την υπηρεσιακή Κυβέρνηση και προέβλεπε την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για δύο χρόνια για ανθρωπιστικούς λόγους με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης σε όσους είχαν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας έως τις 21.11.2010 υπό τις εξής προϋποθέσεις: 

α) να είναι κάτοχοι δελτίου αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού σε ισχύ και 

β) να μην συντρέχει «κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή για την κοινωνία της χώρας, λόγω τελεσίδικης καταδίκης για τη διάπραξη σοβαρού εγκλήματος και χωρίς να ελέγχεται η συνδρομή των προβλεπόμενων στο ΠΔ 114/2010 προϋποθέσεων». 

Ωστόσο το Ε΄τμήμα του ΣτΕ στην υπ΄ αριθμ. 120/2015 γνωμοδότηση του κρίνει ότι ο νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος». 

Επομένως, σύμφωνα με το ΣτΕ, «οι ρυθμίσεις του υπό επεξεργασία σχεδίου, με τις οποίες προβλέπεται η κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων χορήγηση του καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, με μόνο κριτήριο τον χρόνο υποβολής του αιτήματος διεθνούς προστασίας και μόνες προϋποθέσεις την κατοχή δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ και τη μη τελεσίδικη καταδίκη του αιτούντος για τη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, κείνται εκτός των ορίων της εξουσιοδοτικής διατάξεως του άρθρου 5 παραγράφου 3 του νόμου 3907/2011». 

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο έκρινε τέλος ότι στο εν λόγω Π.Δ. οι συνυπογράφοντες υπουργοί δεν εκθέτουν τους λόγους «που καθιστούν αναγκαίες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, ενόψει του γεγονότος ότι με το υπό επεξεργασία σχέδιο επιχειρείται η εισαγωγή εξαιρετικών ρυθμίσεων, με τις οποίες τροποποιούνται οι πάγιες διατάξεις που ρυθμίζουν τόσο την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, όσο και την εξέταση των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό προσφυγών στα πλαίσια της διαδικασίας χορήγησης καθεστώτος διεθνούς προστασίας».

Συνεπώς όσοι έχουν μπουκάρει μέχρι τώρα στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες και θα πρέπει άμεσα να απελαύνονται. Όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και ιστορίες από επαγγελματίες φιλάνθρωπους... με σκοπό να κερδίσουν οικονομικά και ιδεολογικά εις βάρος του Ελληνικού λαού, της Πατρίδας και του Έθνους. Κοινώς, μπορούμε πλέον να μιλάμε για Εσχάτη Προδοσία.

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα Ιματζινε! Ανοιξε μας τα ματια για να ξερουμε τα δικαιωματα μας ως Ελληνων και πως ακριβως θα απανταμε στους εις βαρος της πατριδος ψευτοφιλανθρωπουληδες.
Δεν θα ειναι η Ελλαδα το μερος που θα εγκαθισταται ο καθε ΛΑΘΡΟμεταναστης Ινδος, Πακιστανος, Αφγανος, μαυρος, κιτρινος, πρασινος, γιατι στην τελικη δεν οφειλουμε τιποτα σε κανεναν απο δαυτους.
Το μονο που οφειλουμε ειναι μια πατριδα απαλλαγμενη απο κλεφτες, δολοφονους και λοιπα παρασιτα και να παραδωσουμε στα παιδια μας μια Ελλαδα που θα ανηκει στους Ελληνες.

Ανώνυμος είπε...

ερχοντε προετοιμασμενοι για πολεμο κατα των απιστων,
δεν ζητουν απλα λιγο φαι λιγο σπιτι λιγο δουλεια, αλλα και κεφαλια τα ειτε εχουν μυαλλα ειτε οχι θα κοπουν....το ισλαμ δεν θα κανει διακρισεις σε φιλελευθερους,κεντρωους, δημοκρατες, πιο δημοκρατες, φασιστες, δεξιους,ακροδεξιους, ναζι,νεοναζι,παλιοναζι, κομμουνιστες, οπορτουνιστες κτλ.... ολοι αυτοι θα ειναι απεναντι τους.

https://www.youtube.com/watch?v=H9yW-cyO4Js

https://videos.files.wordpress.com/A0NQCIXJ/the-islamic-state-22cubs-of-the-caliphate-wilc481yat-al-raqqah22_dvd.mp4

Ανώνυμος είπε...

βασικά το πιο περίεργο και εύλογο ερώτημα είναι το γιατί ο "πρόσφυγας" πετάει τα χαρτιά του.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΙΔΟΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΟΠΗΣ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ 6,99999%

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΛΛΓΕΣ ΠΥΡΣΟΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΛΩΤΣΙΜΑ ΑΔΕΙΩΝ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΩΝ

ΠΛΕΟΝ ΓΙΝΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ

ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΤ ΤΑ @@ ΝΑ ΣΤΗΡΊΞΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ;;;;;;

ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;;

ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΕΤΕ "ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ"

ΟΞΩΩΩΩΩΩ

-=IMAGINOS=- είπε...

27 Σεπτεμβρίου 2015 - 6:36 π.μ. O Κασιδιάρης τα λέει αυτά. Δες το βίντεο από το Δήμο Αθηναίων όπου τους τα χώνει. Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση από κάτω.

Ανώνυμος είπε...

Πουθενά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα στο άρθρο 28, στην πρώτη παράγραφο λέει ξεκάθαρα:

Oι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου.

Υπερισχύουν του εσωτερικού δικαίου οι διεθνείς συμβάσεις.

Αντιθέτως αν διαβάσει κάποιος την σύμβαση και την διεθνή νομοθεσία προκύπτει ότι οι χώρες στις οποίες πηγαίνει για πρώτη φορά ο "πρόσφυγας" χαρακτηρίζονται ως countries of first asylum, δηλαδή χώρες όπου λαμβάνεται για πρώτη φορά το άσυλο.

Η επομένη χώρα που θα πάει ο λαθροέποικος ονομάζεται third country. Από πουθενά δεν τεκμαίρεται ότι στην επομένη χώρα που θα μετακινηθεί ο "πρόσφυγας" θα χαρακτηριστεί ως λαθρομετανάστης.

Ιδού τί γράφει ο ΟΗΕ, http://www.unhcr.org/3b4c06578.html

Who protects refugees?

Host governments are primarily responsible for protecting refugees and the 140 parties to the Convention and/or the Protocol are obliged to carry out its provisions. UNHCR maintains a 'watching brief', intervening if necessary to ensure bona fide refugees are granted asylum and are not forcibly returned to countries where their lives may be in danger. The agency seeks ways to help refugees restart their lives, either through local integration, voluntary return to their homeland or, if that is not possible, through resettlement in 'third' countries.

Επιπλέον το ζήτημα δεν είναι εσωτερικό, αλλά διεθνές. Οι λαθροέποικοι δεν έρχονται μόνον από την Τουρκία αλλά και από την Λιβύη. Ούτε αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, χαρακτηρίζονται ως πρόσφυγες. Πρόσφυγες τους απεκάλεσε και η Γερμανία, και η Γαλλία, και η Βρετανία, και η Ιταλία. Επιπλέον υπάρχει μία ολόκληρη ευρωπαϊκή νομοθεσία που προστατεύει τους "πρόσφυγες" με την εξής απλή διαδικασία.

Τους αποκαλεί παράτυπους μετανάστες, και ύστερα από λίγο τους δίδει έγγραφα διαμονής και παύουν να είναι παράτυποι, και καθίστανται νόμιμοι μετανάστες.

-=IMAGINOS=- είπε...

28 Σεπτεμβρίου 2015 - 12:51 μ.μ.

Ρε φίλε, το γράφεις μόνος σου. "οι χώρες στις οποίες πηγαίνει για πρώτη φορά ο "πρόσφυγας" χαρακτηρίζονται ως countries of first asylum, δηλαδή χώρες όπου λαμβάνεται για πρώτη φορά το άσυλο. Η επομένη χώρα που θα πάει ο λαθροέποικος ονομάζεται third country. Από πουθενά δεν τεκμαίρεται ότι στην επομένη χώρα που θα μετακινηθεί ο "πρόσφυγας" θα χαρακτηριστεί ως λαθρομετανάστης."

Το first asylum αυτό ακριβώς σημαίνει που έγραψα στο άρθρο. Η πρώτη χώρα έχει την ευθύνη και αρμοδιότητα να χαρακτηρίσει τον πρόσφυγα ως τέτοιον. Για να πάει αυτός σε άλλη χώρα (third country) πρέπει να υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών για την προώθηση του πρόσφυγα και αυτός ήδη να έχει πάρει την ιδιότητα του πρόσφυγα από την πρωτη χώρα. Εμείς με την Τουρκία δεν έχουμε καμία τέτοια συμφωνία και μάλιστα η Τουρκία δεν τους δίνει καν την ιδιότητα του πρόσφυγα. Εάν τους την έδινε αυτοί θα μπορούσαν με την ταυτότητα του πρόσφυγα να πάνε όπου θέλουν αλλά και πάλι μόνο για τρεις μήνες. Συνεπώς αυτοί που έρχονται στην χώρα μας χωρίς να τους έχει αναγνωριστεί η ιδιότητα του πρόσφυγα επίσημα είναι λαθρομετανάστες. Τι δεν καταλαβαίνεις; Το ότι οι ευρωπαϊκές χώρες τους δέχονται ως πρόσφυγες αυτό δεν σημαίνει πως εφαρμόζουν το νόμο. Το κάνουν παράτυπα και παράνομα στα πλαίσια απλώς παράτυπης αποδοχής και όχι όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες. Θα είδες πως η Ουγγαρία, Σλοβακία, Ρουμανία κλπ δε δέχονται καν πρόσφυγες και μάλιστα φυλάνε τα σύνορά τους με σφαίρες! ΤΟ ότι η Γερμανία δέχτηκε κάποιες χιλιάδες ως πρόσφυγες ήταν δική της απόφαση και μόνο και μάλιστα κράτησε για λίγο. Τώρα και η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της. Επαναλαμβάνω, τι δεν καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...


Είναι ολοφάνερο ότι δεν έχεις διαβάσει την διεθνή σύμβαση, ούτε έδωσες σημασία στα άρθρα 27 και 31 της συμβάσεως, που αναφέρει το παρόν άρθρο.

Η διεθνής σύμβαση πουθενά δεν αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει συμφωνία μεταξύ δύο κρατών για ανταλλαγή προσφύγων.

Η σύμβαση λέει ξεκάθαρα ότι όταν καταφθάσουν παρανόμως στα εδάφη μίας χώρας άνθρωποι, πρέπει να τους δεχτεί.

Και να καθορίσει μετά τί θα τους κάνει. Η δε ευρωπαϊκή συνθήκη για τα δικαιώματα του ανθρώπου είναι στο ίδιο μήκος κύματος με την διεθνή σύμβαση του ΟΗΕ.

Η Χριστοδουλοπούλου έλεγε την αλήθεια όταν είπε ότι βάσει διεθνούς νομοθεσίας πρέπει να τους αφήνουμε να μπούν στην Χώρα, και μετά να διαχωρίσουμε τους πρόσφυγες από τους μετανάστες.

Από τις απαντήσεις σου δείχνεις ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε την σύμβαση του ΟΗΕ ούτε την ευρωπαϊκή συνθήκη.

-=IMAGINOS=- είπε...

29 Σεπτεμβρίου 2015 - 2:27 μ.μ. H Χριστοδουλοπούλου έλεγε απλώς μαλακίες όπως λες εσύ. Ερμηνεύεις συριζαίικα τις συμβάσεις. Καμία χώρα δεν είναι υποχρεωμένη να δέχεται παρανόμους. Είναι υποχρεωμένη να δέχεται μόνο πρόσφυγες και χαρακτηρισμένους ήδη με αυτή την ιδιότητα από την πρώτη χώρα μη εμπόλεμη στην οποία και προσφεύγουν. Μόνο με την ταυτότητα του πρόσφυγα μπορούν να ταξιδέψουν όπου θέλουν και όχι πάντα. Όλες οι χώρες του πλανήτη τους παρανόμους τους απελαύνουν με τη μία. Πήγαινε εσύ στην Αμερική ή στη Ρωσία ή στην Αυστραλία ή στην Ιαπωνία παράνομα και χωρίς ταξιδιωτική βίζα και πες τους ότι είσαι Σύριος πρόσφυγας να δούμε εάν θα το συζητήσουν καθόλου. Με τη μία θα σε γυρίσουν με το ίδιο αεροπλάνο. Ούτε καν χαρακτηρισμένους πρόσφυγες δεν είναι υποχρεωμένη μία χώρα να τους δεχτεί και επιμένεις ενώ ήδη υπάρχουν τα παραδείγματα της Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας και Γερμανίας που έκλεισε εντελώς τα σύνορά της ακόμα και για τους πρόσφυγες και όπως θα είδες κανένας ΟΗΕ ή άλλος οργανισμός τους τιμώρησε. Τέλος το τι έχω και δεν έχω διαβάσει, το ξέρω εγώ, όχι εσύ και τα παραδείγματα και η πραγματικότητα η ίδια σε διαψεύσουν αλλά ακόμα επιμένεις συριζαίικα. Αυτό μάλιστα που πράττει η Ελλάδα είναι εντελώς παράνομο και την καταγγέλλουν όλα τα κράτη της ΕΕ. Δεν γίνεται καν διαχωρισμός των εισβολέων σε πρόσφυγες και λαθραίους. Ότι δηλώσει ο καθένας γίνεται δεκτό χωρίς καν χαρτιά και αποδείξεις. Αυτό αποτελεί εσχάτη προδοσία.

Χ Ξ F είπε...

Στατιστικά στοιχεία Υπηρεσίας Ασύλου: 01.01.2015 – 31.08.2015
http://asylo.gov.gr/wp-content/uploads/2015/09/Greek-Asylum-Service-statistical-data-August-2015_gr.pdf


Μέχρι τις 31/08/2015 έγιναν μόλις 8519 αιτήσεις. Από τα στοιχεία βλέπω πως
Tο 57% περίπου (σε Α ή Β βαθμό) έχει μπει ή θα μπει σε καθεστώς διεθνούς προστασίας (πρόσφυγες).

Μόλις το 29,5% φέρεται να έχει χώρα προέλευσης την Συρία (2511 αιτήσεις)!

stavretta είπε...

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ:

Α) ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Ισλαμιστές_ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ είναι συγκάλυψη
https://www.youtube.com/watch?v=fb3ziWkSGT4

ΑΥΤΟΙ (ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ) ΛΕΝΕ:
Ώς Μουσουλμάνοι απορρίπτουμε τήν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, απορρίπτουμε τόν ΛΑ'Ι"ΚΙΣΜΟ,
καί τήν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.....

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΑΡΙΑ (ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ)

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ.
ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ;;;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ
ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΣΑΡΙΑ (ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ)
ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΑΛΕΞΗ;;; ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΤΑΣΙΑ;;;

-----------------------------------------------------------------

Β) Το Ισλάμ και οι Μουσουλμάνοι στην Αθήνα (1970 – 2014)
https://youtu.be/JvP9wNmcXRw
*στό 1:11.20΄*
ΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ
ΣΕ ΜΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ;
ΣΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ;

*στό 52:30΄* *ΤΖΑΜΙ*
*1:09.05΄*
Ο ΑΛΛΑΧ ΤΟ ΛΕΕΙ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ, ΑΠΟ ΜΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, κ.λ.π.

ΥΓ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ κ.ά.
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ κ.ά.