ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

26/9/15

Κασιδιάρης σε Καμίνη: "Έκανες την Αθήνα Ισλαμαμπάντ... Είσαι λαθροδήμαρχος... Να παραιτηθείς!" ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΘΡΟΑΘΗΝΑΙΩΝ...

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ηλίας Κασιδιάρης: “Κακόβουλα, ανυπόστατα και άθλια τα σενάρια περί... αλλαγής ηγεσίας στην Χρυσή Αυγή”

Τις τελευταίες ημέρες, μέσα στο γενικό πόλεμο των ΜΜΕ κατά του Εθνικιστικού Κινήματος, εντάχθηκε και μία σειρά άθλιων, κακοπροαίρετων και ανυπόστατων αναφορών που με παρουσιάζουν εν πολλοίς ως... δελφίνο και διεκδικητή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.

Επειδή κατά τα χρόνια της παρουσίας μου στους εθνικιστικούς αγώνες έμαθα να έχω καθαρό μέτωπο, να μιλάω στα ίσια και να είμαι ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, καταδικάζω απερίφραστα τους ψεύτες που εμπλέκουν το όνομά μου σε αυτά τα άθλια σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η Χρυσή Αυγή διαθέτει Αρχηγό και θεωρώ Τιμή μου που συμμετέχω ως απλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στην προσπάθεια που εκείνος ξεκίνησε.

Η θέση μου στο κόμμα είναι αυτή του εκπροσώπου Τύπου και με τις μικρές μου δυνάμεις προσπαθώ να φέρω εις πέρας την αποστολή που μου έχει ανατεθεί.

Αυτά τα ολίγα και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω σε αυτό το γελοίο ζήτημα."

Ηλίας Κασιδιάρης
Εκπρόσωπος Τύπου και απλός ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ του Εθνικιστικού Κινήματος


Eπειδή σε προηγούμενα ποστ σου μιλούσες ( και πολύ σωστά) για πρόβατα και στρατιωτάκια που βαράνε προσοχή στον...μεγάλο ηγέτη, σου παραθέτω την ανακοίνωση του Κας. Αν και ήμουν φανατικός υποστηρικτής του μετά από αυτή την ανακοίνωση κατάλαβα ότι δεν υπάρχει σωτηρία στη ΧΑ, ο Μιχαλολιάκος έχει φτίάξει μια ομαδούλα από ανθρώπους που τον προσκυνάνε και κανεις δεν τολμάει να τον αμφισβητήσει, πολύ λίγοι όλοι τους.

Εγώ όμως δεν είμαι πρόβατο για να ακολουθώ στα τυφλά τον... μεγάλο ηγέτη και να απολογούμαι για το ναζιστικό παρελθον του και για τις δηλώσεις του στιλ " είμαστε η σπορά των νικημένων του 45" και "αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας".

Οπως ξέρεις κι εσύ, με το που πας να υποστηρίξεις μια θέση της ΧΑ σε κάποιο σαιτ τα τρόλλ σου πετάνε μια θεική δήλωση του μιχαλολιάκου ή μια φωτο από το ναζιστικό παρελθόν του και καθάρισαν και άντε εσύ μετά να απολογείσαι για τον αρχηγό.

Γι' αυτό σου λέω ότι αν ο λιάκος θεωρεί τον εαυτό του απλό στρατιώτη ( η τρέμει τον αρχηγό ) και δεν θέλει να αναλάβει δεν υπάρχει σωτηρία στη ΧΑ. Η ΧΑ τελείωσε για εμένα. Δυστυχώς δεν βλέπω εναλλακτικη στον ορίζοντα, αλλα νεροκουβαλητής της οικογ. μιχαλολιάκου δεν θα γίνω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό ακριβώς λέμε ρε παιδιά !

Είναι δυνατόν να συγκριθεί ο χειμαρρώδης και ασταμάτητος Κασιδιάρης με τον χοντρό γλυκανάλατο Μιχαλολιάκο ???

Πώς αλλιώς να το πούμε ??? Ο Ηλίας είναι φυσικό ταλέντο, το έχει ρε παιδί μου !

Είναι ο πιο κατάλληλος για αντι-Τσίπρας.

Ήρθε ο καιρός να πάψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να είναι το μαγαζάκι της οικογενείας Μιχαλολιάκου.

Εάν ο Μιχαλολιάκος πιστεύει πραγματικά στην Ιδεολογία του κόμματος - που πρεσβεύει την επικράτηση των Αρίστων - ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα...

Ας αποχωρήσει από την ηγεσία αυτός και η αμόρφωτη γυναίκα του και ας βγουν μπροστά νέοι, δυναμικοί και διαβασμένοι Εθνικιστές όπως ο Ηλίας.

Το δίδυμο Κασιδιάρης - Βελέντζα ΔΕΝ συγκρίνεται με το δίδυμο Μιχαλολιάκος - Ζαρούλια....ή κάνω λάθος ???

Ανώνυμος είπε...

Και τα λεφτά που τάχα μας δίνει η Ε.Ε για τους «πρόσφυγες» Ιμάτζινε και αφτά λεφτά των φτωχοποιημένων Ελλήνων είναι από τα τοκογλυφικά μνημόνια. Το ίδιο ισχύει και για τα χρήματα για το ΕΣΠΑ που καταλήγουν σε τσέπες διαφόρων.

Ανώνυμος είπε...

Ηλια βγες μπροστα.....σε θελουμε για αρχηγο........

αλλα κομμενα τα "ζητω ο αρχηγος" και "ζητω η νικη"........

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν η ΧΑ πάει για φούντο και 0,3%

ο Κασιδιάρης δήλωσε ότι είναι "στρατιώτης στην προσπάθεια τού Μιχαλολιάκου".

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει ότι οτιδήποτε πρόκειται να γίνει πρέπει να γίνει με στάμπα ΧΑ, με αρχηγό τον Μιχαλολιάκο, με στρατιώτες, με πυρσούς και λοιπά.

Εγλω θεωρούσα αρχικά ότι προσπαθούν να "μυήσουν" τον κόσμο κατά μία έννοια να γυρίσει πίσω στην παράδοση αλλά αυτοί έχουν μαγαζί κανονικά.

στην περιφέρεια οι υποψήφιοι αλληλοφαγωγθήκανε διότι το μαγαζί ήταν στην Αθήνα και δεν ελέγχανε τις τοπικές.

το πρόβλημά τους είναι ότι δεν τους φτάνει να είναι αρχηγός ο Μιχαλολιάκος και αυτοί στρατιώτες, αλλά θέλουν να φαίνονται και έτσι τα πράγματα.

Εγώ θα μπορώ να το ανεχτώ για το καλό τής Ελλάδας αλλά επικοινωνιακά είναι πολύ κακό και θα φέρει την ΧΑ σε ένα μόνιμο 5% σαν το ΚΚΕ, αν τελικά δεν εξαϋλωθεί τελείως.

Δυστυχώς φανήκανε μικροί τεχνικά και επικοινωνιακά για να μην πω και στην νοημοσύνη. Γι'αυτούς η Ελλάς νοείται μόνο με την στάμπα τής Χρυσής Αυγής, είναι σέχτα αυτό.

Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορεί να λυθεί κοινοβουλεύτικα κανένα πρόβλημα και γι'αυτό είχαμε 15 πραξικοπήματα τον 20ο αιώνα. Ήλιπιζα μήπως η Χρυσή Αυγή μπορεί να ήταν η εξαίρεση αλλά τελικά ηθελημένα ή όχι καταλήξανε ένα εθνικιστικό ΚΚΕ.

Επίσης η εμμονή με το να μαπίνουν πρώτοι όσοι διώχθησαν δεν είναι τόσο σωστή στάση και μάλιστα φαίνεται να υπάρχει δόλος πίσω από αυτό, επειδή βολεύει που διώχθησαν όλοι τού στενού κύκλου.

Εγώ θα ψηφίζω μάλλον ΧΑ μιας και δεν υπάρχει τίποτε άλλο και δεν θέλω να κάνω αποχή και δεν έχω όρεξη να πειραματίζομαι με άγνωστους όπως κάτι Εθνικά Μέτωπα.

Πιθανόν μια λύση να είναι η αποχή με την εξής έννοια, καταρχήν να πούμε ότι όση αποχή και να έχει οι εκλογές είναι έγκυρες, δεν προβλέπεται πουθενά ότι 51% αποχή ακυρώνει το αποτέλεσμα, απλά αν η αποχή παέι 90% τότε το αποτέλεσμα αμφισβητέιται ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ, δεν θα μπορεί να βγει κανείς να το παίξει κυβέρνηση, ήδη ο Τσίπρας έχει πραγματικό ποσοστό 20% επί τού εκλογικού σώματος.

Αν δω την αποχή να πηγαίνει προς το 90% θα απέχω και εγώ.

Ανώνυμος είπε...

İERONİMOS GÜMÜLCİNE'YE

http://www.birlikgazetesi.info/haberler/10721-2015-09-25-07-00-32.html

BATI TRAKYA DA TARIKAT

http://www.dailymotion.com/video/x37f6q6_bati-trakya-da-tarikat-calismalari-devam-ediyor_news

Τσαντισμένος Εθνικιστής είπε...

Προσωπικώς θεωρώ ότι ο Κασιδιάρης είναι η μόνη ελπίδα για να κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το άλμα προς τα εμπρός.

Εφόσον όμως βγαίνει και δηλώνει δημοσίως ότι παραμένει πιστός στρατιώτης του Μιχαλολιάκου, το άλμα αυτό δεν πρόκειται να γίνει.

Προφανώς στην ΧΑ θεωρούν ότι η συνεχής μείωση των ψήφων - από 440.000 τον Μάιο του 2012 σε 379.000 τον Σεπτέμβριο του 2015 - δεν αποτελεί πρόβλημα και όλα πηγαίνουν καλά.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα η ΧΑ θα έπρεπε να είναι στο 20%, αλλά φαίνεται ότι ο μαγαζάτορας Μιχαλολιάκος θεωρεί ότι το 7% είναι μια χαρά για το μαγαζάκι του και προφανώς πιστεύει ότι τα πάει περίφημα, οπότε κάθε συζήτηση περί ανανεώσεως στην ηγεσία περιττεύει...

Φυσικά οι πιστοί στρατιώτες του Αρχηγού θα βγουν και θα πουν ότι αυτός έστησε το μαγαζί, αυτός το πάλεψε 30 χρόνια και αυτός το έφερε στο 7%, οπότε όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε προδότες, αχάριστοι, ανυπόμονοι και άσχετοι ( διότι ο "Αρχηγός" ξέρει καλύτερα )...

Δεν παραδειγματίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Αλαβάνος - βλέποντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ξεκολλήσει ποτέ από το 3% - έφερε και επέβαλλε από το πουθενά τον Τσίπρα, ο οποίος με το νεανικό και δυναμικό προφίλ του έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία...

Θα μας πουν βέβαια οι πιστοί στρατιώτες του Αρχηγού ότι ο Τσίπρας προβλήθηκε από το σύστημα, ενώ ο Μιχαλολιάκος δέχτηκε πόλεμο από το σύστημα και μπήκε στα κελιά της τιμής...

Θα μας πουν επίσης ότι πρέπει αιωνίως να ψηφίζουμε και να βάζουμε στη βουλή αυτούς που μπήκαν στα κελιά της τιμής, έστω και αν είναι αμόρφωτα ντουβάρια που δεν ξέρουν να πουν μια σωστή πρόταση και ο κόσμος γελάει μαζί τους...

Προσωπικώς λοιπόν ξεκαθαρίζω τα εξής...

Από 'δω και πέρα η σχέση μου με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα περιοριστεί αυστηρώς στον ρόλο του απλού ψηφοφόρου - εφόσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο αξιόπιστο και σοβαρό κίνημα στον Εθνικιστικό χώρο.

Εάν κάποια στιγμή υπάρξει ένα τέτοιο κίνημα θα το ακολουθήσω.

Δεν πρόκειται ποτέ να εκτεθώ ξανά σε φίλους, οικογένεια και εργασία υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ούτε να υπερασπιστώ ξανά τον Μιχαλολιάκο σε οποιαδήποτε μαλακία λέει ή κάνει.

Δηλώνω Έλληνας Εθνικιστής και ΔΕΝ είμαι "σπορά" των ηττημένων του '45, ούτε έχω καμιά πολιτική ευθύνη για καμιά δολοφονία.

Στέκομαι Προσοχή ΜΟΝΟ στον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος - ΔΕΝ στέκομαι προσοχή σε κανέναν "Αρχηγό".

Δεν είναι δυνατόν να καταγγέλουμε τα σάπια κόμματα του κατεστημένου για οικογενειοκρατία και ταυτοχρόνως να έχουμε την ΧΑ ως οικογενειακό μαγαζί του Νίκου, της Ζαρούλια και της Ουρανίας.

Ας σοβαρευτούν λοιπόν στην ΧΑ, ας κοιτάξουν τι φταίει και δεν ξεκολλάνε από το 7%, ας κάνουν ένα Συνέδριο , ας βγάλουν μπροστά νέα παιδιά με μόρφωση και δυναμισμό, ας κόψουν τις μαλακίες περί "Αρχής του Αρχηγού" και τότε ΙΣΩΣ ξαναδούμε το θέμα πιο ζεστά...

Αλλιώς προβλέπω να καταντάει η ΧΑ το "εθνικιστικό" ΚΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον Τσαντισμένο Εθνικιστή, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί στην κυνοβουλευτική ζούγκλα, είναι αυτό της Χρυσής Αυγής, με αυτήν τη δομική ιεραρχία και εξηγούμαι... Έχει φτιαχτεί αυτή η δομή ούτως ώστε να μην υπάρχουν κάποιοι που θα αποχωρήσουν ή θα ρουφιανέψουν ή θα παρατήσουν την έδρα τους. Είδαμε ότι με τις διώξεις, μόνο δυο, από τους βουλευτές τουλάχιστον, κατέρρευσαν. Αν ήταν άλλο κόμμα, ακόμα και το ΚΚΕ θα είχαν φυγει σαν τα ποντίκια. ΄Εμμεσα είχε καταγγελθεί ότι η έννοια του αρχηγού ήταν εν τέλει αυτό που έγκειται στο παράνομο του "κόμματος" Χρυσή Αυγή. Συνεπώς είναι δύσκολο να εξαγοραστούν και υπερβολικά δύσκολο βουλευτές να "ανεξαρτητοποιηθούν", δηλαδή δεν υπάρχουν βαρίδια στο κόμμα. Για να φανταστείτε ο Τσίπρας έκανε εκλογές για να διώξει τα βαρίδια επειδή ήξερε ότι θα βγεί πάλι (κακά τα ψέματα πλέον βασιζόμαστε στον κάλλο που έχει ο Έλληνας ψηφοφόρος στον εγκέφαλο). Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ο σκληρός πυρήνας ο οποίος δεν πρέπει να φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ (τα πράγματα είναι δύσκολα, έχουν γίνει δολοφονίες, πρέπει να λειτουργεί το κόμμα αναγκαστικά μυστικά-δεν αλλάζει η Ελλάδα έτσι εύκολα και δεν έχουμε δεί τίποτα ακόμη), ένας ο Αρχηγός που θα είναι μπροστά και θα παίρνει τις αποφάσεις και οι βουλευτές που θα εκτελούν. Απλά ο Αρχηγός δεν πρέπει να είναι ο Μιχαλολιάκος αλλά ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο σκληρός πυρήνας αποκλειστικά ΝΕΟΙ Εθνικιστές με ιδανικά και να μην έχουν βολευτεί...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω 100% με τον "τσατισμενο εθνικιστη".κι εγω ετσι ακριβως θα τα γραφα.μυαλο δεν βαζουν ομως.σημερα στον "εθνικισμο" εχουν ενα γελοιο αρθρο με τιτλο "ηγετης" και εχουν την φωτογραφια του νικου.για γελια και για κλαματα.το τραβανε απ τα μαλλια να τον κανουν ηγετη.γιδια

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είμαστε και οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Χ.Α φίλτατε 27 Σεπτεμβρίου 2015 - 2:37 π.μ.

ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ

Να πηγαίνουμε στις συγκεντρώσεις της Χ.Α και ανάμεσα στα άλλα να φωνάζουμε και το σύνθημα ζήτω ο "αρχηγός" που δεν είναι άλλος από τον εσαεί έτσι όπως πάει αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο. Που είναι σαν να φωνάζουμε ουσιαστικά το σύνθημα "ζήτω ο Ν. Μιχαλολιάκος".
Και εγώ παραμένω στην Χ.Α όχι όμως για τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια, αλλά για τους άλλους κυρίως όμως για τους Η. Κασιδιάρη Χ. Παπά Α. Ματθαιόπουλο και τον Η. Παναγιώταρο, και διότι δεν υπάρχει άλλο εθνικιστικό κόμμα με άξιους εθνικιστές σαν αυτούς που προανέφερα.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ συμφωνώ με τον Τσαντισμένο Εθνικιστή... Πρώτη φορά τους ψήφισα τώρα γιατί το Γενάρη δεν είχα δικαίωμα ψήφου, όμως αν συνεχιστεί αυτό και μπαίνουν αμόρφωτα(και ακαλλιέργητα, αν θέλετε)άτομα στη Βουλή δε νομίζω να ξαναρίξω. Αν θέλει η ΧΑ να ξεκολλήσει από το 7άρι πρέπει να αποκηρύξει το ναζισμό και να βάλει μπρος τον Κασιδιάρη. Και κάτι αστειάκια του στυλ "να βάλουμε το ομορφόπαιδο να το ψηφίζουν τα γκομενάκια κι οι μαμάδες" είναι απλές οδοντόκρεμες.