ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/9/15

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ... ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ...

Λοιπόν έχω να πω κάποια πραγματάκια επί τροχάδην.

1)Οι κάτοικοι του κράτους με το όνομα Ελλάδα, αποτελούν τον πιο ηλίθιο λαό του πλανήτη. Το έλεγα πάντα, το έλεγα και προεκλογικά, το λέω και τώρα με απόδειξη το αποτέλεσμα των εκλογών όπου οι ηλίθιοι νεοέλληνες επέλεξαν και πάλι να τους γαμήσουν ακόμα περισσότερο οι νταβατζήδες εταίροι και οι λαθροεισβολείς. Δεν θέλω να επεκταθώ, άξια η μοίρα των νεοελλήνων οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση τελικά με τους Έλληνες προγόνους. Ούτε το 3% δεν έχει καμία σχέση... Να μη δω κανέναν νεοέλληνα να κλαίει και να διαμαρτύρεται λοιπόν για όσα ακολουθήσουν. Όπως ξαναέστρωσαν θα κοιμηθούν και οι μαλακίες πάντα πληρώνονται στο τέλος. Κανείς μαλάκας δεν ξεφεύγει.

2)Ψήφισα ξανά Χρυσή Αυγή ως γνωστόν μιας και υποστηρίζω το κόμμα αυτό από το 2009 αφού άλλο πατριωτικό - εθνικιστικό κόμμα δεν υπάρχει. Αυτά που θα διαβάσετε ήθελα να τα γράψω τρεις μέρες πριν αλλά δεν το έπραξα για να μη μου λένε μετά πως θέλησα να χαντακώσω το κόμμα προεκλογικά... όπως τελικά έπραξε ο... Μιχαλολιάκος που το χαντάκωσε!!!

Ως ψηφοφόρος λοιπόν έχω να πω πως εάν δεν φύγει άμεσα από την αρχηγία αυτός ο Μιχαλολιάκος, η ΧΑ δεν θα παίξει ποτέ το ρόλο που θέλουν οι ψηφοφόροι της. Μόνο ένας πανίβλαξ μπορεί να βγει δημόσια και να πει 3 μέρες πριν τις εκλογές πως το κόμμα του, αναλαμβάνει λέει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα!!!! 

Χωρίς να έχει γίνει Δίκη, χωρίς να υπάρχει καταδικαστική απόφαση του Ρουπακιά ο οποίος μάλιστα ήταν παλαιότερα μέλος του ΚΚΕ, χωρίς να έχει αποφανθεί το δικαστήριο εάν ο Ρουπακιάς βρισκόταν σε άμυνα ή όχι, χωρίς να έχει αποφανθεί το δικαστήριο εάν επρόκειτο για απλή συμπλοκή ή προμελετημένο έγκλημα, βγαίνει ο πανίβλαξ και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας 3 μέρες προ των εκλογών, γιατί; Για να το παίξει καλός; Για να γλείψει το σύστημα; Μήπως τα άρπαξε για να κρατήσει την Χρυσή Αυγή στο 7% και να μη πάρει διψήφιο; Μήπως απλά επειδή είναι μαλάκας και ηλίθιος; Δεν ξέρω, να το κρίνετε εσείς, όμως το σίγουρο είναι πως ο πανίβλαξ χαντάκωσε το κόμμα. 

50% αποχή είχαμε. Από αυτό το 50% ξέρω πολλούς που ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν ΧΑ αλλά τελικά μετά τη δήλωση του μαλάκα, δεν πήγαν καν να ψηφίσουν. Χωρίς τη δήλωση, το διψήφιο ήταν σίγουρο... 

Και την ίδια στιγμή βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει πως η ΧΑ είναι κόμμα εξουσίας. Ηλία, με τον Μιχαλολιάκο στην αρχηγία δεν πρόκειται να ξεφύγετε από το 7% και με 7% κόμμα εξουσίας δεν θα γίνετε ποτέ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να βγει ο βλάκας αρχηγός σας και να κάνει τέτοια δήλωση 3 μέρες προ εκλογών. Έδωσε βουτυράκι στο ψωμί των νταβατζήδων και του Συστήματος να θάψουν το κόμμα ακόμα περισσότερο λίγο πριν τις εκλογές!  

Τι σημαίνει πολιτική ευθύνη; Στο ποινικό μας δίκαιο δεν τιμωρείται η πολιτική ευθύνη διότι απλά δεν προβλέπεται. Για το λόγο αυτό όποιος αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες ειδικά σε ανθρωποκτονίες, ενίοτε καταλήγει στη φυλακή γιατί ουσιαστικά μιλάμε για ποινική ανάληψη ευθύνης λόγω μη πρόβλεψης ποινικοποίησης της πολιτικής ευθύνης! Βουτυράκι στο ψωμί των Ντογιάκηδων, των Κουτζαμάνηδων κλπ... Αυτή η δήλωση Ηλία θα σας χώσει φυλακή τη στιγμή που 100% η αθώωση σας ήταν απολύτως σίγουρη! 

Πολιτική ευθύνη σημαίνει εντολή για δολοφονία με πολιτικά κίνητρα. Έσωσε τέτοια ο Μιχαλολιάκος ποτέ; Εγώ δεν το νομίζω. Τότε για ποιο λόγο πέταξε αυτή τη μαλακία; Δεν σημαίνει πως έχεις πολιτική ευθύνη εάν κάποιος οπαδός ή στέλεχος του κόμματος σου διαπράξει ένα αδίκημα ή έγκλημα όπως βλακωδώς προσπάθησε να δικαιολογηθεί μετά ο αρχηγός. Μήπως έχετε τυχόν και κούτσουρα νομικούς να συμβουλεύουν τον αρχηγό; Να το εξετάσετε και αυτό. Μάλιστα είπε πως και το ΠΑΣΟΚ έχει πολιτική ευθύνη για τον Τσοχατζόπουλο και η ΝΔ και τον Καλαμπόκα που σκότωσε τον Τεμπονέρα. ΟΧΙ δεν υπάρχει ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις πολιτική ευθύνη διότι αυτοί έπραξαν αυτοβούλως και χωρίς εντολή ή προπαρασκευαστικές πράξεις και οργάνωση τέλεσης των αδικημάτων που διέπραξαν. 

Μη ξεχνάτε πως και οι φονιάδες της 17Ν τα ίδια είπαν. Ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για τα εγκλήματα τους και έλεγαν πως επρόκειτο για πολιτικές δολοφονίες! Εκεί όμως υπήρχε οργάνωση προμελέτη σχεδιασμός και κεντρική εντολή για τη διάπραξη των δολοφονιών και ληστειών της 17Ν σε αντίθεση με την δολοφονία του Ρουπακιά η οποία ήταν μία απλή συμπλοκή. Και όπως είδατε, η 17Ν πήγε φυλακή. Προφανώς την ίδια κατάληξη επιθυμεί και ο Μιχαλολιάκος για το κόμμα και τα μέλη του αλλιώς δεν εξηγείται. Τι νόμιζε δηλαδή ο βλάκας, πως θα έλεγε πως αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες για δολοφονίες και θα την έβγαζε ατσαλάκωτος ο ίδιος, τα μέλη και το κόμμα του, χωρίς συνέπειες στις εκλογές και στη Δίκη; 

Ας μου την πέσουν τώρα όλα τα τσουτσέκια του Μιχαλολιάκου τώρα να μου την πουν. Χέστηκα. Εγώ θα λέω πάντα την αλήθεια γιατί δεν ανήκω πουθενά, μόνο είμαι ψηφοφόρος και δεν γλείφω ούτε έχω στην πλάτη μου φορτωμένους αρχηγούς να με καθοδηγούν λες και είμαι πρόβατο χωρίς μυαλό και συνείδηση.

Εάν λοιπόν θέλετε μέσα στη ΧΑ να αποκτήσετε προοπτική εξουσίας όπως λέει και ο Κασιδιάρης, τότε να απομακρυνθεί άμεσα η οικογένεια Μιχαλολιάκου που θεωρεί μάλιστα την ΧΑ ως ιδιοκτησία της (κανένα πολιτικό κόμμα δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός), να απομακρυνθούν λοιπά βαρίδια, χαζοβιόληδες και γκάου και να αναλάβει την αρχηγία πχ ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι ο πλέον ικανός και έξυπνος μέσα στο κόμμα και βέβαια να μπει στο κόμμα νέο αίμα με ανάλογες ικανότητες και απαλλαγμένο από τα βαρίδια του σκοτεινού παρελθόντος της ΧΑ. Δεν είναι δυνατόν ο Μιχαλολιάκος να βάζει τη γυναίκα του που δεν ξέρει να πει από έξω δύο λέξεις στη Βουλή και να αφήνει όξω, άλλους εξαιρετικούς, μορφωμένους και ικανότατους ανθρώπους. Δεν είναι δυνατόν η  κόρη του να παίζει το ρόλο του επόπτη και να την τρέμουν τα στρατιωτάκια μη τυχόν τους δώσει στον μπαμπά.  Ούτε ένα συνέδριο δεν έχουν διεξάγει. Ότι λέει ο μπαμπάς αυτό πρέπει να γίνεται. Δεν χωράει διάλογος ή αμφισβήτηση! Αυτά δεν μπορεί να συμβαίνουν σε ένα κόμμα που θέλει να λέει πως είναι σοβαρό. Η οικογένεια αυτή πρέπει να φύγει χθες και δεν εννοώ να φύγει εντελώς από το κόμμα. Μπορούν να παραμείνουν ως καθαρίστριες των γραφείων και πολύ θα τους είναι. Εάν από την άλλη η Χρυσή Αυγή αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση του Μιχαλολιάκου, να μας το πούνε και να μη ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Να κάτσουν μόνοι τους με τα στρατιωτάκια τους να τους βαράνε προσοχή. Αλλά να μας το πούνε... να ξέρουμε.

Ευτυχώς δηλαδή που συνέβη έστω από σπόντα μία εξαιρετική νέα παρουσία που προέκυψε από τις εκλογές είναι  ο Γιάννης Αιβατίδης, ιατροδικαστής, ο οποίος και εκλέχθηκε βουλευτής της ΧΑ στην Κέρκυρα και πρόκειται για εξαιρετικό και σοβαρό επιστήμονα και πατριώτη με επίπεδο και γνώση, τον οποίο τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά από πολύ παλιά. Τέτοια άτομα χρειάζονται όχι γκάου κόρες και μπίου σύζυγοι. Αυτές να πάνε να πλύνουν κάνα πιάτο επιτέλους. 

Όσο το γρηγορότερο συμβούν όλα αυτά, τόσο το καλύτερο για το κόμμα και την Ελλάδα. Εάν επιμένετε στα ακούνητα και αμίλητα στρατιωτάκια και τα μικροποσοστά, τότε ξεχάστε τις εξουσίες, ξεχάστε και την σωτηρία της Πατρίδας. Να μάθετε να βάζετε πάνω από όλα την πατρίδα και όχι τους αρχηγούς, ειδικά όταν αυτοί είναι ηλίθιοι.

IMAGINOS

ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.... ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟΝ....
 

37 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Imagine, γράφεις σκληρές και πικρές αλήθειες που, δυστυχώς, αντανακλούν 100% την πραγματικότητα.Όλοι ξέρουν ότι δεν μασάς τα λόγια σου. Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν υπάρξουν αλλαγές εκ θεμελείων στη Χ.Α. το εθνικιστικό κίνημα θα κολλήσει στο 6-7 % ή στη χειρότερη περίπτωση για γίνει νέο ΛΑ.Ο.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η χρυση αυγη χρειάζεται ενα συνεδριο να αποφασίσουν για κάποια πράγματα...δεν γίνεται να μένουν εκτος σβερωνη και αρβανιτης δυο μορφωμενοι και αξιολογοι ανθρωποι πραγματικοι Έλληνες...και να μπαινει η ζαρουλια...δεν νομιζω οτι χρειάζεται αλλαγη ηγεσιας απλα ο μιχαλολιακος πρέπει να σκεφει και να αλλαξει καποια πράγματα..Δεν γίνεται η ζαρουλια και η ουρανια να κανουν οτι θελουν...αυτο που κραταει τη χα χαμηλα δεν ειναι μια δήλωση που εκανε αλλα το οτι εχουν ακομα μια δικη που εκκρεμεί...

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω απολυτα..........ο Κασιδιαρης στην ηγεσια.......ο Μιχαλολιακος αν νομιζει οτι ειναι ο Καρατζαφερης με πριβε κομμα τοτε θα ιδρυσουμε αλλο εθνικο κομμα

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου ΙΜΑΤΖΙΝΕ, Πατρικιος εδω.
Δεν θα ταλεγε καλυτερα κανεις τους απο σενα.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Αν τωρα με την σηψη που επικρατει στην πολιτικη σκηνη του τοπου, δεν μπορουν να βγουν στ' ανοιχτα με διψηφιο αριθμο, τοτε, ΠΟΤΕ;

Πρεπει να γινουν αλλαγες μεγαλες. Και οπωσδηποτε αν οχι να φυγει, αλλα να περιοριστει η οικογενεια. Κεινη ειδικα η χοντρουλα η κορη πρεπει να της πουν να το βουλωσει.

Χρηστος Παπας, Αβραμης Αρβανιτης και Λιακος Κασιδιαρης πρεπει να παρουν τα ηνια του κομματος.

Να κανω και μια μαντεψια;
Με την δηλωση του μαλακα τα κομμουνσιταρια και τα οβρια θα επανελθουν με καινουργιες κατηγοριες.
Ευχομαι να βγω ψευτης.

Ανώνυμος είπε...

ήταν ωραία αυτή η ανάρτηση.

ίσως μια κίνηση ΜΑΤ από την Χρυσή Αυγή θα ήταν να παραιτηθεί ο Μιχαλολιάκος και να "εκλεγεί" ο Κασιδιάρης. Στην αρχή τα τσοντοκάναλα θα βελάζουν για ρήξη και λοιπά αλλά δεν έχει σημασία.

Θα πάρει η Χρυσή Αυγή ένα πιο αξιοκρατικό προφίλ και θα γλυτώσει από την σεχταριστική εικόνα που έχει και θα ξεχαστούν οι "πολιτικές ευθύνες".

Πρέπει να πάει σπίτι του ο Μιχαλολιάκος μόνος του και όχι μαζί με το κόμμα όπως ο Καρατζαφέρης.

Είναι σαφές ότι η Χρυσή Αυγή δεν προσδοκεί να μαζέψει άλλες εθνικιστικές ψήφους δίοτι αυτές απλά δεν υπάρχουν. Τώρα προσδοκεί να την ψηφίσουν λαμόγια, καθυστερημένοι και μαλάκες όπως αυτοί που ψηφίσανε ΣΥΡΙΖΑ στα νησιά ξανά, οπότε θέλει άλλο προφίλ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα συν 5% με το καλημέρα θα ανέβενε η Χ.Α με τον Ηλία αρχηγό της. Νέος και κυρίως ο εφυέστερος όλων τους εντός και εκτός Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ΙΜΑΤΖΙΝΕ,

πραγματικά τα έγραψες όπως ακριβώς τα σκέφτομαι κι εγώ.

Εγώ αγαπητέ μου ψηφίζω ΧΑ από το 1996 που πρωτοκατέβηκε σε εκλογές.

Είμαι πάνω από 20 χρόνια στον Εθνικιστικό χώρο και έχω υπερασπιστεί τον Μιχαλολιάκο πολλές φορές στο παρελθόν.

Όμως αυτή τη φορά το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.

Συμφωνούμε ότι οι νεοέλληνες είναι λαός αποβλακωμένων και ηλιθίων, εμποτισμένων επί 40 χρόνια με κάθε είδους ανθελληνική ιδεολογία και βλακεία.

Ακόμα κι έτσι όμως, ο στόχος ενός διψήφιου ποσοστού σε αυτές τις εκλογές ήταν απόλυτα εφικτός για την ΧΑ.

Με τις κωλοτούμπες και την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, με την ανύπαρκτη ΝΔ του Βαγγέλα και με την λαθροεισβολή στα νησιά, τα ποσοστά της ΧΑ έπρεπε να εκτοξευτούν πάνω από 10-12%.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το διψήφιο ποσοστό ήταν κοντά, βγαίνει ο μαλάκας ο χοντρός 3 μέρες πριν τις εκλογές και λέει ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία Φύσσα.

Πιο μαλάκας πεθαίνεις !!!

Εγώ μάλιστα απορώ διότι τα βρωμοκάναλα δεν "έπαιξαν" το θέμα περισσότερο...

Δεν ξέρει ο χοντρός ότι ΜΟΝΟ οι τρομοκρατικές οργανώσεις αναλαμβάνουν πολιτική ευθύνη για δολοφονίες ???

Εδώ φαγώθηκαν να φωνάζουν ότι ο Ρουπακιάς δεν ανήκε στην ΧΑ, και τώρα αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη ???

Πήγε μετά να το μπαλώσει με "διευκρινιστικές" δηλώσεις, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Δεν πιστεύω ότι το έκανε επίτηδες για να βλάψει το κόμμα.

Από τον τρόπο που το είπε φαίνεται ότι ήταν μια γκάφα της στιγμής, αλλά μια τέτοια γκάφα μόνο ένας βλάκας μπορεί να κάνει...

Έφτασε λοιπόν η ώρα της αλήθειας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ή θα αποχωρήσει από την ηγεσία ο Μιχαλολιάκος - διότι ένας χοντρός και άσχημος γκαφατζής δεν μπορεί να εκπροσωπεί τον Ελληνικό Εθνικισμό - ή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καρκινοβατεί αιωνίως στο 7% και θα καταντήσει γραφική σαν το ΚΚΕ.

Μόνο ο Κασιδιάρης σώζει προς το παρόν την κατάσταση, αλλά για πόσο θα γίνεται αυτό ???

Χρειάζεται να βγουν μπροστά κι άλλοι Κασιδιάρηδες, δηλαδή νέα παιδιά εμφανίσιμα, δυναμικά και διαβασμένα για να γίνει το άλμα προς τα εμπρός.

Ο Τσίπρας νικάει ακριβώς διότι έχει το προφίλ του νέου, ωραίου και δυναμικού ηγέτη ...σάρωσε στις γυναίκες ψηφοφόρους και όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες ψηφίζουν κυρίως με κριτήριο το μ@@νί τους...

Η Ιστορία είναι αμείλικτη και δεν δίνει πολλές ευκαιρίες.

Τα πετυχημένα Κινήματα της Ιστορίας είναι αυτά που αρπάζουν το momentum της ευκαιρίας όταν αυτή παρουσιάζεται...αλλιώς η Ιστορία τα ξεπερνάει.

Εάν λοιπόν ο Μιχαλολιάκος θέλει πραγματικά να προχωρήσει η ΧΑ, ας αποσυρθεί και ας δώσει τα ηνία στην νέα γενιά των Εθνικιστών.

Αλλιώς - επειδή η Φύση και η Πολιτική απεχθάνονται το κενό - θα βρεθεί κάποιο άλλο σχήμα που θα καλύψει το κενό της ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ιματζινε τωρα τα λες καλα συμφωνω σε ολα , σου τα χα γραψει εξ αλλου προεκλογικα αλλα τηρησες σιωπη ιχθυος και δεν μπορουσα να σε ερμηνευσω αλλα πρεπει να σου πω ακομα οτι αποκλειεται να παραιτηθει ο μιχαλολιακος απο μια οργανωση η οποια ηταν ιδιοκτησια του ,γιατι αυτο ηταν μεχρι το 2009 και μαλιστα με σκοτεινο παρελθον .Πιστευω οτι κατα λαθος εκφραστηκε εκει το πατριωτικο εθνικιστικο κινημα και ηρθε η ωρα να ξεχωρισει το κινημα απο την χαζη οικογενειακη οργανωση .Διαφορετικα πολλοι ψηφοφοροι οπως και μενα θα μεταπηδησουν σε αλλους χωρους και θα αφησουν τους βουλευτες να χτυπουν προσοχη στο μιχαλολιακο και την φαμιλια του αλλα να ξερουν οτι τους στηριξαμε κι αυτη τη φορα για να παμε κοντρα στο συστημα και για να μην μπορεσουν να κλεισουν φυλακη και να καταστραφουν τοσα νεα παιδια .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ...ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ....ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

H ΧΑ δεν έχει ξεκάθαρη πολιτική θέση
Θέλει απέλαση των λαθρομεταναστών αλλά μέσα στην ευρωπαϊκή ένωση και το Ευρώ. Ο Μιχαλολιάκος έχει συμβιβαστεί με το 6-7% και δεν σκοπεύει να συγκρουστεί για κάτι περισσότερο.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα παλιά μέλη έχουν αποχωρήσει και δεν λέω για τους απλούς συναγωνιστές αλλά για τους δελφίνους . Τους έβγαλε από την μέση ο Μιχαλολιακος . Ο επόμενος είναι ο Ηλείας ;
Έχει πλάκα πάντως μια ανάσα πίσω από την ΧΑ είναι το ΠΑΣΟΚ !!!

Απογοητευμένος πρώην ψηφοφόρος ΧΑ είπε...

Imaginos, τα είπες όλα. Και εγώ, γι' αυτόν το λόγο απείχα. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται με τον πλέον τραγικό τρόπο, λαμβανομένης υπόψη της κρισιμότατης κατάστασης της χώρας, όλοι οι διάσημοι αποχωρήσαντες από τη ΧΑ, που μιλούσαν για έναν αργόμισθο της ΚΥΠ που εργολαβικά είχε αναλάβει την ποδηγέτηση του χώρου και τη διατήρησή του σε ανεκτά για το σύστημα ποσοστά και δυναμικές. Προφανώς, τώρα που τα ποσοστά πήγαν να εκτροχιαστούν, η χοντρή κουράδα, πιστή στις δεσμεύσεις της, ανέλαβε δράση.
Λυπάμαι πραγματικά για την απώλεια Αρβανίτη.
Η εσωτερική ανταρσία είναι επιβεβλημένη, αλλά αμφιβάλλω αν θα την κάνει ο Κασιδιάρης, ο κατεξοχήν ευνοημένος ένεκα συγγενείας, ο άνθρωπος που την περασμένη εβδομάδα στη Θεσ/νίκη έδιδε εντολή στο ακροατήριο να σταθεί προσοχή, προκειμένου να ακουστεί το ηχογραφημένο μήνυμα του χοντρού. Tragic.

hevioso@mail.gr είπε...

Σβήσε την ανάρτηση για τον αρχηγό ρε προδότη γιατι αλλιώς θα 'ρθούμε
να σε γα........

Ανώνυμος είπε...

Ιματζινε καλα τα λες...ουτε εγω νομιζω ομως οτι ο μιχαλολιακος θα φυγει απο την Χ.Α ,θα μπορουσε ομως να περιορισει τις εμφανισεις και να αφησει τον κασιδιαρη που "πουλαει" να κανει αυτη την δουλεια. πρεπει να βγουν αμεσα νεα στεεχη μπροστα και να προβληθουν...καλη η παλια φρουρα αλλα χρειαζεται και να εισαι εξυπνος για βουλευτης.. ακουσα πως θα γινει συνεδριο επανιδρυσης συντομα ,το ειπε ο κασιδιαρης,ας ελπισουμε να γινουν αλλαγες και συντομα

Ανώνυμος είπε...

Θα πρεπει οπωσδηποτε να παραιτηθει ο Μιχαλολιακος και να ερθει ο Λιακος!
Αν ο αρχηγος αγαπαει πραγματικα την Πατριδα, αν ειναι οντως αφοσιωμενος σε αυτη την υπερτατη Ιδεα, τοτε θα αφησει κατα μερος εγωισμους και αρχηγηλικια και θα κοιταξει το συμφερον του εθνους. Ηρθε η ωρα οι ιδεες να γινουν πραξη και να μπουμε στην ουσια του πραγματος.
Κανενα κομμα δεν ανηκει σε κανεναν και οι παντες μπορουν και να κριθουν και να αμφισβητηθουν.
Ενταξει, δυναμωσαμε το ποσοστο μας σε σχεση με τις τελευταιες βουλευτικες εκλογες, αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο. Δεν μπορει οι λαθρομεταναστες να αλωνιζουν πανελλαδικως, δεν μπορει να εχει ξεπουληθει αυτη η δυσμοιρη χωρα στους ξενους, δεν μπορει να εχουμε χρεη για τις επομενες δεκα γενεες και η Χ.Α. να παραμενει κολλημενη στο 7%.
Αν θελουμε να παμε εμεις μπροστα και τα λαμογια στη φυλακη, τοτε εφθασε η ωρα του Ηλια!

Ανώνυμος είπε...

εεε ολοι συμφωνουμε με αυτα που γραφεις! και αν και δεν θα ειχα επι του ιδεολογικου αρκετες διαφορες σε γενικες γραμμες περι εθνικοσοσιαλισμου.... τα συμβολα του 40 ουδεμια θετικη υπηρεσια προσφερουν

Χρειαζωνται γρηγορες αλλαγες και αναδιαταξη αμεσα

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΒΕΡΩΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΕΟΣ. Ο ΜΕΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. Ο ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ. ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ... ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μιχαλολιάκος κανονικά θα έπρεπε εδώ και καιρό να καλέσει τον Ιμάτζινο και να τον έχει υποψήφιο, δεν μπορεί να μη γνωρίζει το Υγρό Πυρ. Ο λόγος του είναι πάντα πατριωτικός, δυνατός και αληθινός και ο ίδιος σοβαρός και μορφωμένος. Προτιμάει όμως βλάκες μέσα στο κόμμα του ο αρχηγός για να μη του σηκώνουν κεφάλι! Εγώ πάντως και πολλοί άλλοι θα ακολουθούσαμε τον Ιμάτζινο εάν αυτός έφτιαχνε ένα νέο πατριωτικό εθνικιστικό κόμμα απαλλαγμένο από ναζιστικές γελοιότητες. Ας το σκεφτεί.

woodiiis είπε...

θα ηθελα να σου σφιξω το χερι για οσα εγραψες τα ιδια πιστευω κι εγω εδω και πολυ καιρο, ειναι οικογενειακο το κομμα της Χ.Α. και αυτο κανει κακο και δειτε και το κομμα "Κοιονωνια" κι εκει παιζει πολυ η οικογενιοκρατια και δειτε τα χαϊρια τους.και τελος πιστευω οτι ο Μιχαλολιακος το εκανε επιτηδες, δεν μπορει να ειναι τοσο χαζος...μην ξεχναμε οτι δουλευε για την ΕΥΠ καποτε...και σαν υστερογραφο να θυμισω μια προφητεια του Κοσμα του Αιτωλου περι ενος "κασιδιαρη" κτλ.
καλη συνεχεια και κουραγιο συνελληνες θα το περασουμε κι αυτο το μανικι.

Ανώνυμος είπε...

εδώ στηρίζει το ευρώ και λέει ότι πρώτα να έρθει η ανάπτυξη και μετά να δούμε για το εθνικό νόμισμα. Μήπως νομίζει ότι οι τοκογλύφοι θα του πουν...ναι παιδί μου πάρε ευρώ χωρίς μνημόνια για ανάπτυξη, και όποτε θέλεις φεύγεις!!! Μα αμα είναι να έχεις ανάπτυξη με ευρώ δεν αλλάζεις νόμισμα...
Δεν θέλει εθνικό νόμισμα λοιπόν αφού το ευρώ που ζητάει είναι συνυφασμένο με το νταλαβέρη των τοκογλύφων που βρίζει...Ειναι δυνατόν εθνικιστικό κίνημα και να μην προπαγανδίζει εθνικό νόμισμα; Κατα τα άλλα θέλουμε Ελλάδα και ας τρώμε πέτρες...Ασ πει θέλουμε εθνικό νόμισμα και ανεξαρτησία και ας τρώμε φακές το λέει; δεν το λέει...

Ανώνυμος είπε...

παρακολουθώ συνεχώς τις αναρτήσεις τής ΧΑ και περιμένω να δω κάποιο σημείο μεταμέλειας αλλά αυτοί συνεχίζουν να λένε ότι ανέβηκαν και νικήσανε.

θα μους πεις νωρίς είναι ακόμα αλλά εγώ βλέπω να τους αρέσει το μαγαζί Μιχαλολιάκος τού 7%.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι τον Ιανουάριο και αν συνεχίσουν έτσι πιθανόν να μην τους ψηφίσω για εκδίκηση, θα ψηφίσω κάτι άλλο "ακίνδυνο".

Ανώνυμος είπε...

Και εγω θα ακολουθουσα..αλλα οχι κομμα...μια ελληνική πατριωτικη επανασταση...ας το παρουμε απόφαση επιτελους μονο με τα οπλα αλλαζει η κατάσταση...οι συγκυριες ειναι οι κατάλληλες λειπει η οργάνωση και ο ηγέτης...και δεν χρειάζονται πολλα σε μια ολομέλεια γινεται η δουλειά...

Ανώνυμος είπε...

Προταση προς τον ιματζινο αλλα και τους υπόλοιπους εθνικιστες(όχι η σπορα των νικημενων του 45 φασιστες ναζι)για δημιουργία κινήματος καθαρα εθνικιστικο...να γινει συνάντηση να ανοιξουμε ενα γραφειο να γινει ιδεολογική καταχηση στα μελοι να μην υπάρχουν αμορφωτοι και τραμπουκοι αλλα πραγματικοι εθνικιστες...

Blue Thunder είπε...

Σύμφωνο απόλυτε αδερφέ με την εύστοχη παρατήρηση και κριτική σου και εγώ ήμουν και είμαι ενάντια στον πανιβλαξ, ήμουν πάντα υπέρ ενός νέου ηγέτη στο κόμμα κασιδιάρης η παππας αλλά όσο αυτός ο βλάκας παραμένει στην αρχηγία του κόμματος μαύρο δάκρυ θα πέσει διαρκώς...

Ανώνυμος είπε...

φίλε imagine
έχεις δίκιο να είσαι απογοητευμένος και εκνευρισμένος. Κι εγώ το ίδιο. Έχεις δικιο σε κάποια από αυτά που λες αλλά όχι όλα. Η κατάστασή απαιτεί σοφία και νηφαλιότητα. Εξηγούμε :
1ον - Όποιος νομίζει ότι το 10% είναι εύκολο τότε δεν ξέρει σε πια χώρα βρίσκεται. Μιλάμε για την χώρα της αριστερής μαφίας που το χρήμα και οι σφαίρες ρέουν αφθονες σε όσους δεν συμμορφώνονται. Την χώρα των λοβοτομημένων με 40 χρόνια πλύσης εγκεφάλου, που έβγαλε με 36% τον Τσίπρα (ο Μιχαλολοιάκος φταίει και γιαυτό ?). Πως είναι δυνατόν σε 3 χρόνια η ΧΑ να γίνει αυτό που οι άλλοι γίναν σε 40 χρόνια ? Ποιος αμφισβητεί ότι η ΧΑ όλο παει προς το καλύτερο ? Έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει το "μόνοι εναντίων όλων" (ακόμη και από το εξωτερικό)???
2ον- Παρακολουθώ και διαβάζω την ΧΑ από το 1991. Είμαι ψηφοφόρος της από το 0,3%. Μπορεί ο Μιχαλολιάκος να μην είναι τηλεοπτικός να έχει γεράσει, να μην εμπνέει τόσο όσο ο Ηλίας, ΑΛΛΑ όποιος ξέρει από ΧΑ και δεν είναι περαστικός, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο Μιχαλολοιάκος είναι ο Ηγέτης της ΧΑ, η κινητήριος δύναμη, το μυαλό, ο οργανωτικός που έχει δημιουργήσει το θαύμα της ΧΑ (γιατί για θαύμα πρόκειται σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε). Ποιος νομίζεις ότι κράτησε όρθια την ΧΑ όταν μπήκαν όλοι φυλακή και οι υπόλοιποι εξαφανίστηκαν. Ποιος νομίζεις ότι έφερε την ΧΑ στην βουλή και το προσκήνιο. Ποιος νομίζεις ότι αντέστρεψε το κλιμα και έφερε το 9% στις ευρωεκλογές. Ποιος νομίζεις ότι έχει τις διασυνδέσεις, τις γνωριμίες (στρατηγοί, πανεπιστημιακοί, γιατροί, δικηγόροι) και τα αρχίδια να κρατάει την ΧΑ όρθια ? Και είναι τόσο ξύπνιος ο Μιχαλολιάκος και ενδιαφέρεται πραγματικά για την πατρίδα και το κόμμα, που επέλεξε τον Ηλία για δεύτερό του, ενώ είναι και πιστιρικάς και χθεσινός στην ΧΑ.
Ναι, έκανε ένα τεράστιο και ανεπίτρεπτο λάθος για την εμπειρία του. Αλλά να ζητάμε να παραιτηθεί ΤΩΡΑ είναι λάθος και βούτυρο στο ψωμί του συστήματος. Ασε που δεν παίζει να γίνει. Ρώτα αν θες τον Ηλία αν θέλει να αναλάβει να δεις τι θα σου πει. Ο Ηλίας είναι το μέλλον της ΧΑ και ο αυριανός αρχηγός της κατ' επιλογή του ίδιου το Μιχαλολοιάκου. Τώρα αν νομίζετε ότι η ΧΑ είναι σαν τα άλλα αποκόμματα με δελφίνους, με φατριες και αριβίστες που μαχαιρώνουν πισώπλατα, τότε ψηφίζετε λάθος κόμμα τόσο καιρό. Αν νομίζετε ότι στο πρώτο λάθος κρεμάμε τον ίδιο τον αρχηγό τότε, πείτε μου να βάλω τα γέλια. Προφανώς δεν μπορείτε να καταλάβετε τι εστί η λέξη ΑΡΧΗΓΟΣ και τι ΧΑ. Άχαρο το παράδειγμα που θα χρησιμοποιήσω. Είναι σαν να ζητάνε οι στρατιώτες του Μ.Αλεξάνδρου να παραιτηθεί επειδή απέτυχε να διαβεί το Ινδικό ποταμό.
Σκεφτείτε λοιπόν όλοι πιο νηφάλια, έχουμε δρόμο μπροστά μας, το μέλλον δικό μας μέχρι την ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ. Παίζουμε άμυνα αυτόν τον καιρό για όσους δεν το καταλαβαίνουν. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ.

ΧΞF είπε...

Imagine συμφωνώ σε αρκετά.

Επίσης, κάποια πράγματα που γράφεις (οικογενειοκρατία, κόρη επόπτης) μου τα είχαν πει από το 2010-11 και δεν τους έδινα σημασία.

Ωστόσο λόγω της δίκης δεν νομίζω να προτιμηθεί για βουλευτής άνθρωπος που δεν διώκεται (Α' Αθηνών) αντί για άνθρωπο που διώκεται (γυναικα Μιχαλ. Β΄ Αθηνών).

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι θέμα ηγεσίας. Κατά τη γνώμη μου άλλα είναι τα λάθη:

1. Δε μπορεί να μιλάς μόνο για Κατοχικό Δάνειο και όχι και για Πολεμικές Αποζημιώσεις. Τις διεκδικούμε, και ΟΧΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ (ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ "ΔΑΝΕΙΩΝ") ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ κλπ.

2. Δε μπορεί να μη στοχοποιείς τον ΕΧΘΡΟ που λέγεται ΕΥΡΩΠΗ (και όχι μόνο Ε.Ε.), να μην τον απομυθοποιείς ΠΡΩΤΑ με όρους ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ και μετά με ιδεολογικούς. Δε μπορεί να μην κατονομάζεις το όπλο του εχθρού (ΕΥΡΩ).

3. Δε μπορεί να λες "μένουμε στο Ευρω μεχρι να ανακάμψει η οικονομία" αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαφορετικά θα υπάρξει φτώχεια, εξαθλίωση, συγκρούσεις. Ποιος σας είπε ότι φοβόμαστε; Ποιος σας είπε ότι δεν θα τα έχουμε όλα αυτά όντες μέσα στην Ευρώπη και το Ευρώ, και μάλιστα ταπεινωμένοι και χωρίς ελπίδα;

4. Την προεκλογική παρουσία, τα σποτ, την παρουσία στο διαδίκτυο δεν θέλω να τη σχολιάσω.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 11"47,

τα ίδια θα έλεγα κι εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά όχι τώρα.

Τώρα έχει δίκιο ο ΙΜΑΤΖΙΝΟΣ...και εξηγούμαι..

Κατ'αρχήν κι εγώ ψηφίζω ΧΑ από τότε που ήταν στο 0,3%, οπότε το επιχείρημά σου περί "χτεσινών" δεν στέκει.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, μας λες ότι το 10% δεν είναι εύκολο διότι ζούμε σε μια αριστεροκρατούμενη χώρα ηλιθίων...το ξέρουμε αυτό αδελφέ, αλλά ΔΕΝ μιλούσαμε εμείς για 10%....η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η ιστοσελίδα της μας είχαν πρήξει ότι πάμε για διψήφια ποσοστά, θα σαρώσουμε κλπ κλπ.

Τώρα λοιπόν που ξανακολλήσαμε στο 7% - και μάλιστα με λιγότερες ψήφους - πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ???

ΤΡΙΤΟΝ, μας λες ότι ο Μιχαλολιάκος έχει τις διασυνδέσεις με στρατηγούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς, δικηγόρους κλπ κλπ...Πού είναι λοιπόν όλοι αυτοί ??? Γιατί βλέπουμε πάλι στη βουλή αυτούς που δεν μπορούν να αρθρώσουν μια σωστή πρόταση ???

ΤΕΤΑΡΤΟΝ, μας λες ότι ο Μιχαλολιάκος προορίζει τον Ηλία για μελλοντικό αρχηγό ...μάλιστα...και πότε θα γίνει αυτό ??? Όταν θα πεθάνει ο Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας θα είναι 60 χρονών ???

Σε κάθε περίπτωση, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...η ΧΑ πρέπει να κάνει ένα Συνέδριο Αρχών και Θέσεων και να ξεκαθαρίσει την θέση της για τα κρίσιμα ζητήματα, όπως το ζήτημα ΕΥΡΩ ή Δραχμή.

Μιλάμε συνεχώς για "Εθνική Παραγωγή" και "εκμετάλλευση" του ορυκτού πλούτου της χώρας, αλλά ΔΕΝ ξεκαθαρίζουμε ΠΩΣ θα γίνει αυτό...με ΕΥΡΩ ή με Δραχμή ??? Και πότε θα εξαχθεί ο ορυκτός μας πλούτος ??? Μήπως θα πάρουμε ο καθένας από μια αξίνα και θα πάμε να σκάψουμε για να βγάλουμε το πετρέλαιο ??? Απαιτούνται χρόνια για να γίνει αυτό. Μέχρι τότε τι θα κάνουμε ???

Αυτά και άλλα είναι κάποια από τα ζητήματα που πρέπει να τεθούν σε ένα Συνέδριο του κόμματος.

Όσο για τα περί "Αρχηγού" κλπ, πρέπει να ξέρεις ότι συνθήματα του τύπου "όλοι προσοχή" και "ζήτω ο Αρχηγός" δεν έχουν πέραση στον Έλληνα.

Αυτά μπορεί να είχαν πέραση στους Γερμανούς του 1933, αλλά όχι στους Έλληνες.

Εγώ αδερφέ είμαι 40 χρονών άνθρωπος και οικογενειάρχης και δεν στέκομαι προσοχή για κανέναν "Αρχηγό"...ΜΟΝΟ για τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος στέκομαι προσοχή...τα υπόλοιπα είναι περιττά, και αυτοί οι φανφαρονισμοί αποτρέπουν πολλούς σκεπτόμενους ανθρώπους από το να πλησιάσουν την ΧΑ.

Δεν διαφωνώ με την πειθαρχία και την περιφρούρηση των συγκεντρώσεων του κόμματος, αλλά το να στέκομαι και προσοχή στον χοντρονικόλα και την γυναίκα του πάει πολύ...

Ζούμε στην εποχή της εικόνας, και η ΧΑ πρέπει να βγάλει μπροστά νέα, εμφανίσιμα και μορφωμένα στελέχη για να κερδίσει τον πόλεμο της εικόνας.

Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και φυσικά δεν διεκδικώ το αλάθητο.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι το πρωτο λαθος του νικολα.αυτο δεν καταλαβαινεις.δεν ειναι το θεμα η μια φραση που ειπε.ειναι πολλα.αυτες τις μερες επαιξε αυτη η φραση αλλα το πιο γελοιο ειναι η δικαιολογηση("και η νδ εχει κανει πολιτικα εγκληματα").επισης,το βιντεο που του λενε οτι λεει οτι ανηκει στους ηττημενους του 40 και αυτος απαντα οτι ειναι απο την δεκαετια του 90!!παει καλα;ειναι οτι βαζει την ζαρουλια στην βουλη,οτι βαζει την ουρανια δημοτικη συμβουλο ενω δεν ξερουν που πανε τα 4!η ουρανια ειναι η πιο ασχετη εκει μεσα.πολλες φορες στην εκπομπη που κανει(διοτι ειναι τοσο αξιο στελεχος που πρεπει να εχει και εκπομπη για να μας μορφωνει) φαινεται οτι δεν ξερει ουτε την στοιχειωδη επικαιροτητα.αυτα τα πραματα δεν ενοχλουν την μαζα,αυτα ενοχλουν εμας που ψηφιζουμε χα.εδω τα ζωα ψηφισαν συριζα,ειναι δυνατον να τους ενοχλει το βολεμα της ζαρουλια;επισης,ποσες φορες τον ακουμε να λεει για τα γερμανικα αυτοκινητα που αγοραζε ο κοσμος και στελναμε τα λεφτα στην γερμανια;ε μαντεψε τι αμαξι φρεσκοαγορασε.polo..ποσες φορες διαφημισαν οτι δεν θα κρατησουν τα βουλευτικα αυτοκινητα.τα κρατησαν ολοι εκτος απο τον κασιδιαρη και ισως και τον λαγο.και οπως και να το κανουμε δεν γινεται καθε φορα που μιλαει να περιμενουμε ποτε θα τα μπουρδουκλωσει και θα πεταξει πατατα.δεν ξερω ποσοι μεσα απο την χρυση αυγη τολμανε να του τα πουνε αυτα.αυτος μπορει να εχει την εικονα οτι ειναι λαοφιλης.δεν ξερω.δυστυχως ετσι εχουν τα πραματα.δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην ειναι αρχηγος ο κασιδιαρης απο την στιγμη που εχει τεραστια αποδοχη.κατηγορει το κκε οτι δεν εχει αρχηγους στελεχη που να εχουν περαση ενω και η χα βρισκεται ακριβως στην ιδια κατασταση.δεν του τα λεει κανεις;ισως δεν του τα λενε γιατι τον φοβουνται ειτε γιατι δεν θελουν να τον στεναχωρησουν.η χα παντα θα δεχεται πολεμο και ειναι προτιμοτερο να ειναι στην ηγεσια καποιος αψεγαδιαστος.στον κασιδιαρη ποτε κανεις δεν μπορει να προσαψει τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο με την αγνοια της ουρανιας περι επικαιροτητας το εχω παρατηρησει κ εγω παιδια... Μιλαμε οτι δεν ειχε παρει πρεφα γεγονοτα που μια απλη αναγνωση μονο των τιτλων των ειδησεων σε οποιοδηποτε χαζοσαιτ αρκουσε για να πληροφορηθεις... Στην εποχη των σμαρτφοουν κ των ταμπλετ δεν δικαιολογειται κατι τετοιο επουδενι....

Ανώνυμος είπε...

Θελει να γινουν τα εξης. 1. Αλλαγη ηγεσιας. 2. Αλλαγη νοοτροπιας. Δηλ. Αποκυρηξις ναζισμου και δημιουργια συγχρονης προτασης πολιτειακης και πολιτικης βασισμενης στο μεγα Αριστοτελη που υποστηριξε οτι αριστο πολιτευμα ειναι αυτο που συνδυαζει αριστοκρατικα και δημοκρατικα στοιχεια. 3. Ανοιγμα στην κοινωνια και μαζικοποιηση του αγωνα. Επαναστασεις με 1000 φανατικους ανεγκεφαλους δεν γινονται...

Ανώνυμος είπε...

Τη Χ.Α την γνωρίζουμε και την υποστηρίζουμε πάνω από 20 χρόνια. Ερχόταν ή εφημερίδα στην πολυκατοικία και την κοιτούσαν σαν ουφο. Πήγαμε όμως σε μια μάζωξη και νομίζαμε πως ήμαστε στην βέρμαχτ.. Καλή ή ιδεολογία αλλά ή υιοθέτηση συμβόλων στολών και ύφους τι δουλειά είχαν; Τι πρόβλημα είχαν με τους μαύρους της Ν.Αφρικής τότε που παλευανε να καταργήσουν το απαρτ Χάιντ; Άσχετο αν κατέληξαν να γίνουν κράτος μπαχαλο. Μιλας μαζί τους και αν ελεγες για ορθοδοξία ήταν λες και τους σκοτώνεις τη μάνα.. Τώρα τελευταία προσπαθούν να διαμορφώσουν εντυπώσεις.. Ο Μιχαλολιάκος δεν είναι ούτε βλάκας ούτε Μαλακας όπως λένε κάποιοι.. Είναι παμπονηρος εγωκεντρικός παρτακιας και επικίνδυνος. Δουλεύει πάντα με αυλικούς και πραιτωριανούς. Θέλει να έχει πάντοτε κοντά του άτομα που να είναι έξυπνοι αλλά τους θέλει απολύτως ελεγχόμενους και υποταγμένους. Γνωρίζει πως είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και γι αυτό πάντοτε περιστοιχίζεται από αρουγκαλους αστοιχειωτους που τον ακούνε να λέει τις βλακειες του και μένουν με το στόμα ανοιχτό.. Μην πολυγραφετε για ονόματα αντικαταστατων γιατί θα τους κάνετε κακό. Διοικεί το κόμμα του σαν ιδιοκτησία του με σταλινικό καθαρά τρόπο. Οποίον θεωρεί κίνδυνο για την θέση του τον βγάζει από την μεση.. Βλέπε τι έγινε με τον Περίανδρο. Τότε αν θυμάστε στην τηλεόραση ο μόνος που μπορούσε να αρθρώσει λόγο και να σταθεί επιχειρηματολογώντας ήταν αυτός. Και ήταν ώριμο άτομο έξυπνο και διαβασμενος. Ούτε παγίδες με χαστουκια ούτε δηλώσεις ασυναρτησίες ούτε κωλοδαχτυλα στη βουλή ούτε φυσικά στρατιωτικούς ταχαμου βηματισμους ( βλέπεις σαν βατραχανθρωπος που είναι δεν ειχε ούτε έχει να αποδείξει σε κανένα γατάκι τίποτα).. Τίποτα.. Κι όμως τον έφαγε με συνοπτικές διαδικασίες με τη γνωστή υπόθεση του στημενου ξυλοδαρμού.. Το οικογενειακό αυτό μόρφωμα καπηλευτηκαν χωρίς ούτε αυτοί να το καταλάβουν εναν χώρο που ήταν πενταρφανος. Παρέσυρε και άτομα αξιόλογα μαζί του που διψούσαν για Ελλάδα και νατος ο αρχηγός... Όπως λέει κι ο κυρ Νίκος εν πάση περιπτωση.. Ή παρούσα Χ.Α μοιάζει να φορά ένα ρούχο που δεν της πάει και μάλλον της προκαλεί και φαγούρα.. Ή οικογένεια θα έπρεπε να ήταν όλη σε άσυλο κι όμως υπάρχει δίψα στον κόσμο τον Ελληνοψυχο υπάρχει πόθος και προσδοκία για μεγάλη και υπερήφανη Ελλάδα και κατάφερε μέσα από όλες αυτές τις ανοησίες κάθε τα παρατράγουδα και μάζεψε 7% που ίσως να είναι και παραπανω αν δεν έπαιζε ή singular.. Ομως αν βρεθει σήμερα ενας χώρος από Έλληνες που έχουν μόρφωση ελληνική παιδεία σεβασμό στα ιερά και τα οσία αυτού του τόπου και είναι έξυπνοι και καθωσπρέπει θα είχε ποσοστά ασύλληπτα! Γιατί ή πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ελληνοψυχοι. Γι αυτό και βλέπεις 45% αποχή. Γιατί κανείς σημερα δεν εκφράζει αγνά κι ανυστεροβουλα την Ελλάδα μας.
Αυτά τα λίγα και συγνώμη που πλατιασα.
Συμφωνώ με τα περισσότερα απ όσα λες Imagine αλλα θεωρω πως ο πατριωτικός χώρος χρειάζεται κάτι άλλο κι όχι την Χ.Α όπως την έχει διαμορφώσει ο Μιχαλολιάκος και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.
Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλε μου γιατι στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει. Και ο Κασιδιάρης είναι ακόμα λιγος για αρχηγός πατριωτικής παράταξης. Τεράστιες οι απαιτήσεις της ηγεσίας ενός τέτοιου χώρου. Για την τωρινή ηγεσία ούτε λόγος φυσικά..

Ανώνυμος είπε...

παντα καποιος θα βρεθει που θα πει την γνωστη ιστορια για τον περιανδρο και τις συνωμοσιολογιες.ο μιχαλολιακος καταλαβαινει οτι υστερει επικοινωνιακα και γι αυτο βαζει παντα τον κασ να εμφανιζεται παντου.ο μιχαλολιακος σπανια εμφανιζεται.οταν εμφανιζεται ομως τα κανει λιγο μανταρα.ο κας θα ειναι ιδανικος.δεν εχει τα κομπλεξ του νικολα και θα εχει διπλα του ανθρωπους αξιους και ικανους(τα περι ηλικιας εναι μπουρδες).οχι ανθρωπους που νομιζει οτι οφειλει να τους βολεψει.και αρχηγος να γινει ο κασ,η κλικα του μιχαλολιακου εκει μεσα δεν διαλυεται.ο κασ στα ωπα ωπα εχει το μιχαλολιακεικο.το θεμα ειναι να το καταλαβει και κυριως να το παραδεχτει ο ιδιος ο μιχαλολιακος.αλλα δεν τον βλεπω πολυ προθυμο.δυστυχως εχει εναν χαζοεγωισμο.ειπε ο χιος στην εκπομπη οτι ενας συνεργατης του νικολα τον "μαλωσε" γιατι τολμησε ο χιος να κανει κριτικη στην χα.γενικα εχουν αυτην την λογικη.κι εγω μια φορα τους εγραψα διαφορα και μου απαντησαν με ενα παναθλιο μηνυμα,εννοειται ανωνυμο(τυπου "εσυ απο το πληκτρολογιο σου").επισης,γιατι ψηθηκαν καποιοι για τον παπα;ενας πανιβλακας ειναι κι αυτος.και κατι ακομα αν ξερει κανεις,ο δεβελεκος που τολμησε και αμφισβητησε την αυτοκρατηρα ουρανια τι απεγινε;πως και τον κρατησαν στο κομμα εστω και παραγκωνισμενο;

Ανώνυμος είπε...

45% αποχή εγώ βλέπω μια τεράστια δεξαμενή που θέλει να ψηφίσει και δεν ξέρει ποιον. Πολύ σωστά τα έγραψε ο ιματζινος και είχατε πέσει προ 2 ετών πάνω του όλοι όταν έκραζε την ζαρουλια. Δεν ειναι αυτη το θεμα ουτε η κορη του. Το θεμα ειναι να μην μπαινουν αυτογκολ στο παραενα. Ο μιχαλολιακος δεν είναι χθεσινός ούτε χαζός είναι κάθε άλλο. Δυστυχώς είναι παρορμητικός και γι αυτό την πληρώνει.
Η χρυσή αυγή πρέπει να αλλάξει όνομα βάζοντας την λέξη ΕΘΝΟΣ μέσα.
Να βγει και να αποκυρηξει τον ναζισμό με ευθεία δήλωση.
Να αλλάξει αυτό το αποκρουστικό κόκκινο μαύρο μαίανδρο, σε μπλε χρυσό, όπως είναι στην ιστοσελίδα της.
Να κάνει απολογισμό τι θέλει να είναι. Ένα ακόμα κκε του 7%; Ή να πιάσει το 45%;;; ΤΑ γράφω γιατί ο κόσμο δεν μπορεί να βλέπει γελοιες φωτογραφίες με κουκλουξκλαν και να χαιρετάνε ναζιστικά παπάς μιχαλολιακος. Εμείς πολέμησαμε τον ναζισμο είμαστε Έλληνες πατριώτες και δεν μας ενδιαφέρουν μπούρδες του εθνικοσοσιαλισμου. Χρειάζεται ελεύθερη οικονομία για να πάει μπροστά μια χώρα όχι σοσιαλισμό.
Ευχαριστώ.
Σπύρος

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψήφιζα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά κατάλαβα πως το παιχνίδι είναι στημμένο και από αυτούς από τους κάτωθι λόγους:
Aρχικά δηλώνανε πως είναι μπουρδέλο η βουλή , πως δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική , και γίνανε πολιτικό κίνημα.Οχι.Δεν θα παίζετε με την νοημοσύνη μου στα 47 μου έτη.
Από την άλλη παραπονιόταν σε έντονο βαθμό πως δεν είναι δυνατόν να μπαίνει μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο ο κάθε ένας συγγενείς ενός βουλευτή , και είδα τον Μιχαλολιάκο να κάνει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οικογενειακή επιχείρηση.
Συνεχίζω με το ότι δεν αντιστέκονται σε ακραίες καταστάσεις που γνωρίζουνε πως κάνουνε κακό στην εικόνα τους και στην Ελληνική κοινωνία , όπως στα στημμένα ιστολόγια του συστήματος που βομβαρδίζουν στην κυριολεξία με απειλές βρισιές καντίλια και συκοφαντίες το κίνημα και όλους αυτους που το στηρίζουνε.
Όπως τον βλαμμενο Ο.Ε.Α με το ιστολόγιο Έλλην και Χάος και τα φιλικά αυτού
Δηλώσεις προ εκλογών που είναι σαν να λένε τον Ελληνικό λαό σας παρακαλούμε πολύ μην μας ψηφίσετε.
Παραιτήσεις εκατοντάδων ατόμων και κλείσιμο δεκάδων Τ.Ο σε όλη την Ελλάδα.
Αυτά και άλλα πολλά μου κάνουνε να πιστεύω πως η Ελλάδα χρειάζετε όπως είπε και ο παραπάνω φίλος , ένα διαφορετικό Εθνικό και Πατριωτικό κίνημα που να είναι πιο αληθινό και που να χτυπάει Ελληνικά με την ψυχή του την γροθιά στο τραπέζι.


ΣΩΤΗΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΧΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Έλληνας είναι ο ίδιος από την αρχαιότητα ως σήμερα. Αν ψάξεις στο διαδίκτυο τη γνώμη του Κικέρωνα για τους Έλληνες του 1ου π.Χ. αιώνα θα βρεις απίστευτη ταύτιση. Γι'αυτό, οι πρώτοι στον πολιτισμό, είμαστε οι τελευταίοι πολιτικά στον κόσμο.