ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/9/15

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ...

Από τη στιγμή που η Μέρκελ βγήκε και είπε πως πλέον η Γερμανία άνοιξε τα σύνορά της για τους Σύριους πρόσφυγες, γιατί συνεχίζουν αυτοί να έρχονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας (με τάχα σκοπό να φτάσουν στην Γερμανία) και πληρώνουν τους τούρκους λαθροδιακινητές πολλές χιλιάδες ευρώ το κεφάλι, ενώ με 150 μόλις ευρώ μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη ή από άλλες πόλεις της Τουρκίας και να φτάσουν στο Βερολίνο άνετα, οικονομικά και με ασφάλεια; Αμ, εδώ σας θέλω γατάκια...

 Κάποιοι απαντούν στο ερώτημα πως αν πάνε με νόμιμο τρόπο χάνουν την ιδιότητα "πρόσφυγας πολέμου" και τα επιδόματα.. ΛΑΘΟΣ διότι ο καθένας μπορεί να πάει και με νόμιμο τρόπο σε μία χώρα και να ζητήσει πολιτικό άσυλο. Είναι το ίδιο νομικό καθεστώς με αυτό του πρόσφυγα. Ο πρόσφυγας δεν χαρακτηρίζεται ως πρόσφυγας μόνο εάν καταφύγει παράνομα σε μία χώρα αλλά και νόμιμα να έχει καταφύγει εφόσον προέρχεται από εμπόλεμη περιοχή χαρακτηρίζεται πρόσφυγας..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
 Η απάντηση είναι πως δεν επιθυμούν όλα αυτά τα εκατομμύρια "Προσφύγων" να πάνε στην Γερμανία όπως λένε. Ο απώτερος σκοπός είναι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης και αυτός χρηματοδοτείται κυρίως από το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Το ότι τάχα θέλουν να πάνε στην Γερμανία είναι στάχτη στα μάτια. Σε όλη την Ευρώπη θέλουν να πάνε για να την καταλάβουν. Για να γίνει αυτό πρέπει να έρχονται παράνομα κατά εκατομμύρια ώστε τελικά η ΕΕ να αναγκαστεί κάποια στιγμή με ποσόστωση να τους κατανείμει στις χώρες της ΕΕ και έτσι όταν δοθεί η διαταγή για Τζιχάντ στην Ευρώπη, να πέσει αυτή ευκολότερα.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ μόλις το 10% όσων μπουκάρουν είναι όντως πρόσφυγες, πατεράδες, μανάδες και παιδιά ενώ το υπόλοιπο 90% είναι αποκλειστικά άνδρες σε στρατεύσιμη και μάχιμη ηλικία μάλιστα; Δεν βλέπετε πως έχουμε καθαρή εισβολή μισθοφορικού στρατού; Πότε θα ξυπνήσετε ρε ζώα; 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρουν και ούτε είναι σίγουροι ούτε αυτοί που θέλουν να παν για αυτο. Παντως εξω απο την Ελλαδα ολοι

Ανώνυμος είπε...

Ούτως η άλλωστε ο νόμος για τους μετανάστες ασύλου άλαξε στην Γερμανία, απαγορεύονται να δουλέψουν για κάποια χρόνια ή μέχρι να ενταχθούν μέσα στην Γερμανική κοινωνία, δηλαδή ο Γερμανός φορολογούμενος θα πληρώνει την "δωρεάν διατροφή και διαμονή των προσφύγων" για πολλά χρόνια. Άσε που πλέον δεν υπάρχουν δουλειές για αυτούς πλέον, να δω πως που θα τους βάλουν.