ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

18/8/15

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ WI FI KAI LAPTOPS ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ!!!!

Τσάμπα σπίτι, τσάμπα φαί, τσάμπα ΔΕΗ, τσάμπα ΕΥΔΑΠ, τσάμπα ρουχισμός, τσάμπα κλιματισμός, τσάμπα τηλέφωνα, τσάμπα δορυφορική TV, τσάμπα μετακινήσεις, τσάμπα ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα, όλες οι ανέσεις και πολυτέλειες τσάμπα ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ WI FI ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ LAPTOPS!!!!! Και όλα αυτά τα τσάμπα για τους λάθρο, τα πληρώνουν οι σκληρά φορολογούμενοι Έλληνες οι οποίοι μάλιστα φορολογούνται ακόμα περισσότερο για να έχουν όλες αυτές τις ανέσεις και πολυτέλειες τους οι λαθροεισβολείς!!!! Σε λίγο οι Συριζαίοι θα βάλουν τους Έλληνες να στήσουν στα τέσσερα και κώλο στους λάθρο.... να καλύψουν και τις σεξουαλικές τους ανάγκες,,...

Και μη ξεχνάτε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ! Όπως δήλωσε και η ζαρωμένη θείτσα Τασία, θα μπορούν να φεύγουν από τον καταυλισμό όποτε θέλουν και να τριγυρίζουν ελεύθερα στην Αθήνα και όπου θέλουν για να πάνε να λιάζονται και να ληστεύουν και να γυρίζουν το βράδυ στον πολυτελή καταυλισμό για νάνι!!! 

 Έτσι θα σταματήσουν οι λαθρομεταναστευτικές ροές και θα αποτρέψουμε το πρόβλημα; Μεγαλύτερος τουριστικός κράχτης και διαφήμιση στους απανταχού επίδοξους λαθρομετανάστες του πλανήτη Γη (και όλου του Σύμπαντος), θα μπορούσε να υπάρξει;  Ε βάλτε και καμιά πισίνα και καμιά σάουνα - μασάζ, και σε λίγο θα έχουμε και "πρόσφυγες" από τη Νορβηγία, Σουηδία, Γερμανία, Ιαπωνία. Κατάρ, Ντουμπάι κλπ... Μιλάμε ότι δεν πάμε καθόλου καλά.... Το έχετε πάρει χαμπάρι ή είστε ακόμα με το πουλί και το φρέντο στα χέρια ;