ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

11/8/15

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΧΑΣΤΟΎΚΙΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!


 Παραπληροφορούν σκοπίμως και άκρως Γκεμπελικώς, λέγοντας πως ο Αστυνομικός κρατούσε μαχαίρι και χαστούκιζε τους λαθραίους για να επιβάλει την Τάξη ενώ η αλήθεια είναι πως οι λαθραίοι κινήθηκαν κατά των λιμενικών και ένας από τους λαθραίους βρέθηκε να έχει κρυμμένο πάνω του το μαχαίρι που κρατάει ο Αστυνομικός το οποίο και αφαιρέθηκε από τον λαθραίο. Λογική ήταν μετά η οργή του Λιμενικού ο οποίος δεν φτάνει που δεν κοιμάται ούτε ώρα για να μαζεύει κάθε μέρα από τη θάλασσα χιλιάδες λαθραίους επειδή ο Τσίπρας είναι μαλάκας, κινδυνεύει να τον σφάξουν κιόλας οι λαθραίοι επειδή τους έσωσε!!!!!!!!!! Απίστευτη δημοσιογραφική αλητεία που οδήγησε μάλιστα και στην ποινική δίωξη του Λιμενικού και την διαθεσιμότητα αυτού!!!!!!