ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/8/15

ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ"! ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΉ ΕΝΤΟΛΗ ΠΗΡΕ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, μέχρι τρεις είναι οι διερευνητικές εντολές που παίρνουν οι αρχηγοί των πρώτων τριών κομμάτων στη Βουλή με σκοπό τη δημιουργία κυβερνήσεως. Το τρίτο κόμμα είναι όπως ξέρουμε η Χρυσή Αυγή αλλά δεν δόθηκε στο Μιχαλολιάκο η τρίτη διερευνητική από τον καθηγητή Συνταγματικού και Δημοσίου Δικαίου και ΠτΔ Πάκη Παυλόπουλου! Αυτός ο καραγκιόζης που το παίζει ΠτΔ και καθηγητής Νομικής, έδωσε την τρίτη διερευνητική εντολή  σε ανύπαρκτο αρχηγό ανύπαρκτου τρίτου κόμματος! Ο Λαφαζάνης δεν είναι αρχηγός κόμματος και μάλιστα του τρίτου, ώστε να μπορεί να του δοθεί η διερευνητική εντολή. Δεν είναι αρχηγός κόμματος γιατί δεν υπάρχει καν κόμμα με την ονομασία "Λαϊκή Ενότητα". Μέχρι τώρα δεν έχει νομιμοποιηθεί και αναγνωριστεί τέτοιο κόμμα από τον Άρειο Πάγο όπως και απαιτείται, δεν υπάρχει μάλιστα καν σύμβολο του κόμματος όπως επίσης απαιτείται, ούτε βέβαια υπάρχει αυτό το κόμμα από τις προηγούμενες εκλογές ώστε να έχει καταλάβει την τρίτη θέση ως κοινοβουλευτική δύναμη. Το ΛΑΕΝ είναι ομάδα βουλευτών ΟΧΙ κόμμα. Όπως καταλαβαίνετε, η "Δημοκρατία" μας, πάλι έδειξε το πόσο Χούντα είναι στην πραγματικότητα....