ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

17/8/15

Στα πρόθυρα του Δαφνίου ο Βασίλης Λεβέντης! --->>> Παρέμβαση Λεβέντη σε Τσίπρα! Στείλε με Βερολίνο, να διαπραγματευτώ εγώ με Μέρκελ!

Στα πρόθυρα του Δαφνίου ο Βασίλης Λεβέντης! --->>> Παρέμβαση Λεβέντη σε Τσίπρα! Στείλε με Βερολίνο, να διαπραγματευτώ εγώ με Μέρκελ! Καλά το ότι ήταν μία κλασική σχιζοφρενική ψωνάρα τελικού σταδίου εδώ και δεκαετίες το ξέραμε, τώρα όμως ξεπέρασε και τον εαυτό του ακόμα. Τόσο πολύ αέρα έχει πάρει το ακατοίκητο μυαλό του (από κάτι γελοίες δημοσκοπήσεις όπως αυτές που έδειχναν στη Βουλή και τους Οικολόγους Πράσινους με 17% πριν λίγα χρόνια) που πραγματικά πιστεύει πως θα μπει στη Βουλή επειδή το Σύστημα το οποίο τώρα τον στηρίζει και τον προβάλει παντού και σε όλα τα τσοντοκάναλα, επειδή ακριβώς ο ίδιος πλέον στηρίζει μετά μεγίστης κωλοτούμπας αυτό το Σύστημα που λίγο πριν κατηγορούσε, παρουσιαζόμενος ως μνημονιακότερος και του Αδώνιδος, θέλει τώρα λέει να πάει  ο ίδιος να διαπραγματευτεί με τη Μέρκελ μπουαχαχαχαχα για να κόψει εντελώς τις συντάξεις και οι μισθοί να φτάσουν στο μισό της Λετονίας ενώ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα προτείνει τον σημερινό απόγονο του Όθωνα και πρωθυπουργό τον Σόιμπλε ...! Μέχρι και η Μέρκελ θα πάθαινε έμφραγμα από την τόσο μεγάλη τρολλική έκπληξη με αυτόν τον σούπερ ντούπερ υπεργερμανοτσολιά της απολύτου σχιζοφρένειας και βλακείας...