ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

10/8/15

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!!


Μεγάλος ντόρος και τεράστια κοροϊδία από τον Τσίπρα με το νέο ανοικτό στρατόπεδο λαθραίων στον Ελαιώνα! Θα μπορεί λέει να στεγάσει 500ους λαθραίους ενώ ήδη στο Πεδίον του Άρεως έχουν μπουκάρει πάνω από 5 χιλιάδες και μόνο τον Ιούλιο μπούκαραν 53.000 και κάθε μέρα μπουκάρουν στην χώρα πάνω από 3.000 πλέον!!!! Πραγματικά είναι για γέλια και για κλάματα η όλη φάση με αυτούς τους γελοίους που προσπαθούν να πείσουν πως θέλουν να λύσουν και το πρόβλημα,,! Την ίδια στιγμή στη Βρετανία πιάσανε νταλίκα με 17 μόλις λαθραίους, έχει γίνει το πρώτο θέμα της ημέρας σε όλα τα ΜΜΕ και γίνεται χαμός από διαδηλώσεις Βρετανών να σταματήσει αμέσως η λαθρομετανάστευση προς την χώρα τους!!! Εδώ οι επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" Ελληναράδες ακόμα λιάζονται στις παραλίες και πίνουν το φρέντο τους σφυρίζοντας αδιάφορα και στηρίζοντας ακόμα τον Τσίπρα και τη λαθρολάγνα θείτσα Τασια... Μέχρι το τέλος του χρόνου η Ελλάδα θα έχει γίνει ένα τεράστιο λαθρομεταναστευτικό τσαντίρι και να δούμε πως όλοι αυτοί θα μπορέσουν να ζήσουν. Θα ορμάνε και θα σε σφάζουν στο δρόμο για μία τυρόπιτα και ο Τσίπρας θα ψάχνει ακόμα λύσεις,,