ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/7/15

Να επιλέξω τη Σκύλα ή τη Χάρυβδη;

Εγώ αν και υποστηρίζω συναισθηματικά το ΟΧΙ, δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω. Ο λόγος είναι απλός. Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη και τούμπαλιν. Και για να το κάνω πιο κατανοητό "Με 60 (αύριο μπορεί και με 10 ή καθόλου) ευρώ την ημέρα γίναμε Ζάμπια…ενώ με 300 ευρώ σύνταξη είμαστε Ευρώπη!!! Να επιλέξω τον λιγότερο μαλάκα;  Να επιλέξω τη Σκύλα ή τη Χάρυβδη;  Σκατά στα μούτρα όλων τους. 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

συμφωνούμε αλλά παραμένει εστιασμένη η προσοχή σου στο τεχνικό μέρος.

όμως οι ανθρώπινες καταστάσεις έχουν το ψυχολογικό κομμάτι που καθορίζει τον ρου της ιστορίας.

αυτήν την στιγμή το ΟΧΙ ισοδυναμεί πιο πολύ με ένα κωλοδάχτυλο στους Ευρωπαίους τών Βρυξελλών και μετά ακολουθούν και άλλες χώρες. Είναι μια νίκη απέναντο στον φόβο και την τρομοκρατία.

Εξάλλου το ΟΧΙ στις Βρυξέλλες δεν σημαίνει ΝΑΙ στον Τσίπρα, αυτό ο Τσίπρας το παρουσιάζει έτσι.

Αν σε ρωτήσω αν θέλεις να σου βάλω ένα καρότο στο στόμα θα πεις ΟΧΙ χωρίς να σκεφτείς ότι αν πεις ΟΧΙ τότε εγώ θα υποθέσω ότι θέλεις να σ'το βάλω στν πάτο.

Επίσης υπάρχει μια εσωελλαδική κόντρα μεταξύ τών "ευρωπαϊστών" βολεμένων βρυκολάκων και τών υπολοίπων. Πρέπει να φανεί ότι οι μη-βρυκολακες είναι περισσότεροι.