ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/7/15

ΘΕΟΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!!

Τόσο καιρό τον είχαν όλοι χεσμένο τον Μιχαλολιάκο, όλο το ανθελληνικό και αντισυνταγματικό τόξο απέκλειε, φίμωνε και φυλάκιζε τους χρυσαυγίτες και σε αυτό το τόξο συμμετείχε φυσικά και ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας είδε πως ο Μιχαλολιάκος και η ΧΑ δεν είναι αυτοί οι αιμοδειψείς λυκάνθρωποι όπως όλο το σύστημα τους παρουσίαζε και κάλεσε τον Μιχαλολιάκο στην σημερινή διάσκεψη των πολιτικών Αρχηγών οι οποίοι θα συσκεφτούν πως θα παραδώσουν και πάλι την χώρα στους τοκογλύφους της  ΕΕ με ένα νέο μνημόνιο. Ήλθε λοιπόν η ώρα της εκδίκησης για τον Μιχαλολιάκο. Δείτε πως απάντησε στον Τσίπρα για την πρόσκληση που του έστειλε...

Κύριε Πρόεδρε,

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. Δυστυχώς όμως, είμαι υποχρεωμένος να αρνηθώ την τιμητική σας πρόσκληση για λόγους ιδεολογικούς και πολιτικούς.

Η δεδομένη ήδη πρόταση της κυβερνήσεως, η οποία εις το παρελθόν κατετέθη, είναι σαφές ότι ευρίσκεται μακράν των θέσεών μας και αποτελεί ένα νέο μνημόνιο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν συμφωνεί με την οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, η οποία δεν θέτει σαν προϋπόθεση την μη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αρνείται αυτή να διέπεται από το αγγλικό δίκαιο. Όσο η κυβέρνηση δεν καταγγέλλει με τρόπο ξεκάθαρο τα μνημόνια και την πολιτική τους, δεν επιθυμώ την συμμετοχή μου στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.

Ευχαριστώ θερμά

Μετά τιμής
Ν. Γ. Μιχαλολιάκος