ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/7/15

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΩΣ ΥΠΟΚΎΠΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ! 

ΟΙ ΕΥΡΩΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΤΣΟΓΛΑΝΟΥΣ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΌΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΆΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΊΩΝ. 

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΛΕΙΦΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΝΑ ΜΗ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ...

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΡΟΤΑΚΙΑ...