ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/7/15

Επί τη Ευκαιρία της χθεσινής επετείου της "Αποκατάστασης της Δημοκρατίας" και της πτώσεως της Χούντας, να ενημερώσω το αδαές κοινόν, πως....

Επί τη Ευκαιρία της χθεσινής επετείου της "Αποκατάστασης της Δημοκρατίας" και της πτώσεως της Χούντας, να ενημερώσω το αδαές κοινόν, πως την προδοσία της Κύπρου την συνετέλεσε η Δημοκρατία αυτή με τον γέρο Καραμανλή και με τον Αττίλα 2 ο οποίος οδήγησε και στον διαμελισμό της Κύπρου και την κατοχή του 40% των εδαφών της από τους τούρκους. Δυστυχώς τα παιδάκια δεν μαθαίνουν στα σχολεία πως η Δημοκρατία και ο Καραμανλής πρόδωσαν την Κύπρο και νομίζουν πως η Χούντα έπραξε κάτι τέτοιο. 

Στις 14 Αυγούστου του 1974 ξεκινάει η δεύτερη Τουρκική εισβολή στην Κύπρο που θα μείνει στην ιστορία ως «Αττίλας 2» και που οδήγησε στο διαμελισμό της Κύπρου και το 40% της κατοχής των εδαφών της. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΉ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. Η αποκατάσταση της Δημοκρατίας έγινε στις 24 Ιουλίου 1974, δηλαδή 21μέρες πριν από τον Αττίλα 2. Με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ο Καραμανλής δηλώνει και την αποχώρηση της Ελλάδος από το ΝΑΤΟ και οι Αμερικανοί μας τιμώρησαν για αυτό με τον Αττίλα 2 και την κατοχή και διάσπαση της Κύπρου. Μέχρι τότε υπήρχαν διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση των τουρκικών δυνάμεων που είχαν εισβάλει με τον Αττίλα 1 στο νησί, από τις 20 Ιουλίου του 74 με τους τούρκους να κατέχουν μόλις το 4 με 8% της Κύπρου. 

Γιαυτό και δεν τολμάει η Δημοκρατία μας να ανοίξει εδώ και 41 χρόνια το φάκελλο της Κύπρου. Γιατί τότε όλοι θα δουν την αλήθεια και την προδοσία κατάμουτρα καθώς και το ρόλο της Δημοκρατίας και της Μεταπολίτευσης στην Κυπριακή τραγωδία.

Το σίγουρο είναι πως εάν δεν έριχναν την Χούντα, σήμερα θα ήμασταν στη θέση της Γερμανίας μέσα στην Ευρώπη. Όποιος διαφωνεί είναι επιεικώς ηλίθιος. Τέλος εάν δεν περνούσαν καλά οι κομμουνιστές επί χούντας, αυτό το ακούω βερεσέ γιατί ήταν δική τους επιλογή. Κανείς δεν τους υποχρέωσε ποτέ να είναι κομμουνιστές και να θέλουν η Ελλάδα να γίνει Σοβιετία. Όποιος βλέπει την Ελλάδα ως Σοβιετία, θα πρέπει ομολογουμένως να πηγαίνει επειγόντως για δωρεάν διακοπές στα πανέμορφα ξερονήσια μας για να ξεκαθαρίσει ο σκατωμένος εγκέφαλός του με καθαρό αέρα.