ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/7/15

ΚΑΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΖΗΛΕΨΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ....

 Βρε κακομοίρη τελειωμένε τυρόβλαχε, δεν είδα να κάνεις μήνυση στον ΓΑΠ, τον Παπακωνσταντίνου, στον Παπαδήμα, στον Βενιζέλο που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της εθνικής καταστροφής, Αλλά τι να περιμένω από πασοκοτσιράκια γερμανοτσολιάδες σαν εσένα..

Ο τελειωμένος πρόεδρος της ανύπαρκτης "Τελεία" Απ. Γκλέτσος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη για έκθεση του Ελληνικού Κράτους σε κίνδυνο αντιποίνων επειδή ο Βαρουφάκης δεν έλεγε με τίποτα στον Σόμπλε το Γιαβόλ Καπιτάν που ήταν κυρίως γραμμή του ΤΣΊΠΡΑ αλλά τώρα βρήκαν το εξιλαστήριο θύμα των ηλίθιων χειρισμών του Τσίπρα στο πρόσωπο του βαρουφάκη!!! Το αστείο άτομο Γκλέτσος που ζήλεψε και αυτός την δόξα των γερμανοτσολιάδων είπε να παίξει το alter ego του Αρχιγερμανοτσολιά Ποτάμη Θεοδωράκη μήπως βρει κάνα όρνιο και αυτός και τον ψηφίσει... Και του κάνουν και αβάντα τα τσοντοκάναλα. Σε όλα παίζει από το πρωί... Τελειωμένοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κράτος...