ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

16/7/15

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΤΑΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ;

Ο Καμμένος έχει πει επικές μαλακίες κατά καιρούς, οι οποίες αποδεικνύουν και το πόσο ηλίθιος και αμόρφωτος είναι. Μετά το επικό "Η ΑΟΖ με τους υδατάνθρακες (δηλαδή τα μακαρόνια) είναι ελληνικοί!!!!!", είπε χθες την άλλη επίσης επικών διαστάσεων ηλιθιότητα...:

"Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο μνημόνιο γιατί υπάρχουν και λαοί που συνθηκολογούν αλλά δεν παραδίδονται!!"

Να πει κάποιος επιτέλους στον ψεκασμένο παιδοβούβαλο υπερκωλοτούμπα, πως συνθηκολόγηση αυτό ακριβώς σημαίνει. Σημαίνει  παράδοση, παράδοση του ηττημένου στον νικητή.

 Σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, η Συνθηκολόγηση  αφορά ειδική συνθήκη με χαρακτήρα στρατιωτικής σύμβασης δια της οποίας και τερματίζεται υπό όρους ή και άνευ όρων η προσβαλλόμενη άμυνα του ετέρου των αντιπάλων δυνάμεων (Κρατών). Έκφραση της συνθηκολόγησης είναι δυνατόν να είναι η παράδοση εθνικής κυριαρχίας, εδαφών, πόλεως, φρουρίου, οχυρού, ή στρατιωτικών μονάδων στον αντίπαλον προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω αιματοχυσία, έκδηλα διαπιστωμένη ως μάταιη για περαιτέρω αντίσταση. Οι συνθηκολογήσεις διαφέρουν των άλλων τύπων Συνθηκών όχι μόνο ως προς τον τύπο αλλά κυρίως στο γεγονός ότι επιβάλλονται όροι  επαχθείς που δεσμεύουν το ένα μέρος των συμβαλλομένων δηλαδή τον ηττημένο, δεν υφίσταται δηλαδή ο όρος αμοιβαιότητα. Μιλάμε δηλαδή για καθαρή και απόλυτη Συνθήκη Παράδοσης του ηττημένου στον νικητή.

Στην αρχαία Ελλάδα μάλιστα, η συνθηκολόγηση θεωρούταν για τον ηττημένο πράξη ατιμωτική, για δε τους ίδιους τους Σπαρτιάτες αδιανόητη (π.χ.μάχη των Θερμοπυλών).