ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/6/15

FASOLADA PRIDE...!!!!!

Χωρίς πλάκα. Σκέφτομαι να φτιάξω μία ΜΚΟ για την παραδοσιακή φασολάδα, για τα δικαιώματα δηλαδή όσων γουστάρουν την φασολάδα αλλά τους την απαγορεύουν οι άλλοι λόγω του ότι ξέρετε αφήνεις πολλά αέρια μετά. Εκεί να δεις καταπίεση και ρατσισμός. Δεν σου επιτρέπουν να αεριστείς και δεν μπορείς και να αεριστείς ελεύθερα γιατί άλλοι θα σε κοιτάνε με μισό μάτι, άλλοι θα γελάνε μαζί σου και άλλοι μπορεί να σε πλακώσουν και στο ξύλο. Έτσι λοιπόν θα διοργανώνουμε μεταξύ άλλων και Fasolada Pride προσφέροντας δωρεάν παραδοσιακή ελληνική φασολάδα που κινδυνεύει μάλιστα να αντικατασταθεί από το Σούσι και θα εκδηλώνουμε την υπερηφάνεια μας ταυτόχρονα, τρώγοντας φασολάδα και κλάνοντας ελεύθερα. Και όχι μόνο αυτά αλλά θα τα κονομήσουμε και χονδρά με τις κρατικές επιχορηγήσεις που παίρνουν οι ΜΚΟ. Αυτά είναι.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την ιδεα θελω να δηλωσω συμμετοχη θα κανουμε παρελασεις και θα κλανουμε αμ τι μονο οι αδερφες θα ειναι περηφανες