ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/6/15

Μας έχουν φλομώσει στους Σεφ και τα τηγάνια..

Μας έχουν φλομώσει στους Σεφ και τα τηγάνια μιλάμε. Ειδικά την τελευταία πενταετία όπου μας "χτύπησε" η οικονομική κρίση και η "πείνα", κάθε φορά, κάθε στιγμή που ανοίγεις την TV, όλο και κάποιος μαλάκας θα τηγανίζει ή θα του παίρνουν συνέντευξη για το πόσο ωραία τηγανίζει... Έτσι ακριβώς εξηγείται και όλη η κατάντια τελικά. Οι "Σεφ" έχουν καταφέρει ότι ακριβώς έχουν καταφέρει και οι ομοφυλόφιλοι. Να κάνουν όλους τους άλλους να πιστέψουν πως ολόκληρο το Σύμπαν γυρίζει γύρω από τον εαυτό τους... Από τη στιγμή που οι μάγειρες, οι μοδίστρες, οι κομμώτριες και οι gay έγιναν πρόσωπα συνεντεύξιμα, τι σκατά να περιμένεις από μια κοινωνία; Η οικονομική κρίση είναι απλά ένα ασήμαντο και τυχαίο σύμπτωμα...

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

εγω λεω οτι ειναι σαδιστες ο κοσμος δεν εχει να φαει και το κανουν επιτηδες οπως ο σαρλω που ετρωγε οταν εβρασε το παπουτσι νομιζωντας οτι ειναι μπριζολα .