ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/6/15

Θαυμάστε την Λέσβο (και όχι μόνο) όπως την έκαναν οι αριστεροί με τους φίλους τους "μετανάστες"...

Θαυμάστε την Λέσβο όπως την έκαναν οι αριστεροί με τους φίλους τους "μετανάστες"... Παραλίες χωρίς ίχνος τουρίστα ή γεμάτες με "μετανάστες" που τις έχουν μετατρέψει σε κανονικά αποχωρητήρια.. Λογικό επόμενο όταν ο ΣΥΡΙΖΑΣ πλέον έδωσε άδεια ελευθέρας σε όποιον γουστάρει να παρουσιάζεται ως... πρόσφυγας και τον αφήνει εντελώς ελεύθερο να κάνει ότι θέλει χωρίς καμία προοπτική επιβίωσης.. Ήταν λέει μεσαιωνικά τα κέντρα κράτησης μεταναστών, ενώ τώρα αυτά που βλέπουμε σε όλη την Ελλάδα δεν είναι μεσαιωνικά.. είναι προϊστορικά και παγκοσμίως πρωτοφανή.. Αυτά δεν τα παίζουν τα κανάλια βέβαια.. Αλλά δεν πειράζει, όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν τώρα οι "φιλάνθρωποι" στη "Δημοκρατική" Λέσβο και όχι μόνο. Όταν το χειμώνα θα ψοφάνε από την πείνα οι ίδιοι και τα παιδιά τους που δεν θα έχουν σταυρώσει φράγκο από τον τελειωμένο πλέον τουρισμό που ήταν και η μοναδική βιομηχανία εσόδων της Ελλάδος, θα έρθουν άλλοι φιλάνθρωποι από το υπερπέραν να σας σώσουν....
Χέζουν και σπάνε Εκκλησίες, Εκκλησάκια και Εικονοστάσια οι... "πρόσφυγες"... Δεν αντέχουν την "θέα" οι Προσφυγοτζιχαντιστές προφανώς...

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθουν...να μην εχουνε να φανε να δουμε ανθρωπισμο θέλουμε βαλτε τους στα ξενοδοχεία αντε να σας δω να μην αφησουν τίποτα ορθιο οι λαθρεποικοι

Ανώνυμος είπε...

Το πρωτοφανές για τα χρονικά φαινόμενο μαζικών εκδηλώσεων υπέρ της παραμονής της χώρας και του λαού στο τέλμα των μνημονίων, δυστυχώς μας εισαγάγει πλέον στην επικίνδυνη ζώνη του λυκόφωτος. Το συλλαλητήριο της περασμένης Πέμπτης, αλλά και τα άλλα που έπονται, φέρουν βεβαίως την ετικέτα «Made in E.E.».

Τα μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορία της Δύσης και όλα τα εντετελμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην πατρίδα μας βάλθηκαν να μας πείσουν ότι οι διαδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος αποτελούν αυθόρμητες εκδηλώσεις του ελληνικού λαού, που παλεύει, τάχα, για την παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην παραγματικότητα όμως πρόκειται για μέρος μιας ενορχηστρωμένης μεθόδευσης των ευρωκρατών, για καθαρά γεωστρατηγικά θέματα. Στόχος είναι να σπείρουν την διχόνοια στον ελληνικό λαό , προκειμένου να αρθεί και η παραμικρή περίπτωση παλλαϊκής αντίστασης ενάντια στην επικυριαρχία της Γερμανίας και της Ε.Ε.

H συγκέντρωση της Πέμπτης, κάθε άλλο παρά αυθόρμητη ήταν. Δεν έχει κανείς παρά να δώσει την αρμόζουσα προσοχή στα περίτεχνα και επαγγελματικά πλακάτ, όλα ομοιόμορφα φτιαγμένα. Είναι προφανές πως κάπου κεντρικά κατασκευάστηκαν και μοιράστηκαν στο συγκεντρωμένο πλήθος. Το ίδιο και οι αναρρίθμητες δωδεκάστερες σημαίες.

Ξέρετε πολλούς να διατηρούν εύκαιρη στο σπίτι τους μια "σημαία" της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Και μάλιστα όλες ισομεγέθεις και αγορασμένες από τον ίδιο προμηθευτή;

Δεν είναι δύσκολο, να στήσουν και στη χώρα ένα τηλεσκηνικό αλά Ουκρανία. Καθ’ ότι, εκτός από την ευδοκιμούσα βλακεία, η οποία εύκολα επικάθεται σαν σκουριά στα τηλεορασόπληκτα απαίδευτα πλήθη, κινητοποιούνται μαζί τους και κάθε λογίς κομματόσκυλα και παρατρεχάμενοι των δοσιλογικών κομμάτων.

Πολύ περισσότερο που μερικές δεκάδες ευρώ το κεφάλι, ψίχουλα για τους μεγολοκαρχαρίες χρηματοδότες, αποτελούν για τους εξαχριωμένους ένα σοβαρό ποσό για τη κάλυψη των ιδιοτελών αναγκών τους.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 21 Ιουνίου 2015 - 8:26 π.μ αν αν είναι αλήθεια αυτό, σε ένα ενδεχόμενο εμφύλιο του «συνταγματικού τόξου» οι Έλληνες εθνικιστές δεν θα πρέπει να ανακατευτούν καθόλου και να αφήσουν τους προδότες να αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους μήπως και καθαρίσει η χώρα από τους νενέκους και τους γραικύλους. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η μέριμνα των εθνικιστών θα πρέπει να είναι μόνο η διαφύλαξη της χώρας από τους λάθρους και τους εξωτερικούς κινδύνους.

asepites είπε...

Οι 5 στους 10 σχεδόν Λέσβιους στις εκλογές ψήφισαν συριζα, πασοκ, κκε και ανελ και οι 3,5 στους 10 περίπου νουδουλα.

Μόνο οι Λέσβιοι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή μπορούν να έχουν τα μούτρα και την τσίπα να διαμαρτύρονται.