ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

25/6/15

ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Ψηφίστηκε ένα εκτρωματικό ανθελληνικό νομοσχέδιο για το οποίο το ΣτΕ έχει αποφανθεί ήδη πως είναι αντισυνταγματικό. (Βλέπε το ανάλογο έκτρωμα Ραγκούση). Κανονικά σε μία σοβαρή χώρα, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα είχε εκδώσει εντάλματα σύλληψης περί εσχάτης προδοσίας και παραβίασης δικαστικών αποφάσεων Ανωτάτων Δικαστηρίων, για όλους τους βουλευτές και υπουργούς που ψήφισαν ένα έκτρωμα το οποίο δε σέβεται και παραβιάζει ήδη εκδοθείσα σχετική απόφαση Ανωτάτου Δικαστηρίου που το χαρακτηρίζει αντισυνταγματικό, αλλά ποιος Εισαγγελέας στην Ελλάδα θα έπραττε το αυτονόητο; Αυτή η θείτσα από τη Μυτιλήνη;

Σύντομα λοιπόν, πολύ σύντομα, θα ετοιμαστεί και θα κατατεθεί εκ νέου προσφυγή στο ΣτΕ κατά του εκτρώματος και θα καταργηθεί και αυτό ως αντισυνταγματικό αφού ήδη υπάρχει δεδικασμένο και έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη με σχετική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. Χαρείτε Συριζαίοι όσο είναι καιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :