ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/6/15

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ! ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΤΑΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ....

Αφού τα γάμησε όλα παίζοντας θέατρο, σφαλιαρίτσες και χαμογελάκια με τα λαμόγια της ΕΕ για  6 μήνες ο "υπερήρωας" Τσίπρας ο οποίος ταυτοχρόνως γέμισε τη χώρα μέχρι τώρα με άλλα δύο εκατομμύρια λαθραίους στα 4 που ήδη είχαμε και αφού "πρόλαβε" όλως τυχαίως και ψήφισε το λαθρονομοσχέδιο που τους χαρίζει την ιθαγένεια, και αφού φυσικά προεκλογικά το έπαιζε ο μεγάλος σύγχρονος Τσε Γκεβάρα υποσχόμενος να τους χορέψει πεντοζάλη και που με ένα άρθρο θα διέγραφε όλους τους μνημονιακούς νόμους, τώρα μας ζητάει δημοψήφισμα για να σώσει το τομάρι του ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες με ένα δημοψήφισμα που τους δίνει από το ένα χέρι το περίστροφο και από το άλλο την καραμπίνα και μας λέει αυτοκτονήστε μόνοι σας τώρα...!!!! 

Όχι ρε κερατά ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ, ΑΠΟΧΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΩΣ ΕΤΑΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΕΤΣΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ..

 Σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ όμως, όσοι πάτε να ψηφίσετε, να ψηφίσετε τουλάχιστον το ΟΧΙ. Όσοι ψηφίσουν ΝΑΙ αποτελεί καθαρή προδοσία και ραγιαδισμό. Κατάρα και Βουντού στους προδότες. Να ψοφήσουν και να μη τους μείνει κωλομπιθρόξυλο.