ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

4/5/15

Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ....

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΦΥΛΑΚΩΝ

ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

δεν κάνουν τίποτε για να σταματήσουν την λαθρομετανάστευση διότι ένα ''αόρατο κέντρο'' επιθυμεί την εφαρμογή του σχεδίου για την «μιγαδική ευρώπη» του Coudenhove-Kalergi.

Το σχέδιο αυτό το πρωτοπαρουσιάσαμε στην Ελλάδα στο Θεόδοτο μερικά χρόνια πριν.

Ωστόσο, αυτό το ''κέντρο'' δεν είναι τόσο αόρατο, μια που ο ίδιος ο Coudenhove-Kalergi φρόντισε να μας το σκιαγραφήσει στις ''Αναμνήσεις'' του, ας δούμε ένα απόσπασμα από αυτές:

«Στις αρχές του 1924, λάβαμε ένα τηλεφώνημα από το Βαρώνο Louis de Rothschild. Ένας από τους φίλους του, ο Max Warburg από το Αμβούργο, είχε διαβάσει το βιβλιο μου και επιθυμούσε να μάθει για εμάς [το κίνημα της Πανευρώπης]. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ο Warburg μας πρόσφερε αμέσως 60.000 χρυσά μάρκα για να συντηρήσει και υποστηρίξει το κίνημα μας τα πρώτα τρία χρόνια... Ο Max Warburg, ο οποίος ήταν ο πιό διακεκριμένος και σοφός άνδρας με τον οποίο ήρθα ποτέ μου σε επαφή, είχε ως αρχή να χρηματοδοτεί αυτά τα κινήματα. Παρέμεινε ειλικρινώς ενδιαφερόμενος για την Πανευρώπη (Pan-Europe) σε όλη του τη ζωή. Ήταν ο Max Warburg o οποίος πραγματοποίησε το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1925 ώστε να με παρουσιάσει στον Paul Warburg και στο χρηματοδότη Bernard Baruch.»

Για τους Rothschild δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, οι αδελφοί Warburg ήταν εβραϊκής καταγωγής τραπεζίτες στη Γερμανία και την Αμερική και ο Bernard Baruch ήταν ο εβραϊκής καταγωγής εκατομμυριούχος που διετέλεσε σύμβουλος των προέδρων Woodrow Wilson και Franklin D. Roosevelt.

http://theodotus.blogspot.gr/2015/05/rothschild.html

Ανώνυμος είπε...

Να ποιόν εννοεί νεοΝαζί ο μπούλης

KARATZAFERIS+DOSILOGOS

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ


ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Αννυ στη κατσαρολα με σαλτσα και πατατες αλα λαζαρατι
(παραδοσιακο βουλγαρικο πιατο απο το γκοτσε ντελτσεβ)