ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

31/5/15

Η ΜΑΓΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ 1970 ΚΑΙ ΤΗΣ "ΧΟΥΝΤΑΣ"!!! ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΜΑΜΠΑΝΤ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ..

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της Χρυσής Αυγής παίζει τουρκοπαίχνιδα εναντίον της Ελλάδος

Η επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν έλαβε μεγάλη προβολή. Υπήρξε όμως και μια κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το παρών έδωσε στις εκδηλώσεις ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος. Έλλην υπήκοος και παντρεμένος με Ελληνίδα, ο Ελγαντούρ είναι αιγυπτιακής καταγωγής. Δεν δίστασε πάντως να φιλήσει το χέρι του Μπιλάλ Ερντογάν και να τον αποκαλέσει «γιο του μεγάλου ήρωα του Ισλάμ Ερντογάν». Ο Ελγαντούρ φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους αλλά και με την Άγκυρα που τους στηρίζει ανοιχτά».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kathestwtiko-bhma-marturas-kathgorias-enantion-ths-chrushs-aughs-paizei-tou#ixzz3bhwNC9dh