ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

1/4/15

ENAΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΟΥΣΗ! ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Οι αναρχοναζί νεομπολσεβίκοι έφτασαν στα σκαλιά της κεντρικής εισόδου του κτιρίου της Βουλής και «κάτω από την μύτη» των αστυνομικών του φυλακίου της Βασιλίσσης Σοφίας, παραβίασαν την μπάρα, μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου και έφτασαν στην είσοδο του κτηρίου όπου βρίσκονται τοποθετημένες οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων.

Αφού διέσχισαν το προαύλιο της Βουλής και έφτασαν μπροστά στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του κοινοβουλίου απέναντι από τον Εθνικό Κήπο οι περίπου 40 μπαχαλάκηδες φώναξαν συνθήματα, πέταξαν τρικάκια και άνοιξαν πανό που έγραφε: «Αλληλεγγύη στους απεργούς πείνας άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους». Η υπογραφή ήταν «αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας». Οι απεργοί πείνας εντωμεταξύ, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι μέλη της 17Ν και άλλων τρομοκρατικών ακροαριστερών οργανώσεων, στυγνών φονιάδων και δολοφόνων δηλαδή... 

Εάν πλέον τόσο εύκολα και ανεμπόδιστα μπορούν να μπουκάρουν στην Βουλή 40 νοματαίοι, φανταστείτε σε πόσα δευτερόλεπτα μπορούν να την καταλάβουν ένας δύο τζιχαντιστές με βόμβες και καλάσνικοφ...  Και βέβαια αξίζει σε αυτούς τους τσογλαναραίους πολιτικάντηδες μέσα στη Βουλή να δούνε κάποτε μερικούς τζιχαντιστές με βόμβες και καλάσνικοφ για να βάλουν κάποτε μυαλό... 

Και αυτός ο καρνάβαλος ο Πανούσης, ακόμα να παραιτηθεί.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :