ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/4/15

ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ!!!!

Δεν σας κάνει εντύπωση η πλήρης απουσία δημοσκοπήσεων εδώ και ένα μήνα που έχει φουντώσει η ελεύθερη λαθρεποίκιση και λαθροεισβολή; Εξαφανιζόλ κανονικό οι δημοσκοπικές εταιρίες!

 Δεν τολμούν να ρωτήσουν τους Έλληνες πολίτες εάν συμφωνούν ή όχι με τη νέα τεράστια και ελεύθερη λαθρεποίκηση και λαθροεισβολή, όλων αυτών των κυρίως τζιχαντιστών που τους βάπτισαν τώρα συλλήβδην πρόσφυγες, δεν τολμούν καν να θέσουν ως ερώτημα τη λέξη απέλαση!!!! Αυτό το γεγονός από μόνο του, αποδεικνύει και το πόσο οι εταιρίες αυτές υπηρετούν το Σύστημα και μόνο. 

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, θα μου έκανε πολύ περισσότερο εντύπωση εάν έβλεπα να βγαίνουν τέτοιες δημοσκοπήσεις στον αέρα, αλλά που να το τολμήσουν; Πως θα παρουσίαζαν ποσοστά 90% +  υπέρ της άμεσης απέλασης και κατά των χειρισμών της θείτσας Τασίας και του ΛαθροΣΥΡΙΖΑ;

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΙΩΝΗ»… ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.net