ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/4/15

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΛΗΔΕΣ.

Ο Ρατσισμός έχει να κάνει με τις ράτσες. Οι Άνθρωποι έχουν φυλές δεν έχουν ράτσες. Ράτσες έχουν μόνο τα σκυλιά, γατιά κλπ. Θα πει κάποιος πως το ράτσα προέρχεται από την ιταλική λέξη razza. Ιταλική λέξη είναι το razza αλλά στα Ιταλικά η φυλή ανθρώπων ονομάζεται tribù (τριμπού). Το razza και στα ιταλικά αναφέρεται σωστά στα ζώα, όχι στους ανθρώπους. 

Αμόρφωτοι φιλανθρωπούληδες ανοίξτε κάνα βιβλίο της προκοπής. 

Τα έχετε κάνει μαντάρα. Μία με τους ομοφοβικούς λες και φοβάται κανείς τους γκέι, μία με τους γύφτους που τους ονομάσατε Ρομά (από το ROMAnia) χωρίς να ρωτήσετε τους Ρουμάνους, μία με τους μαύρους που τους ονομάσατε έγχρωμους λες και πρόκειται για τηλεοράσεις μία με τους λαθρομετανάστες που τους ονομάσατε παράνομους, παράτυπους και τώρα πρόσφυγες... Σε λίγο θα μας πείτε και ρατσιστές επειδή ονομάζουμε τα φιστίκια ως αράπικα και τα φασολάκια μαυρομάτικα... Έλεος.  Μη φοβάστε τις λέξεις. Οι γύφτοι είναι γύφτοι, οι γκέι είναι πούστηδες, οι έγχρωμοι είναι αράπηδες και οι λαθρομετανάστες είναι λαθρομετανάστες. Μη φοβάστε τις λέξεις ούτε μπορείτε να τις αλλάζετε κατά το δοκούν. Και να τις αλλάζετε κατά το δοκούν, η σημασία τους στο υποσυνείδητο των ανθρώπων δεν αλλάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :