ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

20/4/15

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΜΠΑΨΩΝΑΚΛΑΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ..  ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΩΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΥΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ... !!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ. ΚΑΛΗ Η ΚΑΡΕΚΛΑ Ε; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ ΣΕ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη κομπίνα που έχει στηθεί


Πίσω από τα καταστήματα Western Union, μέσω των οποίων μπορεί να στείλει κανείς λεφτά σε τρίτες χώρες, έχει στηθεί ολόκληρη μηχανή.

Μπορεις να στείλεις λεφτά όπου θα ήθελες χωρίς να γίνεται έρευνα αν τα στοιχεία που δηλώνεις είναι σωστά. Η κομπίνα λειτουργεί ως εξής: Λαθρομετανάστες που ζουν εδώ μπορούν να στείλουν σε κάποιον δικό τους, π.χ. στο Πακιστάν, μέχρι 1.000 ευρώ, χωρίς κανέναν έλεγχο.Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά από αυτά τα καταστήματα έχουν στήσει έναν μηχανισμό με μετανάστες από διάφορες χώρες, τα στοιχεία των οποίων χρησιμοποιούνται για να στείλει κάποιος Έλληνας έξω (σε τρίτη χώρα) χρήματα που δεν έχουν δηλωθεί στη φορολογική του δήλωση.Από τα καταστήματα αυτά δεν επιτρέπεται να στείλεις έξω πάνω από 1.000 ευρώ κάθε φορά. Αλλά αυτό μπορεί να επαναλαμβάνεται..... πολλές φορές την ίδια μέρα.

Όπως μας έλεγαν γνώστες αυτής της απάτης, θα μπορούσε να σταματήσει αύριο το πρωί αν επιβαλλόταν στα καταστήματα αυτά να καταγράφει ο αποστολέας των χρημάτων το ΑΦΜ του στο σχετικό έντυπο αποστολής που πρέπει να δίνει το κατάστημα Western Union.Αλλά οι λαθρομετανάστες που χρησιμοποιούνται δεν έχουν όχι μόνο ΑΦΜ αλλά ούτε καν ταυτότητα....

Μεροκάματο μεσαζοντα βγάζουν.

Υπολογίζεται ότι τα χρήματα που φεύγουν έξω ανέρχονται σε πάρα πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, που μπορεί να ξεπερνούν και τα 40 δισ. ευρώ τον χρόνο.