ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/4/15

ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ Ή ΈΣΤΩ ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΠΡΑΣ;

Ο Τσίπρας δεν έχει μάθει ακόμα πως το κομμουνιστικό καθεστώς της πρώην Σοβιετίας, το οποίο τίμησε και με στεφάνι πρόσφατα στη Μόσχα, αποτελεί τον απόλυτο ορισμό του Ολοκληρωτισμού;;;;;  Εντελώς αμόρφωτος ή ημιμαθής; Πάντως η ημιμάθεια είναι χειρότερη και από την αμορφωσιά.. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για τελειωμένη περίπτωση...

3 σχόλια :

ISAAK SOLOMOY είπε...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ EINAI O ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ν2......
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάνα φίλου μου, ανθρωπίστρια, αντιρατσίστρια, "οι τούρκοι είναι γείτονές μας" και τέτοια, μου είπε ότι η σοβιετική ένωση ήταν το όνειρό τους και έπεσε το 90. Έτσι τους τα πουλάγανε και πιστέυανε.

Μάλιστα η ιδιομορφία τών αριστερών ανθρωπιστών είναι ότι στην περίπτωση τών "αριστερών αγώνων" επιτρέπεται κάθε είδους βία εναντίων "φασιστών" ενώ αν τους ρωτήσεις γενικά θα σου πουν ότι καταδικάζουν την βία γενικά, η βία φέρνει βία και τέτοια.

συνοψίζοντας, ο αριστερισμός και ο κομμουνισμός είναι ιδεολογία για εγκεφαλικά ξοφλημένους και μάλιστα για ανθρώπους πολύ χαμηλού ήθους οι οποίοι κρύβουν την λαγνεία τους για υλικά αγαθά και περιουσία πίσω από "τα δίκια τού εργάτη".

Ανώνυμος είπε...

Ούτε αμόρφωτος,ούτε ημιμαθής είναι σ' αυτό το θέμα το Τσίπρας...απλώς ως μπολσεβίκος που είναι δεν αναγνωρίζει τον ολοκληρωτισμό του σταλινισμού !