ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

8/3/15

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΤΗΣ TV... ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ! ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ....

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τον άκουσα από περιέργεια σήμερα τον συνέλληνα να λέει για τον Άγιο Παίσιο που είχε λέει προφητεψει την άνοδο του φασισμού και του ναζισμού σττην Ευρώπη (στην Ελλάδα σίγουρα εννοεί την Χ.Α ο όψιμος «δημοκράτης»). Αυτός ο Παίσιος ρε Ιμάτζινε δεν προφήτεψε και την επικράτηση ελέω ψοφοδεξιάς και του συνέλληνα και πολύξερα Κυριάκου του μπολσεβικισμού (λέτε να ήταν κουκουές;), των κλεπτοκρατών των προδοτών που ανάμεσα στις άλλες προδοσίες τους έφεραν στην Ελλάδα το καταστροφικό μνημόνιο και μαζι τους και ο συνέλληνας Κυριάκος που το ψήφισε; Αλλά αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ να σας τα λέει με τους μονόλογους του ο περιφερόμενος από κανάλι σε κανάλι φασίστας της ψοφοδεξιάς Ν.Δ και πρώην επίσης φασίστας του ΛΑΟΣ Βελόπουλος.

asepites είπε...

Όσο και να ψάξεις τις προφητείες ή "προφητείες" του Παϊσιου στο διαδίκτυο βρίσκεις μόνο αυτό:
«Στην Ιταλία θα παρουσιασθεί ένας νέος Μουσολίνι, στη Γερμανία ένας νέος Χίτλερ και η ΕΟΚ (τώρα Ε.Ε.) θα διαλυθεί»
Προφανώς έχει μπερδέψει την Γερμανία με την Ελλάδα ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή κάνει ότι δεν ξέρει τι του γίνεται.

Σε μια προηγούμενη εκπομπή του σχολιάζοντας το κίνημα Rediga στην ανατολική γερμανία φώναζε ότι πραγματοποιεί συγκεντρώσεις 500.000 ατόμων ενώ όλοι ξέρουμε ότι κάθε δευτέρα κάνει μεγάλες συγκεντρώσεις αλλά των 30.000 ατόμων. Πάλι ή δεν ήξερε τι του γινόταν ή τα έλεγε χάρην εντυπωσιασμού.

Καλά για τον σαμαρά προσπαθεί να πείσει(ποιούς άραγε;) ότι τον φάγανε τα συμφέροντα όπως φάγανε και τον καραμανλή που δεν έχει αφήσει αφάγωτο ψάρι για ψάρι και κοψίδι για κρεατικό.Απλά εκτίθεται και γελάμε εμείς.

Τον έχω γνωρίσει προσωπικά παλιότερα όταν ήταν στο λα.ο.ς. Τώρα δεν ξέρει και αυτός που πατάει και που βρίσκεται.Έφυγε από το λα.ος, μετά πήγε στη νδ όπου και έφυγε και από εκεί(πάντα θα τον ακολουθεί η δήλωση του ΘΑ ΦΥΓΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.)

Έχει εμμονές με τη Χρυσή Αυγή και αυτός ή ίσως να είναι και η εκδούλευση που προσφέρει στα κανάλια για να μπορεί να βγαίνει αγοράζοντας τηλεοπτικό χρόνο.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μας απασχολήσει παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

Κυριάκος Βελόπουλος «Κρατήστε αυτό το video για να με κάνετε ρόμπα»


Κρατήστε αυτό το video για να με κάνετε ρόμπα


Κρατήστε αυτό το video για να με κάνετε ρόμπα

Ανώνυμος είπε...

...Άλλος ένας ψοφοδεξιός εθνικοπατριώτης του κώλου.

Το μόνο που τον νοιάζει είναι να πουλάει τα βιβλιαράκια του.

Κάθησα μια φορά και τον παρακολούθησα από περιέργεια...Πραγματικά αλλοπρόσαλλος...Από την μια έλεγε περί Σιωνισμού, από την άλλη ότι πρέπει να συμμαχήσουμε με το Ισραήλ, ότι τον Σαμαρά τον έριξαν οι...Αμερικάνοι και άλλες ηλιθιότητες.

Πραγματικά τραγικός ο τύπος.