ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

15/3/15

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ...


Τον πούστη ίδιος είναι....

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !


Σε προηγούμενο άρθρο του Θεόδοτου με τον τίτλο Το Σχεδιο Coudenhove-Kalergi: η γενοκτονια των λαων της ευρωπης, είχαμε αναφερθεί στην ύπαρξη ενός σχεδίου για τη δημιουργία μίας πολυπολιτισμικής και μιγαδικής Ευρώπης. Ιδού η επιβεβαίωση αυτού του σχεδίου, όπως εκφράζεται με σύγχρονους όρους, από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Διαβάζουμε στην εφημερίδα Καθημερινή:
.................................

Με άλλα λόγια: μπορείτε να φωνάζετε όσο θέλετε, να λέτε ότι θέλετε, η ευρωπαϊκή ένωση θέλει την συνέχιση της μετανάστευσης, και όχι μόνον αυτό, αλλά σχεδιάζει να καταστείλει, άγνωστο με πιο τρόπο, εκείνες τις φωνές που εναντιώνονται στο φαινόμενο της μετανάστευσης.(μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε νέους αντι-ρατσιστικούς νόμους, ακόμη πιο απροκάλυπτους ως προς τους στόχους).

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το μόνον ενδιαφέρον που έχουν οι πολιτικές ηγεσίες τόσο στην χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι η οικονομία. Τίποτε άλλο. Καμία συζήτηση δεν υπάρχει για θέματα ηθικής, πολιτισμού, ηθών, αξιών. Το απόλυτο κενό. Το Καλό και το Αγαθό έχουν εξοβελιστεί από την κάθε αναζήτηση των καθεστώτων. Και τα αποτελέσματα αυτού του κενού ήδη φαίνονται από τη διάχυτη ΚΑΦΡΙΛΑ που επικρατεί μέσα στις κοινωνίες: από τις συγκρούσεις αφιονισμένων ποδοσφαιρικών οπαδών, μέχρι το bullying στα σχολεία ή στις γειτονιές· από τα πρόστυχα και βλακώδη τηλεοπτικά θεάματα, μέχρι τις απατεωνιές της καθημερινής ζωής· από την αβάσταχτη ελαφρότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, μέχρι τα ''παραβατικά ήθη'' που οργιάζουν στις επαρχίες και στις μεγαλουπόλεις.


http://theodotus.blogspot.gr/2015/03/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Ο 8:27.

ΟΛΑ συνδέονται μεταξύ τους, αλλά ελάχιστοι είναι αυτοί που βλέπουν την μεγάλη εικόνα.

Ας ελπίσουμε να δράσει ο Ιστορικός Νόμος του ασταθμήτου παράγοντος και να ανατραπεί αυτή η κατάσταση με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει η Φύση και περιέγραψε ο Ηράκλειτος : τον ΠΟΛΕΜΟ.