ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/3/15

Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πιο άνδρας μέσα στη Βουλή! H Πρόεδρος της Βουλής πήρε το όπλο της και «πυροβολεί» εναντίoν όλων για τα όσα είπε για την ΧΑ!!!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤopen, η πρόεδρος της Βουλής απάντησε σχετικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει σε όλα τα κόμματα για την υποχρεωτική παρουσία της ΧΑ στις ψηφοφορίες της Βουλής. 

Απάντησε ως εξής:

-«δεν μπορεί να αποδέχεται μια Δημοκρατία τη λειτουργία με μειωμένη σύνθεση χωρίς να υπάρχει αποχρών και ειδικός λόγος και αυτό θέτει ζήτημα συνταγματικής λειτουργίας»

-.«Η Δημοκρατία και το Σύνταγμα δεν ανήκει μόνον στις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται δημοκρατικές, αλλά και στους εχθρούς της»

-«η Δημοκρατία όταν κάνει εκπτώσεις νικιέται». 

- «η Δημοκρατία δεν επιτρέπεται να λειτουργεί φοβικά ακόμα και απέναντι στους εχθρούς της».

 -«υπάρχει ζήτημα όταν μιλάμε για ψήφιση νόμων με οριακή πλειοψηφία και όταν παραβιάζεται το άρθρο 60 του Συντάγματος το οποίο λέει ότι ο βουλευτής έχει απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου κατά συνείδηση».

- «Οι εγκληματικές συμπεριφορές που έχουν καταγραφεί σε βάθος δεκαετιών, είναι συμπεριφορές που έχουν αντιπαλέψει ορισμένοι, όχι όλοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μη αποδεκτή πολιτικά η Χρυσή Αυγή. Και το ότι καταγράφονται ναζιστικές αντιλήψεις αυτό δεν μας επιτρέπει να επινοούμε εκπτώσεις στην Δημοκρατία».

- «ως θέμα Χρυσής Αυγής το εμφανίζουν εκείνοι που επιχειρούν μια αλλοίωση των πραγμάτων»

- «Δεν είναι ζήτημα μεμονωμένων βουλευτών και περιπτώσεων. Στην ίδια θέση μπορεί να βρεθούν ξανά βουλευτές. Τα τεκμήρια του κράτους δικαίου ισχύουν για όλους»

Καθαρά έντιμη, δημοκρατική και αντρίκεια στάση εκεί που άλλοι συνάδερφοί της  με παντελόνια χέζονταν απάνω τους... 

Τα δείγματα λοιπόν δείχνουν άνθρωπο δημοκρατικά ευσυνείδητο ,με αρχές ,πιστεύω κ αξιοπρέπεια. Καλά θα κάνουν λοιπόν οι ´´σύντροφοι ´´ της και όχι μόνο, να παίρνουν πολύ σοβαρά τα λεγόμενα της!!!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Παρόλο που την χωρίζει πολιτική άβυσσος από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η Κωνσταντοπούλου τολμάει να πει τα αυτονόητα.

Αυτό είναι προς τιμήν της.

Πιθανότατα - ως έμπειρη δικηγόρος - βλέπει ότι το κατηγορητήριο εις βάρος της ΧΑ είναι μάπα και κρατά τις αποστάσεις της.

Σε κάθε περίπτωση, μπράβο της.