ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

24/3/15

Ο Αστυνομικός της Γειτονιάς ξεκινάει πιλοτικά από το... άκρως μαστιζόμενο από την εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση Χαλάνδρι!!!!!

Αστυνομικός της γειτονιάς και τα παπάρια μου κουνιούνται. Θα κόβουν βόλτα δύο άοπλοι ένστολοι στις κεντρικές πλατείες των ελάχιστον εποπτούμενων περιοχών και εκεί θα τους βρίσκουν λέει οι πολίτες να τους λένε τα προβλήματά τους και εκείνοι θα ενημερώνουν με υπηρεσιακό τηλέφωνο το κέντρο... λες και εάν έχουμε κάποιο πρόβλημα, δεν μπορούμε να πάρουμε από μόνοι μας το 100 να τους το πούμε κατευθείαν...!!! Αστυνομικοί εξομολόγοι δηλαδή και μάλιστα άοπλοι. Και έτσι θα παταχτεί η εγκληματικότητα....

Και η πλάκα είναι πως το πιλοτικό αυτό πρόγραμμα ξεκινάει από το Χαλάνδρι λες και το Χαλάνδρι μαστίζεται από λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα!!!! Γιατί στο Χαλάνδρι όμως και όχι στα Πατήσια ή την Κυψέλη;  Μήπως επειδή στο Χαλάνδρι μένει εκεί ο Καμίνης; Τυχαίο; 

Δεν χρειαζόμαστε τον άοπλο εξομολόγο αστυνομικό της γειτονιάς, χρειαζόμαστε τον πάνοπλο αρχικομάντο Ράμπο της γειτονιάς. Βάλτε δύο φουκαράδες άοπλους ενστόλους στα Εξάρχεια να κόβουν βόλτες, να δείτε τι θα πάθουν. Με τέτοιες γελοιότητες δεν λύνονται τα απίστευτα και τεράστια προβλήματα εγκληματικότητας που αντιμετωπίζουν οι γειτονιές της Αθήνας. 


Έχετε πάει στη Ρώμη; Στη Ρώμη κάθε 50 μέτρα βλέπεις και ένα περιπολικό με δύο πάνοπλους καραμπινιέρους που έχουν δικαίωμα να σε μπουζουριάσουν με τη μία εάν τους στραβοκοιτάξεις ή να κάνουν τρυπητήρι με τη μία εάν σε δούνε με όπλο στο χέρι και δεν θα περιμένουν να τους πυροβολήσεις πρώτα εσύ για να απαντήσουν. Γιαυτό δεν κουνιέται φύλλο στην Ρώμη και όλοι κυκλοφορούν ευτυχισμένοι ασφαλείς και σίγουροι. Έτσι λύνονται αυτά τα προβλήματα όχι με άοπλες εξομολογήστρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :