ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/3/15

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ, ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΦΈΡΕΤΑΙ ΕΝΤΙΜΑ, ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΤΙΜΑΕΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!!!!!

H κυρία Κωνσταντοπούλου φυσικά και συχαίνεται πολιτικά τη Χρυσή Αυγή όπως όλοι οι νεομπολσεβίκοι και οι ελαφροδεξιούληδες αλλά αυτό δεν έχει σημασία καμία. Μπορεί να συχαίνεται όποιον θέλει όπως και ο καθένας μπορεί να αγαπά και να συχαίνεται όποιον θέλει. Αυτό που έχει σημασία είναι να παραμερίζεις τα όποια αισθήματα σου και να τιμάς τη θέση που υπηρετείς και σου έχουν αναθέσει, χωρίς να μεροληπτείς και χωρίς να παραμερίζεις Νόμους και Συντάγματα επειδή έτσι θα σε συνέφερε. Η κυρία Κωνσταντοπούλου απέδειξε πως τιμά τη θέση του Προέδρου της Βουλής και σέβεται τους Νόμους και το Σύνταγμα χωρίς να μεροληπτεί υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος πράττοντας ευσυνείδητα και έντιμα τα καθήκοντα της όπως θα έπρεπε ακριβώς να πράττουν όλοι οι άλλοι παλιοπουσταράδες που το παίζουν τρομάρα τους και δημοκράτες και θέλουν να την φάνε ζωντανή επειδή κάνει και λέει τα αυτονόητα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :