ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/3/15

ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ!!!!


Λογικό επόμενο να αθωωθεί ο Κασιδιάρης όπως και λέγαμε εδώ στο Υγρό Πυρ εδώ και δύο χρόνια αφού η "Έλα Ελένη" εισαγγελέας μετά από διαταγή του Δελλατόλα ον αιρ και λάιβ από τον ΑΝΤ1 την καλούσε να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον Κασιδιάρη για δήθεν αυτεπάγγελτο αδίκημα βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης!!! Εάν ένα χαστουκάκι είναι βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη, τότε η Ελένη δεν μπορεί να ήταν κάτι παραπάνω από μπακάλης όπως λέγαμε, πάντως όχι εισαγγελέας.

Το δικαστήριο λοιπόν έκρινε ορθότατα πως πρόκειται για έργω εξύβριση απλώς η οποία μάλιστα για να φτάσει στο δικαστήριο θα έπρεπε να έχει υποβληθεί έγκληση εντός τριμήνου αφού δεν επρόκειτο για αδίκημα αυτεπάγγελτο. Δηλαδή στην ουσία το δικαστήριο εξέθεσε ανεπανόρθωτα και την εισαγγελέα "Έλα Ελένη" που παρανόμως είχε δώσει εντολή να συλληφθεί ο Κασιδιάρης με τη διαδικασία του αυτοφώρου!!!! 


Έτσι και ο Κασιδιάρης αθωώθηκε πανηγυρικά όπως και θα αθωωθούν όλοι οι χρυσαυγίτες σύντομα και στη μεγάλη δίκη της ΧΑ που έρχεται διότι οι δικαστές όπως φωνάζω εδώ και καιρό δεν μπορούν στην κύρια διαδικασία και στη Δίκη να κλείσουν κανέναν στην φυλακή μόνο με γελοίες ανυπόστατες και αναπόδεικτες κατηγορίες όπως αυτές που αναφέρονται στο κατηγορητήριο της παράγκας Αθανασίου - Παναθηναικάκια και δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν. Εδώ στη Δίκη δεν αρκούν ούτε ενδείξεις ούτε μπορεί κανείς να επηρεάσει τους δικαστές διότι αυτοί θα πρέπει να δικάσουν σύμφωνα με συγκεκριμένες διατάξεις του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας πλέον. Λίγη υπομονή και θα δείτε πολύ σύντομα και την πανηγυρική αθώωση όλης της ΧΑ λοιπόν και τότε το διευθυνόμενο και ανθελληνικό σύστημα του αντισυνταγματικού τόξου θα καταρρεύσει εν μία νυκτί. Τα καλύτερα έπονται.

Η δε Κανέλλη στα πρόθυρα του Δαφνίου, ίσως ήδη να πέρασε και την πόρτα... μπουαχαχα.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τόσο θόρυβο που έχει γίνει για τις χαριστικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων, οι διοικήσεις των τραπεζών οι οποίες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με χρήματα των φορολογουμένων, έδωσαν 9 εκατομμύρια ευρώ στο ΚΚΕ! Και αυτό τα πήρε φυσικά!

Ανώνυμος είπε...

Πήγε και κλάφτηκε η κουμμούνα της Εκάλης στο δικαστήριο ότι δήθεν "έπαθε μεγάλη ζημιά" από τις "μπουνιές" του Κασιδιάρη κλπ κλπ.

Γι'αυτό έτρεχε από κανάλι σε κανάλι χωρίς σταματημό...

Επίσης - άκουσον άκουσον θράσος - η κουμμούνα της Εκάλης ταύτισε τον εαυτό της με την...δημοκρατία και τον Κασιδιάρη με τον...φασισμό !

Τώρα από πού κι ως πού οι οπαδοί του Λένιν και του Στάλιν εκφράζουν την...δημοκρατία, είναι άλλη ιστορία...

Σε κάθε περίπτωση, μπράβο στους συγκεκριμένους δικαστές που έκαναν το αυτονόητο.