ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

7/3/15

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΚΟΝΤΖΙΑ ΣΕ ΣΤΥΛ "ΑΠΕΙΛΗΣ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Aν καταρρεύσει η οικονομία, θα φύγουν οι αγαπητοί μας λαθρομετανάστες και θα ξεχυθουν στην Ευρώπη!

Μια πραγματικά… πρωτότυπη συνέπεια τυχόν πτώχευσης της Ελλάδος επικαλέστηκε ο πρώην σταλινικός υμνωδός του στρατηγού Γιαρουζέλσκι και σύμβουλος του Jeffrey και νυν υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης άτυπης σύσκεψης των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., που έγινε στην Ρίγα της Λετονίας.

Όπως μεταδίδουν τα περισσότερα γερμανικά μέσα, ο Κοτζιάς μεταξύ άλλων έστειλε σαφές μήνυμα στους Ευρωπαίους, λέγοντας πως εάν αφήσουν την Ελλάδα να καταρρεύσει οικονομικά τότε θα αναγκαστούν να φύγουν από την Ελλάδα οι αγαπημένοι της Νέας Τάξης λαθρομετανάστες και να πάνε στις άλλες χώρες της Ευρώπης. Κάλεσε δε τους αφεντάδες της Ευρώπης να συνδράμουν τη συγκυβέρνηση των Τσιπροψεκασμένων, προειδοποιώντας πως τυχόν συντριβή της «θα φέρει δεξιό εξτρεμισμό και χάος» υπονοώντας πως μετά τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή...

Το ότι μετά το ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η Χρυσή Αυγή αυτό φυσικά είναι πιο σίγουρο και από το θάνατο, όμως ο Κοντζιάς όταν λέει πως εάν καταρρεύσουμε οικονομικά θα ξεχυθούν εκατομμύρια λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, αποτελεί κυνική ομολογία πως η Ελλάδα δεν έχει καμία μα καμία χρησιμότητα άλλη για την Ευρώπη, πλην αυτής του αναχώματος κατά της λαθρομετανάστευσης με την Ελλάδα να αποτελεί δηλαδή το ανάχωμα και το σκουπιδοτενεκέ που μαζεύει όλους τους απανταχού λαθραίους που θέλουν να εισρεύσουν στην Ευρώπη. Καταλάβατε τώρα όρνια;

Δεν υπάρχουν σχόλια :