ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

21/3/15

ΣΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Η "ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ"...;;; ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ....

Η "Εισαγγελέας Ρατσισμού" (πρώτη φορά το ακούω αυτό, αποκτήσαμε και τέτοιο;;;;!!!!) διέταξε την έρευνα για διάπραξη αδικημάτων με αφορμή φυλλάδια της Χρυσής Αυγής με ρατσιστικό περιεχόμενο!!!! Το ρατσιστικό περιεχόμενο είναι κατά την Εισαγγελέα η φράση "Έξω οι λαθρομετανάστες"!!!!

Αντικείμενο της ποινικής έρευνας είναι η διάπραξη των αδικημάτων:

α. Δημόσιας και δια του Τύπου υποκίνησης βίας και μίσους κατά προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και συνεχή απειλή για την ζωή, την ελευθερία και τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων.

β. Συγκρότηση και συμμετοχή σε οργάνωση που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση ρατσιστικών πράξεων.

Η επίμαχη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τα φυλλάδια που αναφέρει η Εισαγγελία στην ανακοίνωσή της, έχει προσδιοριστεί το Σάββατο 21 Μαρτίου το βράδυ στα γραφεία του κόμματος στον Σταθμό Λαρίσης.

Πηγή: ΑΠΕ

Προφανώς για να μην ήταν ρατσιστικό το περιεχόμενο του φυλλαδίου κατά την Εισαγγελέα, θα έπρεπε αυτό να γράφει, όχι έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, αλλά μέσα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!!!! Μάλιστα το γελοίον του πράγματος επικεντρώνεται και στο ότι τα φυλλάδια γράφουν "έξω οι ΛΑΘΡΟμετανάστες" όχι "έξω οι Μετανάστες", δηλαδή η Χρυσή Αυγή ζητά την εφαρμογή του Νόμου περί απελάσεως των παρανόμως εισερχομένων στην χώρα και όχι συλλήβδην όλων των αλλοδαπών. Που είδε κάτι το ρατσιστικό η κυρία Εισαγγελέας "Ρατσισμού"; Αποτελεί ρατσισμό και υποκίνηση βίας και μίσους η επίκληση εφαρμογής του Νόμου; Σε λίγο η Εισαγγελέας θα βγάλει ρατσιστικό και το Νόμο που προβλέπει τις απελάσεις όσων παρανόμως εισέρχονται στην χώρα;;;!!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ... ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ... ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ...

Η κυρά Εισαγγελέας μάλλον θα πρέπει να δει επειγόντως το παρακάτω βίντεο μήπως και γλιτώσει έστω και στο παρά πέντε, το τελικό στάδιο σχιζοφρένειας....

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Γ. ΠΑΛΜΟΣ: Τσίπρας ο καταστροφέας της Ελλάδας
http://www.youtube.com/watch?v=KKQIOlGueBk&feature=youtu.be