ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

3/3/15

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΛΑΘΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ.

Βλέπω πως πολλοί ανησυχούν πως τάχα ο Τσίπρας θα δώσει την ιθαγένεια σε πολλές χιλιάδες λαθραιόπουλα, παιδιά δηλαδή λαθραίων εισβολέων κοινώς λαθρομεταναστών. Λοιπόν, να τα ξαναπώ άλλη μία φορά μήπως και γίνει αυτή τη φορά κατανοητό. Ο Τσίπρας το μόνο που μπορεί να τους δώσει, είναι καμιά μπανάνα και μέχρι εκεί, πάντως όχι την Ιθαγένεια και ας σκούζει όσο θέλει.

Είπαμε, δεν μπορούν να δώσουν ειδικά την ιθαγένεια σε κανέναν που πήδηξε την μάντρα παράνομα ή στα παιδιά του. Έχει αποφανθεί περί τούτου οριστικά και αμετάκλητα η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Γιαυτό και ο ανάλογος νόμος Ραγκούση βγήκε αντισυνταγματικός, δηλαδή πήρε τον μπούλον και δεν ισχύει. ¨Έτσι θα βγει αυτομάτως αντισυνταγματικός και ο νόμος του Τσίπρα εφόσο ν ψηφιστεί στη Βουλή και δεν θα ισχύσει ούτε μία μέρα.

Το ξέρουν βέβαια αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά επειδή αυτά τα έχουν τάξει εδώ και καιρό στους λαθραίους, θα πούνε μετά πως δεν φταίνε οι συριζαίοι αλλά οι δικαστές που φέρνουν εμπόδια....

Για να αποδοθεί ιθαγένεια στους λαθραίους πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα. Και για να αλλάξει το Σύνταγμα πρέπει να γίνει αυτό από αναθεωρητική Βουλή. Για να υπάρξει αναθεωρητική Βουλή πρέπει η προηγούμενη Βουλή να έχει υπερψηφίσει και αποφασίσει την αναθεώρηση του Συντάγματος. Δηλαδή αυτό μπορεί να συμβεί στις μεθεπόμενες εκλογές από την Βουλή που θα προκύψει τότε. Αλλά τότε δεν θα είναι κυβέρνηση ο ΞΥΡΙΖΑ... 

Ακόμα και εάν τολμήσουν να παραβιάσουν το Σύνταγμα και δεν σεβαστούν τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων οι Συριζαίοι, αυτοί οι νόμοι θα καταργηθούν άμεσα με μία πατριωτική κυβέρνηση που έρχεται σύντομα και φυσικά οι Συριζαίοι θα καταλήξουν στην φυλακή ή στην κρεμάλα για εσχάτη προδοσία. Συνεπώς μη χαλιέστε και μην ασχολείστε με το ζήτημα που είναι απλά για το Θεαθήναι.

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε Imagine, καλά τα λες εσύ,αλλά αυτά μόνο θεωρητικά ισχύουν...τα έχουμε ξαναπεί.
Στην πράξη το καθεστώς δεν σέβεται καμία δικαστική απόφαση!
Τι να λέμε πάλι,για τις 60.0000 ''ελληνοποιήσεις '' που έγιναν από το 2012 έως σήμερα παρά την απόφαση της ολομέλειας του ΣΤΕ για την αντισυνταγματικότητα του λαθρονόμου 3838/2010 του Ραγκούση;
Nομικός είσαι τα γνωρίζεις καλύτερα αλλά το καθεστώς κάνει ότι του γουστάρει! Το ίδιο θα κάνουν και τώρα,με εντονότερούς ρυθμούς,γι'αυτό πανυγηρίζουν !

Ανώνυμος είπε...

Έχω μία απορία αν μπορείς να μου την λύσεις.

Το ΣτΕ είναι Συμβούλιο και όχι Συνταγματικό Δικαστήριο(αφου δεν έχουμε τέτοιο).
Άρα μήπως αυτό που αποφάσισε είναι απλά μία απλή γνωμοδότηση και δεν έχει πρακτικά κάποια ισχύ, οπότε και αυτοί μπορούν να ψηφίσουν ό,τι θέλουν για τους λάθρο;

asepites είπε...

Η Μακρόνησος που είναι απέναντι από το λαύριο είναι περίπου 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα δηλαδή περίπου 20 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα.
Αν υποθέσουμε ότι 30 τετραγωνικά μέτρα θα αντιστοιχούν σε κάθε λαθρομετανάστη=λαθροεγκληματία χωράνε 666.666 λαθρομετανάστες.(Αν βγαίνει σατανικό το νούμερο δεν φταίω εγώ αλλά η διαίρεση)

Εφόσον λοιπόν στις φυλακές αντιστοιχούν ελάχιστα τετραγωνικά μέτρα για κάθε φυλακισμένο κάτι που είναι απάνθρωπο σύμφωνα με τους αριστεροδεξιοκεντρώους βασανιστές των Ελλήνων τα 30τμ2 θα είναι όαση.
Βάζεις σκηνές των 50 ατόμων(στρατιωτικές), έχεις και κάποιες χημικές τουαλέτες και φαγητό ότι έχει το τσουκάλι μια φορά την ημέρα γιατί είμαστε κράτος χρεωκοπημένο.
Μια νορμάλ χωροθέτηση ανά τμήματα με συρματοπλέγματα και είμαστε έτοιμοι.

Όταν λοιπόν τα 2,5 με 3 εκατομμύρια λαθρομεταναστών που παράνομα εισβάλαν στη χώρα και στις ζωές μας χωρίς να μας ρωτήσουν, έτσι και εμείς χωρίς να τους ρωτήσουμε θα τους διώξουμε ΟΛΟΥΣ.

Όταν λοιπόν ο καθένας τους θα ξέρει ότι θα έχει 25% με 30% πιθανότητες να περιμένει για 3-4 χρόνια μέχρι να απελαθεί...ζώντας υπό σκληρές συνθήκες σε ένα ξερονήσι να δείτε πως όλοι οι υπόλοιποι ΞΑΦΝΙΚΑ θα βρίσκουν τρόπους και εισητήρια για να γυρίσουν στις πατρίδες τους.

Και όλα αυτά μόνο με τη μακρόνησο. Αν υπάρξουν και άλλες τέτοιες λύσεις ακόμα καλύτερα.
Και αυτοί θα πάνε πίσω στις οικογένειες και στις πατρίδες τους και εμείς θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε ελεύθεροι.

Ανώνυμος είπε...

Apo to stoma sou stou Theou to auti^^

-=IMAGINOS=- είπε...

3 Μαρτίου 2015 - 2:54 μ.μ.
Δεν ξέρω πως λες πως έγιναν 60.000 ελληνοποιήσεις που έγιναν από το 2012. Δώσε μου επίσημα στοιχεία. Εγώ δεν το ξέρω αυτό. Εάν εννοείς ομογενείς Βορείου Ηπείρου, Πόντου κλπ αυτά είναι άλλη υπόθεση. Εάν υπάρχουν στοιχεία μπορεί να γίνει κατά των ελληνοποιήσεων αυτών προσφυγή στο ΣτΕ και αυτομάτως αυτές θα ακυρωθούν. Και ο νόμος Ραγκούση με προσφυγή στο ΣτΕ από έναν νέο δικηγόρο κηρύχθηκε αντισυνταγματικός.

-=IMAGINOS=- είπε...

3 Μαρτίου 2015 - 10:13 μ.μ.
Το ΣτΕ δεν είναι συμβούλιο με την απλή έννοια του συμβουλίου, μην κολλάς στην ονομασία, είναι Ανώτατο Δικαστήριο και μπορεί μεν επίσημα να μην έχουμε Συνταγματικό δικαστήριο αλλά το ΣτΕ θεωρείται ως Συνταγματικό Δικαστήριο. Επίσης σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για το Νόμο Ραγκούση, αυτή η απόφαση προέρχεται από την Ολομέλεια του ΣτΕ και όχι από κάποιο Τμήμα του. Αυτό σημαίνει πως ο Νόμος αυτός έχει ακυρωθεί οριστικά και αμετάκλητα και οποιοσδήποτε άλλος παρόμοιος νόμος παρουσιαστεί, αυτομάτως ακυρώνεται σύμφωνα με το δεδικασμένο από το Νόμο Ραγκούση. Δε πρόκειται για γνωμοδότηση αλλά για δικαστική οριστική και αμετάκλητη απόφαση. Εάν επρόκειτο απλώς για γνωμοδότηση, θα είχαμε τέτοια από κάποιο Τμήμα του ΣτΕ. Άλλο οι γνωμοδοτήσεις των Τμημάτων του ΣτΕ και άλλο οι δικαστικές αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ που είναι δεσμευτικές για όλους.

Νικολας είπε...

Σιριζα σου γαμω την μανα

Ανώνυμος είπε...

ηδη τωρα (χωρις συριζα φαντασου τι εχει να γινει με συριζα)δινουν κατα μεσο ορο καθε χρονο 16000-17000 ιθαγενειες και αλλοιωνουν σιγα σιγα την βουληση του ελληνικου λαου και την πληθυσμιακη του συνθεση,σε μια δεκαετια εχεις 160000-170000 λαθροελληνες που ψηφιζουν αντε να βγαλεις μετα πατριωτικη κυβερνηση

imagine το στε θα το παρακαμψουν ή το πολυ να υιοθετησουν το νομοσχεδιο που θα εφερνε η νδ που προκειται για επαναφορα του λαθρονομου ραγκουση (http://www.eglimatikotita.gr/2014/11/18_19.html http://www.eglimatikotita.gr/2014/11/9-6.html) αυξανοντας απλα λιγο το χρονικο οριο προκειμενου ανηλικος ή ενηλικας αλλοδαπος να αποκτησει την ελληνικη ιθαγενεια,και ετσι πολλοι περισσοτεροι αλλοδαποι θα αποκτουν την ελληνικη ιθαγενεια καθε χρονο,η χωρα οδηγειται προς διαλυση και μετατρεπεται σε χωρο

συμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ 6000 ανηλικοι απεκτησαν την ελληνικη ιθαγενεια βασει του νομου ραγκουση,δυστυχως δεν μας ενημερωνει τον αριθμο των ενηλικων αλλοδαπων που απεκτησαν και αυτοι την ελληνικη ιθαγενεια βασει του λαθρονομου,θυμαμαι παλαιοτερα να ειχα διαβασει συνολο ολοι μαζι(ανηλικοι και ενηλικες)20000-40000,το σημαντικο ειναι οτι κανεις δεν ενδιαφερθηκε να τους την ακυρωσει αφου το ΣτΕ εκρινε τον νομο Ραγκουση αντισυνταγματικο,ομοιως ουδεμια κινηση εγινε για να ακυρωθουν οι εκλογες ΤΑ του 2010 οπου βασει του νομου ραγκουση μπορουσαν να συμμετεχουν και αλλοδαποι απο τριτες χωρες χωρις να εχουν αποκτησει την ελληνικη ιθαγενεια(και αυτο κριθηκε αντισυνταγματικο), μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση που κανεις δεν κινηθηκε ακομα και απο κομματα που κινουνται στον εθνικιστικο-πατριωτικο χωρο δεν ειδαμε απολυτως καμια κινηση,μου φαινεται πολυ υποπτο ολο αυτο

Ανώνυμος είπε...

Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου έχουμε και
ξεπεράσει προ πολλού το παρά πέντε,η μόνη λύση που βλεπω να ειναι εφικτή
έχοντας κάποιεςελπίδες να σωθούμε είναι να κινηθούμε προς 2
κατευθύνσεις:

1)Προσφευγουμε αμεσα και οργανωμενα παλι στο στε οχι
ομως μονο για την ιθαγενεια-υπηκοότητα(γιατι δεν φτανει) και τον νεο
μεταναστευτικό κώδικα αλλα και για την ακυρωση των νομιμοποιησεων οσων αλλοδαπων εισηλθαν παρανομα στην Ελλαδα οπως ακριβως προβλεπει ο νομος(οπως ισχυει π.χ. και στον καναδα χωρα απο τη φυση της πολυπολιτισμικη
οποιος αλλοδαπος εισελθει παρανομα δεν μπορει να νομιμοποιηθει ποτε και
απελαυνεται),ακομη να ζητησουμε και την ποινικη διωξη υπουργων-κυβερνησεων που νομιμοποιουσαν αυθαιρετως παρανομως εισελθοντες αλλοδαπους ενω ο νομος προεβλεπε ακριβως το
αντιθετο δηλαδη την απελαση.


και αργοτερα με καποια ελπιζω πατριωτικη κυβερνηση

2)Δημιουργούμε όλες εκείνες τις συνθήκες ώστε η οικονομία μας να μην έχει ανάγκη τους αλλοδαπούς όπως επίσης οι υποχρεώσεις τόσο των αλλοδαπών όσο όμως και των εργοδοτών που τους απασχολούν απέναντι στην πολιτεία να είναι τόσο υψηλές ώστε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά όρθιοι και όταν αυτοί έρχονται να περνάνε δύσκολα και να επιστρέφουν πίσω στις πατρίδες τους.

Ο συνδυασμός λοιπόν των 1) και 2) θα οδηγήσει στο να
αφαιρεθούν οι άδειες παραμονής-εργασίας τους και να ξεκινήσουν άμεσα
μαζικές απονομιμοποίησεις,σε διαφορετική περίπτωση το έθνος – κράτος
Ελλάδα θα είναι υπόθεση το πολύ μιας δεκαετίας και δεν θα ξαναδούμε ποτέ μια Ελλάδα Ελλήνων και ελληνική.