ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

29/3/15

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΤΣΟΝΤΕΣ, ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ.....

Σε τσοντοπροφητάδικο έχει μετατρέψει το "Μακελειό" του ο απερίγραπτος μπαγλαμάς Στέφανος Χίος, αυτός ο υπερπατριώτης που ήθελε μέχρι και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή.... 85% τσόντες και προφητείες και το υπόλοιπο 15% ειδησιογραφικό του πέους... Δεν τραβάει με τίποτα και είπε κάτσε να το κάνω τσοντοπροφητάδικο μήπως κτυπήσει κάνα κλικ παραπάνω κάνας τελειωμένος στερημένος πεοκρούστης... Έβγαλε και εφημερίδα το σούργελο πουλώντας 5 φύλλα με το ζόρι που τα αγοράζουν τελειωμένοι μαστούρηδες Ανταρσυανοί και συριζόπληκτοι... Τη βλέπω και την εφημερίδα να μετατρέπεται σε Φίλησε με, Καύλωσέ με, Ξέσκισέ με... σε λίγο...

3 σχόλια :

pit pitidhs είπε...

Εχει χασει την μπαλα τελειως ο τυπος.Πρεπει να τον δει γιατρος επειγοντως.

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς παίζει με το μακελειό .
Αυτός ο συνδιασμός της τσόντας ανακατεμένος με θέματα πατριωτικού περιεχομένου μου φαίνεται εντελώς περίεργος και αν σκεφτεί κανείς πως πολλές φορές υπάρχουν διαμαρτηρίες από τους ακροατές και τους επισκέπτες τότε η εμμονή είναι αδικαιολόγητη .

ΥΓ.Πολλές φορές δεν αναρτούν σχόλια παρόλο που δεν περιέχουν βωμολοχίες .

Agisilaos είπε...

Σ.Χ.:Πιο ηλίθιος μαλάκας,είσαι πτώμα σε τυμπανιαία κατάσταση...
Αν και μπορεί να παίζει και κάτι άλλο...
Ποτέ δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος...