ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

22/3/15

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ;

Προφανώς και ναι, πάλι οι Έλληνες σκληρά φορολογούμενοι πολίτες θα πληρώσουν τα σπασμένα των προστατευόμενων από το σύστημα αναρχοναζήδων οι οποίοι καταλεηλάτησαν  κυριολεκτικά όλο τον τεχνολογικό εξοπλισμό της Νομικής Αθηνών και την κατέστρεψαν ολοσχερώς χωρίς να συλληφθεί  από αυτούς ούτε ένας για δείγμα ούτε αυτή τη φορά... 

Αυτά θα πρέπει να τελειώνουν κάποτε. Θα έπρεπε κανονικά τώρα εάν είχαμε δικαιοσύνη και εισαγγελείς με παντελόνια, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να διατάξει άμεσα τη σύλληψη του Πανούση, των Πρυτανικών Αρχών, του αρμόδιου Εισαγγελέα και του Αρχηγού της Αστυνομίας, ως ηθικούς αυτουργούς και συνεργάτες των αναρχοναζί βανδάλων, βαρβάρων και πλιατσικολόγων και να φυλακιστούν αυτοί μέχρι να ξεπληρώσουν από τη δική τους περιουσία αποκλειστικά, όλες τις ζημιές στη Νομική.

Επίσης εκτός του ότι θα πρέπει κάθε πανεπιστημιακός χώρος να φυλάσσεται και επιτηρείται από την Αστυνομία όπως συμβαίνει παντού στον Πλανήτη πλην Ελλάδος,  θα έπρεπε από δω και στο εξής, οι φοιτητές, όλοι οι φοιτητές ανεξαιρέτως, να θεωρούνται υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία των σχολών τους και να πληρώνουν τις ζημιές και τις λεηλασίες που θα συνέβαιναν στις σχολές τους, ειδάλλως όποιος δεν πληρώσει θα διαγράφεται αυτομάτως από τη σχολή εκτός εάν καταδώσουν αυτούς που προκάλεσαν τις ζημιές και τις λεηλασίες. Όταν το πανεπιστήμιο είναι τσάμπα, κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό... Έτσι και με αυτό τον τρόπο, θα σταματούσαν και άμεσα αυτά τα φαινόμενα, οι φοιτητές θα περιφρουρούσαν στα σοβαρά τις σχολές τους και οι μπαχαλάκηδες και πλιατσικολόγοι θα απομονωνόντουσαν και θα αφανιζόντουσαν εκ των έσω. Φυσικά και οι ποινές για τους μπαχαλάκηδες φοιτητές θα έπρεπε να είναι παραδειγματικές όπως οριστική άμεση διαγραφή από τις σχολές τους, κατάσχεση κάθε περιουσιακού τους στοιχείου δικού τους ή των γονιών τους και τουλάχιστον 10ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή. Μόνο έτσι τα Ελληνικά Πανεπιστήμια θα μπορέσουν να ξαναγίνουν Πανεπιστήμια και όχι μπουρδελογιάφκες αναρχοναζήδων όπως είναι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :