ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/3/15

Ρωτήσανε την κυρά Τασία "για ποιο λόγο πηγαίνετε τους λαθρομετανάστες στην Ομόνοια και όχι στην Εκάλη;" Διαβάστε τι απάντησε το άτομο που προφανώς ζει στην απόλυτα σχιζοφρενική ξενολαγνική κοσμάρα της...

Συγκεκριμένα η υπεύθυνη μεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα κλήθηκε να σχολιάσει την εικόνα με την αποβίβαση των λαθρομεταναστών από την Αμυγδαλέζα στην Ομόνοια και ρωτήθηκε γιατί δεν τους πηγαίνουν στην Εκάλη... Εκείνη απάντησε..:

«Tους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμπατριώτες τους, το μετρό. Το επιχείρημα “γιατί όχι στην Εκάλη;” απαντώ τι να κάνουν στην Εκάλη...;;;;!!!!! Είναι σαν το ερώτημα “γιατί δεν τους πάει η υπουργός στο σπίτι της δηλαδή;”!.... Επειδή το Υπουργείο εδώ έχει γίνει το σπίτι μου θα τους φέρω εδώ, στο Υπουργείο, αν ενοχλούν. έχει πολλούς διαδρόμους…» 

Δεν μας είπε, όμως,  αν θα τους πάρει στο υπουργείο με διορισμό ή με σύμβαση. Πέραν του αστεϊσμού, η δήλωση της δείχνει ένα απύθμενο θράσος και μια απαξία για τον πόνο των Ελλήνων που βιώνουν την ζοφερή κατάσταση στις υποβαθμισμένες γειτονιές του κέντρου των Αθηνών. Και φυσικά είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν τους θέλει κοντά στη βίλα της στην Εκάλη αλλά τους φορτώνει στους άμοιρους και δυστυχείς εναπομείναντες Έλληνες κατοίκους του κέντρου, χωρίς καν να τους ρωτήσει..

Επιπλέον αυτού, ας γνωρίζει ότι το υπουργείο δεν είναι σπίτι της, αλλά ένας χώρος - ιδιοκτησία του Ελληνικού Λαού, επί του οποίου η Χριστοδουλοπούλου δεν έχει καμία δικαιοδοσία. Οπότε αν θέλει ντε και καλά να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, ας το κάνει στον μόνο χώρο που έχει δικαιοδοσία, δηλαδή σπίτι της...ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ!

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Tους αφήσαμε στην Ομόνοια γιατί εκεί είναι το φτηνό φαγητό, οι συμΠΑΤΡΙΩΤΕΣ τους.............

Προσέχεις την αντίφαση ε; Τι έγινε; Τελικά υπάρχουν ΠΑΤΡΙΔΕΣ για τους λαθραίους; Και τι; Δεν είναι οι γηγενείς Έλληνες(και της Εκάλης) ΣΥΜπατριώτες τους εδώ στο Ελλάντα; Πιο ΣΥΜπατριώτες τους είναι οι ομοαίμοι τους από τους Εκαλιώτες;

Χαχαχαχααα!