ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

6/3/15

Έτσι θα κυκλοφορούν συντόμως οι Ελληνίδες στην… πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος...

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Αφγανιστάν και δείχνει μια γυναίκα να κυκλοφορεί στους δρόμους της Καμπούλ με… πανοπλία, υπό τα χλευαστικά σχόλια των ανδρών που τη συναντούν. Δεν πρόκειται για κάποια… τρελή, αλλά για μια γυναίκα που φορά ειδική κατασκευή για την προστασία της από την σεξουαλική κακοποίηση!

Βλέπετε, καθημερινά είναι δεκάδες τα περιστατικά με γυναίκες που βιάζονται ή κακοποιούνται από άνδρες στο Αφγανιστάν και ελάχιστοι είναι οι δράστες που διώκονται και τιμωρούνται. Έτσι, η  25χρονη Κούμπρα Καντέμι αποφάσισε να λάβει τα… μέτρα της.

«Η παρενόχληση στους δρόμους αποτελεί καθημερινή εμπειρία για γυναίκες και κορίτσια και οι γυναίκες που απευθύνονται στην αστυνομία καταγγέλλοντας το περιστατικό ή απειλές συνήθως δεν δέχονται καμία υποστήριξη», αναφέρει το ινστιτούτο Human Rights Watch.

Όλα αυτά, ενώ το 90% των γυναικών του Αφγανιστάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης ακόμα και από συγγενείς, ενώ μόνο πρόσφατα οι βιαστές διώκονται ποινικά, σύμφωνα με την οργάνωση «Women for Afghan women».

Κάπως έτσι, λοιπόν, θα αναγκάζονται να κυκλοφορούν και οι Ελληνίδες στην… πολυπολιτισμική Ελλάδα του μέλλοντος! Κι όπως φαίνεται, αυτό δε θα αργήσει και πολύ…

(ΥΓ): Αν οι εικόνες που βλέπετε σας θυμίζουν κάτι παλιά ανέκδοτα για… τσίγκινα σωβρακάκια, καλώς σας τα θυμίζουν. Μόνο, που εδώ δε θα πρόκειται για ανέκδοτα! Πάντως προσωπικά πολύ θα το χαρώ να δω τις χλιδάτες συριζαίες της Εκάλης σε λίγο καιρό να κυκλοφορούν έτσι.... Έτσι και αλλιώς δεν τις ακουμπούσαν ποτέ Έλληνες, τώρα δε θα τις ακουμπάνε ούτε αραπάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια :