ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

5/2/15

ΕΣΚΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΜΑΓΚΙΑ....

ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.. ΕΣΚΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥ.. ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΕΤΑΖΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.,... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ "ΝΑΖΙ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η Ε.Ε. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΣ ΠΩΣ ΜΗ ΜΑΣ ΠΙΕΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΝΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥ 4ΟΥ ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

δουβλινο 2 ρε βλακα χρυσαυγιτη , μαθε τι γινετε γυρω σου ορθιο ζωο βοιδι ε βοιδι .

-=IMAGINOS=- είπε...

H XA θα χώσει το Δουβλίνο στον κώλο σου ρε μούλικο μπολσεβίκι και θα στείλει τους αραπάδες που σε πηδάνε κάθε βράδυ στη Μέρκελ. Δεν χρειαζόμαστε ούτε τα Δουβλίνα ούτε τις Ευρωπαικές σας ενώσεις πουτάνας βλεννόρροια.

Agisilaos είπε...

Ρε ηλίθιο μουνόσκυλο 145,πες στον γκέουλα που παριστάνει τον υπουργό της κονόμας να καταγγείλει και να ακυρώσει το δουβλίνο 2,3 και πάει λέγοντας,αφού το παίζει επαναστάτης αλά τσε και πατριώτης συνάμα.
Αλλά τάρχίδια δεν τάχασε κανείς για να τα βρείτε σεις,οι τσανακογλύφτες των νεοταξιτών.