ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

13/2/15

ΕΠΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Β. ΛΕΒΕΝΤΗ! ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

Ξεπερνάει και τον Μπουμπούκο ο κύριος αυτός σε μνημονιακότητα. Και ενώ έλεγε τόσο καιρό πως είναι το μόνο κόμμα που είναι κατά των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα και το μόνο που ζητάει να κοπούν αυτές, τώρα που άρπαξε το ποσοστό που του δίνει την επιχορήγηση τα γύρισε και τώρα του αρέσουν οι επιχορηγήσεις και θα τις παντελονιάσει..!!! Ευτυχώς που είχε πει κάποτε να κρατήσουμε τις κασέτες εκείνες για να του τις πετάμε στα μούτρα εάν ποτέ δεν τηρήσει το λόγο του... Οι μόνες λύσεις που προτείνει εξάλλου ο ξεμωραμένος αυτός κλόουν για να ξεφύγουμε από την κρίση, θα τις ζήλευε μέχρι και ο Μπουμπούκος..! Κόψιμο λέει των πολυσυνταξιούχων, όσων δηλαδή παίρνουν πάνω από δύο συντάξεις λες και δεν πλήρωναν αυτοί τις εισφορές τους επί δεκαετίες για να τις πάρουν και πως θα σωθεί η χώρα με αυτό τον τρόπο.. Κούρεμα σε όλες τις συντάξεις και άλλο! Δεν του φτάνει το 40% που πετσοκόφτηκαν ως τώρα, θέλει και άλλο αίμα. Οι δικαστές λέει μάλιστα πως παίρνουν 4 και 5 χιλιάδες ευρώ σύνταξη ακόμα και θα πρέπει να κοπούν και αυτές όταν ήδη από το 2010 οι συντάξεις των δικαστών έχουν κοπεί κατά 68% και αντιστοιχούν αυτές σε μόλις 1.700 ευρώ σήμερα ασχέτως εάν οι δικαστές επί 40 χρόνια πλήρωναν τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εισφορές και είχαν τη μεγαλύτερη φορολόγηση και κρατήσεις από κάθε άλλο επαγγελματικό τομέα χωρίς να μπορούν να φοροκρύψουν ούτε ένα ευρώ! Και πάλι το σούργελο αυτό θα σώσει την χώρα κόβοντας και άλλο τις συντάξεις σε μόλις 400 συνταξιούχους δικαστές... Και ψεύτης δηλαδή και εκτός πραγματικότητας. Από την άλλη λιβανίζει διαρκώς τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους, θέλει κυβέρνηση τεχνοκρατών για να βλέπουν τους ανθρώπους μόνο ως λογιστικά νούμερα και βέβαια η ανάπτυξη θα έλθει απολύοντας και το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων. Για τα 20 δις που στέλνουν μαύρα και αφορολόγητα κάθε χρόνο στις χώρες τους οι λαθραίοι ούτε λόγος και από αυτόν... Εξόντωση δηλαδή μόνο των συνταξιούχων και απολύσεις καθώς και μισθοί Βουλγαρίας  είναι το όραμά του! Αυτόν θα έπρεπε να τον κάνει άγαλμα η Μέρκελ....Πολύ σοβαρό άτομο.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που τα λέμε Χρήστο ο Λεβέντης αξίζει πολύ περισσότερο από όλους διότι είναι ο μόνος απ' όσους ασχολούνται με τα κοινά που ξέρει να παίζει σαξόφωνο... χα, χα, χα...