ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

27/2/15

ΧΩΣΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο. Ότι λέει ο τίτλος. Απλά, κατανοητά και με άμεσα αποτελέσματα πράγματα. 

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το διεφθαρμένο κλεπτοκρατικό σύστημα αφήνει να υπάρχει ο χουλιγκανισμός για να γίνεται η εκτόνωση των θυμωμένων για τα αθλητικά και όχι στις διαδηλώσεις που θα ήταν χειρότερα γι' αυτούς Χρήστο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το χουλιγκανισμό στην Ελλάδα. Χουλιγκανισμός ήταν στην αγγλία που πήγαιναν γήπεδο 50.000 και έβγαιναν σώοι οι μισοί. Και μόλις πάταξαν τον χουλιγκανισμό, άρχισες να βλέπεις κουφάρια κάθε μέρα στα πάρκα και στους δρόμους. Απλά το μεταφέρανε.
Εδώ δεν είναι γενικευμένο το φαινόμενο. Ας τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών, πρόστιμο και αποκλεισμό έδρας. Δεν είναι δίκαιο και για τους άλλους στην τελική.

asepites είπε...

Ότι γίνεται στις διοργανώσεις CHAMPIONS LEAGUE και EUROPA LEAGUE όπου κάθε επεισόδιο έχει την τιμωρία του η οποία είναι ΑΜΕΣΗ και ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ και ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
Τόσο απλά.

-- κεκλεισμένων των θυρών,
-- οικονομικό πρόστιμο(το οποίο μπορεί και να παρακρατείται από τις επιχορηγήσεις κράτους ή συνδρομητικών καναλιών) κλπ.
-- αφαίρεση βαθμών
-- απαγόρευση μεταγραφών
Απλές και έξυπνες κινήσεις.

Πιάνουν οπαδούς σε επεισόδια στα οποία δεν αμύνονται αλλά καταστρέφουν περιουσίες ή κάνουν μπάχαλα ανευ λόγου και αιτίας;
Τους βάζουν να τις πληρώσουν.
Είναι η 1η φορά ενός οπαδού που συλαμβάνεται; 1 χρόνος απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα.
Ξανακάνει ο ίδιος οπαδός καταστροφές ή δεν πληρώνει αυτές της 1ης του φοράς; ΦΥ-ΛΑ-ΚΗ και απαγόρευση 5 ετών στα γήπεδα.
(Δεν μιλάμε για προκλήσεις αστυνομικών, για επίθεση αντιπάλων οπαδών που πρέπει να αμυνθείς, για εξοργιστικούς διαιτητές... όπου υπάρχει και ένα ελαφρυντικό ώστε η όποια τιμωρία(να υπάρχει) αλλά να είναι μικρότερη)

Απλά και έξυπνα.
Υ.Γ. Όχι όμως ποινές και τιμωρίες επειδή κάποιοι οπαδοί λένε τους μαύρους μαύρους ή είναι "αντι" κάποιων.
Τι δηλαδή...θα επιτρέπονται οι "αντι-φασίστες" και θα τιμωρούνται οι αντι-"αντιφασίστες" μόνο;

Υ.Γ. Βασικά οσφπ, παο και αεκ φταίνε για αυτήν την κατάντια με τους επί δεκαετίες κάλπικους τίτλους τους, τις στημένες διαιτησίες τους, τις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και παντού.
Αυτό όμως δεν μπορεί να βαρύνει και όλους τους φιλάθλους τους αλλά μόνο εκείνη την μερίδα γάβρων, βάζελων και αεκτσήδων που τα επιδίωκαν και συναινούσαν.

Υ.Γ.2. Πάντως τόσες δεκαετίες που προσπαθούσαν μέσω του αθλητισμού να διχάσουν Βορρά και Νότο τίποτε ουσιαστικά δεν κατάφεραν οι αριστεριστές χούλιγκαν με τα "η ελλάδα είναι μέχρι τη Λαμία και από κει και πάνω είναι Βουλγαρία" όπως έλεγε στους λόγους που έβγαζε ο σκατοαριστεροκομμουνιστής άρης βελουχιώτης.
Να ακολουθήσουν την τύχη του τους ευχομαι.