ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ "ΥΓΡΟ ΠΥΡ by IMAGINOS" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ - ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ... ΑΚΡΟΑΣΗ!

19/2/15

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟ-ΠΟ ΠΑΝΟΥΣΗΣ...

Και τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση και τον θεωρούσα ως ένα από τους  σοβαρότερους και καλύτερους καθηγητές τρομάρα μου από τότε που ήμουν φοιτητής της Νομικής.... 

Ο κύριος αυτός λοιπόν αναδεικνύεται ως ένας ακόμα μεγάλος μαλάκας της πολιτικής γιατί ακριβώς αυτή η πολιτική που ασκείται στην Ελλάδα από το 1990 που άνοιξαν τα σύνορα, είναι μία καθαρά μαλακισμένη πολιτική. 

Ο κύριος αυτός λοιπόν αναδεικνύεται ως ένας ακόμα μαλάκας διότι λέει πως οι συνθήκες κράτησης των εισβολέων στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών είναι απαράδεκτες! Τσάμπα φαί από πολυτελή μάλιστα κέτερινγκς, τσάμπα στέγη και διαμονή  με τσάμπα κλιματισμό, τσάμπα  αθλοπαιδιές και αραλίκι όλη μέρα, αυτά τα αποκαλεί απαράδεκτες συνθήκες! Την ίδια ώρα 3 εκατομμύρια Έλληνες ψάχνουν φαΐ στα σκουπίδια, μένουν στα παγκάκια, δεν έχουν να ταΐσουν ούτε γάλα τα παιδιά τους ή  ζεσταίνονται με τα μαγκάλια και καίγονται ζωντανοί!!! Μήπως Πανούση θα έπρεπε να  προσφέρουμε στους εισβολείς και τσάμπα σάουνα, μασαζάκι, γκομενούλες κλπ; Μήπως πάλι εννοεί ως απαράδεκτες συνθήκες το συνωστισμό στα κέντρα κράτησης;;   Μα λογικό επόμενο να υπάρχει αυτός όταν καθημερινά μπουκάρουν 1.500 εισβολείς και έχεις εντελώς αφύλακτα και ανοικτά τα σύνορα. Μάλιστα στα παράλια της Τουρκίας λένε πως ήδη υπάρχουν δυόμισι εκατομμύρια λαθραίοι που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα... Της πουτάνας γίνεται σήμερα, φανταστείτε τι θα γίνει όταν  μπουκάρουν μετά και τα δυόμισι εκατομμύρια και τα άλλα δυόμισι και άλλα δυόμισι που συνεχώς θα έρχονται όταν βλέπουν πως τελικά τους δεχόμαστε στην χώρα μας. Θα σταματήσουν δηλαδή να μπουκάρουν μόνο εάν το θελήσουν οι ίδιοι, όχι εμείς... Για τέτοια μαλακία πολιτική μιλάμε δηλαδή... Χωρίς μαζικές απελάσεις και μάλιστα άμεσες, πως θα λυθεί το πρόβλημα ακριβώς; Κάθε μέρα και θα χειροτερεύει η κατάσταση.Που θέλουν να μας φτάσουν λοιπόν; Να μας το πούνε επιτέλους.

Μετά ο κύριος αυτός αποδεικνύεται ως ένας ακόμα μαλάκας διότι ενδιαφέρεται μεν για τις συνθήκες στα κέντρα κράτησης αλλά δεν ενδιαφέρεται προφανώς καθόλου για τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες που δυστύχησαν να ζούνε στα γκέτος της Αθήνας με τους εισβολείς!!!!! Στα αρχίδια του μαλάκα οι Έλληνες αυτοί δηλαδή...


Μετά ο κύριος αυτός αποδεικνύεται ως ένας ακόμα μαλάκας διότι θέλει λέει να αφήσει ελεύθερους χωρίς όμως όλοι αυτοί να ξέρουν που να πάνε, που θα μείνουν και κυρίως πως θα ζήσουν και που θα βρουν δουλειά μέσα σε αυτό το πτωχευμένο κράτος με τα 3 στην πραγματικότητα εκατομμύρια άνεργους ημεδαπούς!!!! Δεν καταλαβαίνει ο μαλάκας αυτός πως όλοι αυτοί οι εισβολείς για να επιβιώσουν, θα αρχίσουν να ληστεύουν, να σφάζουν κόσμο για λίγα ευρώ και γενικότερα να εγκληματούν ώστε να ζήσουν αφού δουλειά δεν πρόκειται να βρούνε; Μα τι στο διάλα καθηγητής εγκληματολογίας είναι αυτός ο μαλάκας;  Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους επιτέλους όλοι αυτοί; Ανθρώπινα δικαιώματα έχουν μόνο οι εισβολείς; Οι ημεδαποί ιθαγενείς φορολογούμενοι δεν έχουν; Το Σύνταγμα μιλάει φυσικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά μιλάει και για την υποχρέωση του Κράτους να προστατεύει και τους Έλληνες πολίτες παρέχοντας τους Ασφάλεια και ελεύθερη διακίνηση. Τολμάει κανείς να βγει μια βόλτα ακόμα και μεσημέρι στα γκέτος της Αθήνας και όχι μόνο χωρίς να φοβάται ανά πάσα στιγμή για τη ζωή του; 

Αυτά είναι πολύ απλά αλλά ρεαλιστικά και κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν όλους τους πολίτες στην ουσία και θα πρέπει ο μαλάκας να δώσει εξηγήσεις αμέσως και προτού αφήσει τον πρώτο εισβολέα ελεύθερο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΟΥΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΟΥΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ....

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

να επανέλθω στην διαφωνία μας Ιμάτζινε.

Έχεις σκεφτεί πόσο άσχημο θα ήταν να ολοκληρωνε τα σχέδιά του ο Σύριζα;;;

Δηλαδή να διώξει μεν μνημόνιο, αλλά να φέρει αλλα 5 εκατομμύρια λάθρο και να τους έχει οπλισμένους στους δρόμους μαζί με αλβανούς.

είναι πολύ προτιμότερο να μείνει το μνημόνιο χωρίς τα υπόλοιπα που θέλει ο σύριζα παρά να φύεγει το μνημόνιο και να μέινουν τα άλλα.

γι'αυτό σου είπα ότι η σύγκριση με τον Λεωνίδα είναι ατυχής. Η σωστή σύγκριση θα ήταν να πεις αν έπρεπε οι Έλληνες τότε να δώσουν την εξουσία σε Πέρση για να αντιμετωπίσουν Πέρσες.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ο τύπος αυτός Imagine,όπως και ο χοντροΠάνος χθες, ψέλλισαν ως διαπραγματευτικό χαρτί της Ελλάδος προς τους ''εταίρους'' το άνοιγμα των συνόρων και την προώθηση των λαθροεισβολέων στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη...δηλαδή αυτό που είχες προτείνει προ ημερών πρώτος εσύ...

-=IMAGINOS=- είπε...

19 Φεβρουαρίου 2015 - 11:56 μ.μ.
άλλο όμως το ψέλλισαν και άλλο να το κάνουν πράξη. Δεν πρόκειται να το κάνουν πράξη. Και προφανώς το εννοούν ως εξής. Να δώσουν στους λαθραίους χαρτιά δηλαδή ελληνική ταυτότητα ώστε να πάνε στην Ευρώπη ως Έλληνες!!!! Αυτή φυσικά είναι η μεγαλύτερη μαλακία διότι απλά οι ευρωπαίοι μετά θα μας διώξουν και από την Σέγκεν και για να πάει Ελληνας στην Ευρώπη θα πρέπει να βγάζει βίζα τουριστική και μόνο ενώ και οι Έλληνες που ήδη βρίσκονται στην Ευρώπη θα απελαθούν!!! Εγώ δεν είπα αυτό. Εγώ είπα να αφήσουμε τα σύνορά μας προς την Ευρώπη ελέυθερα και οι λαθραίοι να φεύγουν προς εκεί με κάθε μέσο και τρόπο χωρίς να τους εμποδίζουμε εμείς. Όταν θα πηγαίνει λαθρομετανάστης πχ στην Ιταλία ή τη ΣΛοβενία, αυτές οι χώρες θα είναι υποχρεωμένες να τους κρατήσουν σύμφωνα με το Δουβλίνο 2 από το οποίο θα έχουμε εμείς αποχωρήσει. Τότε θα σου πω εγώ τι έχει να γίνει στην Ευρώπη και πως θα μας παρακαλάνε γονατιστοί...

Ανώνυμος είπε...

Σωστά, αυτό και μόνο πρέπει να γίνει !

asepites είπε...

Εγώ είχα πει παλιότερα κάτι διαφορετικό.
Η συνθήκη δουβλίνο2 ισχύει ΚΑΙ για την Ιταλία, ΚΑΙ για την μάλτα, ΚΑΙ για την Ισπανία ΚΑΙ για την Γαλλία και και και σωστά;

-- Μπήκαν λαθροεγκληματίες μέσω Ισπανίας και από κει βρέθηκαν στη Γαλλία ή στην ολλανδία;EΛΑ ΕΔΩ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΠΙΣΩ και απέλασε τους εσύ.Από τα σύνορα σου μπήκαν.Κάνε τα σύνορα σου απόρθητα, θα βοηθήσουμε και εμείς σαν Ε.Ε. με εξοπλισμό απώθησης(κάγκελα, φράχτες, ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ και ότι άλλο χρειαστείς και δεν έχεις.)Η Ισπανία από ότι διαβάζω τα πάει περίφημα στον τομέα αυτόν.

-- Το ίδιο και αν μπουν μέσω Βουλγαρίας ή Ρουμανίας(μέλη Ε.Ε. πλέον) , δηλαδή από Τουρκία με πλοιάρια διασχίσουν την μαύρη θάλλασα και φτάσουν στις ακτές της Βουλγαρίας ή Ρουμανίας σωστά;

Κακά τα ψέμματα...αν οι κεντρικές και βόρειες χώρες της Ευρώπης δεν έκαναν αυτή τη συμφωνία τότε απλά θα 'εμπαιναν μιλιούνια μέσω Ελλάδος και των υπολοίπων χωρών.
'Η θα έλεγαν οι υπόλοιπες χώρες σε Ελλάδα,Ισπανία,Βουλγαρία κλπ ότι αφού δεν νοιάζεστε εσείς για τα δικά σας σύνορα, αφού εσείς μπορεί και να βοηθάτε την είσοδο λαθροεγκληματιών με το αζημίωτο θα επιστρέφουν σε εσάς όλοι αυτοί.

Mην είμαστε σίγουροι ότι η συνθήκη-δουβλίνο2 ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Το ξέρω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα γράφω ακριβώς αλλά δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.
Οι λύσεις είναι
-- να καταργηθεί η συνθηκη σεγκεν. Θα μας πέσει ο κώλος άμα ταξιδεύοντας σε μια άλλη χώρα της Ευρώπης μας υποβάλουν στα σύνορα της ή στα αεροδρόμια της ή στα λιμάνια της έλεγχο διαβατηρίου όπως παλιά;
-- να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο όλα τα εθνικιστικά, πατριωτικά κόμματα της Ε.Ε. ώστε μετά στην ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΡΩΠΗ, την Ευρώπη των Εθνών να καθορίσουμε ΕΜΕΙΣ κανόνες όπως άμεση απέλαση δεκάδων εκατομμυρίων τριτοκοσμικών.

Εμείς σαν Ελλάδα μόλις γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ κάθε σπιθαμή του Έβρου.Το λέει ξεκάθαρα η Χρυσή Αυγή στο πρόγραμμα της και σε δηλώσεις στελεχών της. Λέτε να φοβηθούμε την Συνθήκη της Οττάβα; Χεστήκαμε. Άστε που είμαστε και σε εμπόλεμη κατάσταση με τους κωλότουρκους.
Στο Αιγαίο καμιά απολύτως διάσωση... δεν κατάλαβα δηλαδή; αν οι απέναντι αρχίσουν να μας στέλνουν πλοιάρια με ωρολογιακές βόμβες εμείς θα καθόμαστε να τις κοιτάμε να έρχονται; Kαι εννοείται ΑΠΩΘΗΣΗ όλων αυτών των πλοιαρίων με μανούβρες, με λάστιχα νερού ή με γουρουνοκεφαλές-:o) που λέει ο λόγος. ΑΠΩΘΗΣΗ πα΄ντως.
Θέληση να υπάρχει.

Για τους υπάρχοντες;
Τα έχει πει τόσες φορές η Χρυσή Αυγή που όλοι μας τα γνωρίζουμε.
οποιαδήποτε παρανομία αλλοδαπού θα έχει το χαρακτήρα του ΙΔΙΩΝΥΜΟΥ και θα απελαύνεται ταχύτατα.
Κάθε ελληνόφωνος που θα δίνει δουλειά ή θα βοηθάει λαθροεγληματία θα έχει βαρύτατες κυρώσεις.Βαρύτατες.
Οι χώροι κράτησης τους θα είναι υποτηπωδώς υποφερτοί και σε όποιον αρέσει. Φαί το πολύ ένα πιάτο την ημέρα. Εδώ πεινάει το έθνος μας και εσύ μου ήρθες απρόσκλητος; Kάτσε μέσα στη σκηνή περιφραγμένος μέχρι να σε απελάσουμε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Σχεδόν όλους τους αλλοδαπούς αφού σχεδόν όλοι τους παράνομα εισέβαλαν.

Εδώ η Σαουδική Αραβία απέλασε πρόσφατα 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!, το Ισραήλ δεν αφήνει να περάσει κουνούπι στο (όποιο) κράτος του και δεν θα το καταφέρουμε εμείς; Μωρέ τι μας λέτε.

Παλιότερα εδώ μέσα σας έλεγα για μέρος της στρατιωτικής θητείας μου στην Καστοριά. Θέληση να υπάρχει και Χρυσή Αυγή κυβέρνηση και τα 250 χλμ σύνορα με την Βόρεια Ήπειρο(αλβανοκατεχόμενη) είναι πανέυκολο να γίνουν απόρθητα αφού τα περάσματα δεν είναι και παρα πολλά για όποιον ξέρει τα μέρη.
Βάζεις τις 18χρονες τσούπρες στρατιωτική θητεία ΟΧΙ σε σύνορα ή μάχιμες θέσεις...και έτσι έχεις αυτόματα πολύ στρατό στα σύνορα χερσαία και στα νησιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Πανούσης: Θα δώσουμε δουλειά στους μετανάστες των Κέντρων Κράτησης

http://www.skai.gr/news/greece/article/275784/panousis-tha-dosoume-douleia-stous-metanastes-ton-kedron-kratisis/

''«Θα τούς βρούμε δικαίωμα εργασίας, με 6μηνη αναβολή (απέλασης). Η ελληνική γη χρειάζεται χέρια, γιατί να έχουμε Μανωλάδες;» διερωτήθηκε.''

ειχαμε αναφερθει οτι ειναι επικινδυνοι και διαλυουν την πληθυσμιακη συνθεση της πατριδας μας,ισοδυναμει με νομιμοποιηση,με αδεια παραμονης αοριστου χρονου και επανενωση οικογενειας και αργοτερα παροχη ελληνικης ιθαγενειας
αν είχαμε σοβαρό κράτος θα μπορούσε να δώσει λύση και να βοηθήσει τον Έλληνα άνεργο, να επιδοτήσει π.χ. την εργασία(για ορισμένους κλάδους όπως είναι π.χ. η συγκομιδή ) αντί την ανεργία τουλάχιστον για τα επόμενα 5 χρόνια και να οργανώσει (από κοινού με τον εργοδότη ή μόνο του)μεταφορές,σίτιση και στέγαση(π.χ. οργανωμένο κάμπιγκ,hostel κλπ...) των εργαζομένων.Π.χ. αν το μεροκάματο είναι 25 ευρώ πρέπει να έρθει το κράτος και να προσθέσει στα 25 ευρώ άλλα 20 ευρώ.Είναι πολύ προτιμότερο από το να σπαταλώνται δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδόματα ανεργίας σε μια χώρα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει. Το όφελος για την εθνική οικονομία και κοινωνία θα ήταν πάρα πολύ τεράστιο καθώς τα χρήματα θα παρέμειναν στην ελληνική οικονομία, θα είχαμε και πάλι παραγωγικούς ανθρώπους και σύνδεση της ελληνικής γης με Έλληνες εργαζόμενους. Επίσης θα πρέπει να δοθούν γενικώς σε όλους τους παραγωγούς-αγρότες κίνητρα προκειμένου να επενδύσουν στην τεχνολογία για μηχανική συγκομιδή(όπως συμβαίνει στο εξωτερικό που επενδύουν συνεχώς στην τεχνολογία ενώ οι δικοί μας στους λαθρομετανάστες) με αποτέλεσμα να έχεις ανάγκη από πολύ λιγότερα εργατικά χέρια,η εργασία να γίνεται πολύ λιγότερο κουραστική και ταυτόχρονα γίνεσαι πολύ περισσότερο παραγωγικός και ανταγωνιστικός.

· μηχανική συγκομιδή ελιάς
www.youtube.com/watch?v=59LGC8V6v_0&feature=player_embedded%22 http://kpylos.blogspot.gr/2010/01/blog-post_11.html www.e-geoponoi.gr/2010-01-24-08-56-43/349-2010-01-24-09-24-40.html http://www.youtube.com/watch?v=AlceYbBf17k

· μηχανικη συγκομιδη κερασιων στη γερμανια
http://www.youtube.com/watch?v=uClBeqfmlek

· μηχανικη συγκομιδη μαρουλιου στην αμερικη
http://www.youtube.com/watch?v=_i62juq8Euk

· μηχανικη συγκομιδη πατατας
http://www.youtube.com/watch?v=apRnqcBZHAc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nJI3wlZ1-NM

· Εδώ για τη συγκομιδή της φράουλας :
Ισπανία http://www.youtube.com/watch?v=RKT351pQHfI
Ελλάδα http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//2F03C460B0C6C2D490390E485A973138.jpg

· μια πληρως αυτοματοποιημενη κτηνοτροφικη μοναδα αγελαδων και τα απιστευτα πλεονεκτηματα που αποκομιζουν οι ιδιοκτητες ,γερμανικα: http://www.youtube.com/watch?v=OwuEJ4mUE4I ή στα γαλλικα: http://www.youtube.com/watch?v=cmrIGF2SOg0)

· Το άρμεγμα π.χ. με τα χέρια (και μόνο που το συζητάμε θα έπρεπε να ντρεπόμαστε) θα πρέπει να αποτελεί οριστικά παρελθόν.

http://www.milkline.de/en/2012/mungitura/mungitura/poste-attrezzature-sala-di-mungitura/index.aspx?m=53&did=48010 http://www.milkline.de/en/2012/mungitura/mungitura/carrelli-mungitori/basic/mini-2e/index.aspx?m=53&did=48069 http://greenoak.uk.com/sheep/trailed/ http://www.milkline.de/dati/FotoGallery/Foto/CacheImg/41/Foto/594_0451906-1_800_600P.jpg http://www.milkline.de/dati/FotoGallery/Foto/CacheImg/41/Foto/596_0451906-DISPLAY_800_600P.jpg

asepites είπε...

"...Π.χ. αν το μεροκάματο είναι 25 ευρώ πρέπει να έρθει το κράτος και να προσθέσει στα 25 ευρώ άλλα 20 ευρώ.Είναι πολύ προτιμότερο από το να σπαταλώνται δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδόματα ανεργίας σε μια χώρα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει..."

Δεν θα τα προσθέσει το κράτος αλλά ΕΓΩ και ΕΣΥ από τους φόρους που πληρώνουμε στο κράτος.Το κράτος είμαστε εμείς.
Οπότε εμείς οι εργαζόμενοι ούτε 1€ δεν θα προσθέσουμε.
Εγώ και εμείς οι εργαζόμενοι ούτε με κυβέρνηση Χρυσής Αυγής θα δώσουμε έστω και 1€.
Γιατί θα τα προσθέσουν οι παρακάτω:
Θα τα προσθέσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες κλέφτες & πτυχιοπλαστογράφοι & τεμπελχανάδες δημοσίοι κηφήνες που θα απολυθούν και μας κοστίζουν >10δις€ κάθε χρόνο(μαζί με τους πολιτικάντηδες και τα συνδικαλιστόσκυλα) και άλλα τόσα οι συνταξιούχοι 45ρηδες και 50ρηδες που θα τους κόψουμε τις συντάξεις.

Εννοείται και με την απέλαση των λαθροεγκληματιών θα απελευθερωθούν δεκάδες δις€ από τη μαύρη εργασία τους και από τα αφορολόγητα εμβάσματα τους.

Τα επιδόματα ανεργίας εδώ και χρόνια είναι δεν είναι 500 εκατομμύρια € το χρόνο. Αφού οι δικαιούχοι τους είναι κάτω από 100.000 νοματαίοι.Αυτά θα γίνουν επιδόματα εργασίας αλλά το ποσό είναι ελάχιστο σε σχέση με τα παραπάνω.
Ή αν είναι να καταργηθούν τότε να καταργηθούν ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ που έχουμε κάθε μήνα από τις ασφαλιστικές/εργοδοτικές εισφορές μας.
Αν δει και ψάξει ο καθένας μας στη μισθοδοσία του κάθε μήνα του το τι κρατήσεις έχουμε για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο θα ουρλιάξει.

Ανώνυμος είπε...

@asepites

δεν βλεπω να διαφωνουμε στην ουσια,
απλα η σκληρη εργασια πρεπει να αμοιβεται καλα και καπως πρεπει να οργανωθει σωστα ωστε να συνεχισουμε να υπαρχουμε ως εθνος